Şimdi Ara

Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek Server // Onlarca Yeni Kostüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, oyunumuz 25.06.2014 02:20 tarihinde açılmıştır. Eski tr tarzı, emek server tadı ve profosyonel bir oyun macerası yaşayabileceğiniz bir server yapmaya çalıştık. Oyunumuzda kesinlikle edit satışı ve ya kişilere yardım yoktur. Hileleri %99.9 engelledik sayılır. Okçu hilesi, 7x ve item çalma hileleri %100 engellenmiştir. Şuan piyasa da aktif olan multihacklarıda engelledik. Oyunumuza tek giriş auto patcher'den yapılmaktadır başka hiç bir türlü giriş sağlanmamaktadır. Oyunumuz profosyonel game master ekibine sahiptir bunu oyuna girdiğinizde anlayacaksınızdır. Oyun linklerimiz tanıtımın sonunda yer almaktadır
    SERVER ÖZELLİKLERİ :

Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm

BAZI NPCLER

Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm

PETLER (Evcil Hayvanlar )
     Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm

BİNEKLER

Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm

EFSUN KONTROL SİSTEMİ

Yeni // OsmanliMt2 // Betasız // Özel Maplar // Özel Bosslar // Emek  Server // Onlarca Yeni Kostüm

FORUM

ÖZEL TİCKET SİSTEMİ

Nerde Kaldınız ? Sizi Bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongLee55 -- 25 Haziran 2014; 16:26:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.