Şimdi Ara

*****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
650
Cevap
11
Favori
104.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar 2013 1.4 T otomatik meriva ruhsatta 120 hp geçiyor ama ruhsatı incelediğimde motor kodu B14NET internette yaptığım araştırmada bu kod 140hp ye tekamül ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu araç kaç hp makyajlı kasa şu arka tarafa uzunan kolçağı olmayan kasa ama, en son kasa yani 2014 modellerdeki tam makyajlı modelden deği teşekkürler.
  • Merhaba, dvd player kullanan koltuk kafalıklarında ekran kullanan varmı? Aracı almayı düşünüyorum fakat çocuklar için ekran şart, nasıl çözüm bulurum. Tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa beyler opel meriva aracım gösterge ve ibreler çalışmıyor. far ve teyp te problem yok marş basıyor ama araç çalışmıyor neden olabilir. acil cevap daha onceden böyle bir sorun yoktu ve ara. 10-15 denemeden sonra bir ihtimal çalışıyor sonrasında bir daha problem olmuyor.
  • 1.4t 120'lik yada 140'lık motor tüketim olarak çok üzermi?
  • Merhaba,
    2. el 2011 model 94.000 km de meriva cosmo 1.3 dizel alarak meriva ailesine ben de katıldım, ama galiba pek kimse kalmamış artık
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun ben 7 yıldır binmeye devam ediyorum. Acaba ne kadarsa aldınız. Benim araç 145 bi km ye dayandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Araç izmir'de ben istanbul'da olduğumdan iki kişi izmir'e gidiş dönüş 500 gibi masrafım oldu, 180 noter, 50 plaka sacı değişim basım ücreti, 46,500 de araca ödedim.
    6 ay önce yetkili serviste yapılmış periyodik bakım faturası var o yüzden bakım yaptırmayacağım, sadece üzerinde 2014 üretimi continental premium contact 5 var dişi var ama sertleştiği için değiştireceğim. 4 adet michelin primacy4 fiyatı da 1400 lira. bu kadar masraf ettim.
  • Arkadaşlar merhaba..
    Meriva B 1.3 dizel aracım var.
    bu araçlarda kaporta aksamında yedek sıkıntısı var mı?
    örneğin kapı yedeği sağ çamurluk gibi.
    kaza yaparsak ne olacak.
    kaskosuz biniyorum şu an..
  • Ben de yaklaşık 3 ay evvel 2011 meriva cosmo aldım. İlk sahibinden 68 binde adam bakımını yeni yaptırmıştı yaklaşık 1000 liraya. Araba hakikaten cok kulanışlı. İçi ferah. Yol tutuşu mükemmel. Aracı o zamanlar yaklaşık 50 bine almıştım. Eğer piyasası satışı rahat olsa olsa 60 bin civarı olurdu heralde herkese hem de şiddetle tavsiye ederim. Bu arada merivacılar burda pek aktif değil. Acaba baska forum var mdıır

• Bir de başka bi Şey soracağım. Aracı hep kısa mesafede kıllanıyorum. Çevre yoluna bile girmedim neredeyse yaklaşık 50 kuruş yaktı. Normal midir yoksa arabaya daha alışamadığımdan çok mu yaktı

• Merhaba, henüz yeni olduğu için çok detaylı ölçemedim ama benimkisi şehir içi 6 litre gibi yakıyor. mazot 5,7 lira kabul edilir ise 0,35 lira yani 35 kuruş yakıyor.(klima kapalı)
    Aracın 1400 kilo boş ağırlığı olduğu için dur kalklarda tüketimin yükselmesi normal.

Merivacılara sormak istediğim vites topuzlarınızda aşınma var mı ben bi ara resim çekip koyarım mukayese edersiniz.
  • Benim araç şehir dışında full sakin kullanım 1200-1000km bir depo ile yapabiliyor. şehir içide 800-900 km yapıyorum klima açık olarak. vites topuzunda bir yıpranma yok. 8 yıldır aracımı kullanıyorum şu anda 151bin km de.
    Benim vites topuzunda aşınma yok. İlk sahibinden aldım adam çok temz kullanmış arabayı. Yakıt durumuna gelince sadece kısa mmesafede kullanıyorum dedğim gibi. Yüz km.de 7 litre gösteriyor. Ama 290 liraya yaklaşık 590 km gidebildin

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Yakıt çok iyiymiş. 1 2 kez daha deneyeyim bakalım benim de o seviyelere gelecek mi. Yakıt da sizin anlattığınız gibi olursa araç fiyatına göre hakikaten süper. İçi ferah malzeme kalitesi 10 numara çelik jantı hız sabitleyicisi çift yön klima ne istersen var arabada

• Orijinal ebat yine 205/55R16 aldım fakat yük indeksi 91 değil de 94 aldım, çünkü dediğim gibi boş ağırlığı 1400 kg olan bir araç için extra load lastiğin daha uygun olacağını düşündüm. 4 adet michelin primacy4 lastiği (sibop hediye) kk ile 1600 / 7 taksitli olarak aldım. 94 değilde 91 olsa idi tanesi 50 liradan 200 lira daha az ödeyecektim.

Vites topuzu ise resimlerde görüldüğü gibi ilginç, direksiyon simidinde herhangi bir aşınma yok, acaba km düşürülmüş mü diyeceğim pek ihtimal vermiyorum çünkü sektörün içerisinde olan birisi olarak hem kendim hemde ekspertizini yaptırdığımda böyle bir ihtimal ibaresi göremedik. Araç 95 binde.

*****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ*****

• Bu aracı almadan önce 138 binde olan bir başka aracın durumu da böyleydi.

*****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 14 Haziran 2018; 12:14:4 >

Mantıklı bi twrcih yapmışsınız lastik konusunda. Benim lastikler daha bikaç aylık. Değiştirdiğimde ben de öyle yapayım. Vites topuzuma da dikkatli baktığımda 69 binde olan aracımda hafifi aşınma ben de fark ettim.

• Benim araç 151binde ama vites topuzu tertemiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 aydır zevle kullanıyorum. Çok başarılı araç. Yol bilgisayarını bazı satılık ilanlarında tam ekran halde görüyorum. Bendeki yol bilgisayarı ekranı tam ekran değil de daha dar bir çerçevede. Tam ekran yapmanın bir yöntemi bar mı acaba

• Bir de lastikleri kaç basınçla dolduracağız bu araçta?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.