Şimdi Ara

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
6
Favori
105.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Karar senin.. Bence i30

Hocam, VW kullanıcısı olarak yazıyorum, i30 kullanmadığım için konuya malesef ki cevap verebilme yetkim yok ancak Tasarım konusunda, i30 Golf'ün 20 ışık yılı ilerisinde olmuş resmen
  • Dizel mi benzinli mi manuel mi otomatik mi gibi seçeneklere göre bu cevap değişir.İkisinin de kendilerine göre artıları var biri daha iyi biri daha kötü diyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Karar senin.. Bence i30

Hocam, VW kullanıcısı olarak yazıyorum, i30 kullanmadığım için konuya malesef ki cevap verebilme yetkim yok ancak Tasarım konusunda, i30 Golf'ün 20 ışık yılı ilerisinde olmuş resmen

i30 sadece Golfu değil Focusunda tekerine çomak soktu. Oturdugum apartmanda golf kullanan arkadaşlarım var şuan i30u ciddi ciddi düşünüyorlar. i30 daki heyecanı hiçbir marka model yaratamadı. İnşallah bu popüleriteyi kullanarak bi tarafları kalkmaz.
  • İkisi de bir jetta değil

Ben bu kasa golfe tayyibin deyimiyle bir allah kuruşu vermem.
  • su an ikisini de almam ben.
  • Golf mü? O hala hayatta mı? Geçen vw ceo su elinde mezurayla ölçümler yapıyordu i30 dan. Golfün tipine bakılırsa, hala ders almamışlar...
  • Volkswagen marka satıyor Hyundai ürün satıyor.i30 tercih ederdim ben.
  • i30 daha mantıklı donanımı ve motoruyla
  • Açılan konularda verilen İ30 fotolarında hep krom ızgara var. Bu da görünüşü çok değiştiriyor.
    Ben İ30 alır mıydım bilmem. Ama kısa bir süre sonra kasa değiştirecek olan Golf'ü almayacağım kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 26 Mart 2012; 9:50:29 >
  • Almanların kendisi test edip i30 dedi, hemde Golfün bir numaralı destekçisi Autobild. Zaten fotolardada açık golf i30 un yanında tarihi eser kıvamında kalmış.

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü?

• Birisi kasa değişterecek
    Diğeri yeni kasa değişitirdi
  • Jetta . . .

The bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Birisi kasa değişterecek
    Diğeri yeni kasa değişitirdi

i30 2006-7 den beri aynı kasa idi, (+) olarak vosvosların yeni kasalarını görüyoruz tamamen özensiz, birbirinin kopyası bugün git tam anlamıyla golf severlere, golf kullanıcılarına sor bakalım şuanki kasa golfmü bir önceki kasa golfmü diye. Hepsi önceki kasa golf diyecekler çünkü bu kasa ile golfün ruhunu bitirdiler. Golf kemik bir araçtı bu tasarımla ise eski tok görüntüsü gitti. Zaten daha millet şuanki golf ile poloyu zar zor ayırıyor. Yani golfü polo yaptılar. Ben artık volkswagenden bir şey beklemiyorum tamamen marka imajının kaymağını yiyorlar ama az kaldı 3-5 seneye bir yerleri tutuşacak bu kadar rahat hareket edip ne üretsek satıyoruz diyemecekler. Özellikle koreliler dehşet geliyor. Korelilerin Japonlardan bir farkı var. Japonlar Nasıl olsa Amerikada vs. satıyoruz deyip Avrupayı es geçiyor. Ama Koreliler farklı avrupa için araç üretiyorlar i30,ix20 vs tamamen avrupa için bu araçlar ABD için değil, üstelik üretim üstlerini Avrupaya hemde Almanyaya kurdular. Bu esasında volkswagen içinde iyi en azından akıllılarsa kendilerine gelirler yoksa bu kafayla fena gümlerler. Esasında elektronik sektörüne bakın ne dediğimizi anlarsınız, Panasonicler, Sonyler, Pioneerlar, Toshibalar nerde Samsung LG nerde. Bu gün Amerikan devi iphonela rekabet eden firma Samsung. Bundan on sene önce çoğu kişi samsung ismini bilmiyordu. Adamların geldiği nokta ortada. Bırakınız elektroniki bugün milletin vauwww diye baktığı dubaideki dünyanın en büyük gökdelenini burj dubaiyi yaptı adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 26 Mart 2012; 10:39:18 >

• büyük heyecan yaratti yeni i 30 umarim saman elevi gibi sönmez ..
  • golf daha güzel duruyo sanki ..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59090920/tm.htm
    i 30 4.viteste çat diyor.i30 un çat sesi vw geni çatlattı karar senin çatlamak istemiyorsan i30
    sıra beklerim dersen biliyorsun sıra var vw de vw al
  • quote:

Karar senin.. Bence i30

bence i30 brad pitte,golf ise nicholas cageye benziyor!

• Golf hep aynı, ama hep aynı çizgiler. Sıktı yani. Biraz değişim gerek ve İ30 diyorum.

Şeytanın bacağını kırmalı. İ30 diyorum tekrar.
  • satın alınabilecek golf modellerinde bitmek bilmeyen kuyruk var. o yuzden i30 alınır. hakketen bu sıra işi insanın midesini bulandırıyor.

ama hala sıra bekleyip yazlıyor insanlar. 8 ay passat tdi comfortline bekleyen mi dersin. temmuz sonuna bir ihtimal jetta tdi dsg belki lur diye yazılan mı?
  • golf kasa değiştiriyor. Eylül sonunda Paris' te tanıtılacak yeni model.

i30'un eğer fiyatı artmazsa fiyat/fayda oranı bana göre golf'ten yüksek.

Yalnız benzinli motoru için net konuşamıyorum. Atmosferik olması bana göre tercih sebebi olmasını engelleyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.