Şimdi Ara

YENİ Oto ARŞİVİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 11000 e kadar çıktın mı?

Eğer bunların arasından seçim yapman gerekcek olursa önce suzuki sonra seat diyorum. Suzuku belki seat ın keyfini lüksünü vermez ama seat kadar masraf da çıkarmaz. Haa para verdim lüks göreyim diyorsan stella yı al.
    Dacia Logan ise tam bir kütüktür. içine bindinmi kendini kapana kısılmış gibi hissedersin. çukurlarda takoz gibi takur tukur ses çıkarır. Hyundai ise tam bir kore harikasıdır. Bir insanoğlu bu kadar adi bir arabayı nasıl tasarlar ve satışa çıkarır bilemiyorum.
  • tata marina sw olabilir. Sıfırı 24000 tl idi galiba. Yukarıdakilerden accent admire iyidir. Parçası ucuzdur. Ama frenleri o kadarda iyi değil.
  • Accent Admire dizeli yakıt olarak üzer. yanlış hatırlamıyorsam eski sistem 3 silindir mi ne.

Cordoba bunların içinde akar. 1.6 hitler motoruyle LPG sıkıntısı da olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

11000 e kadar çıktın mı?

Eğer bunların arasından seçim yapman gerekcek olursa önce suzuki sonra seat diyorum. Suzuku belki seat ın keyfini lüksünü vermez ama seat kadar masraf da çıkarmaz. Haa para verdim lüks göreyim diyorsan stella yı al.
    Dacia Logan ise tam bir kütüktür. içine bindinmi kendini kapana kısılmış gibi hissedersin. çukurlarda takoz gibi takur tukur ses çıkarır. Hyundai ise tam bir kore harikasıdır. Bir insanoğlu bu kadar adi bir arabayı nasıl tasarlar ve satışa çıkarır bilemiyorum.

malesef 4000tllik araçlardan vazgeçtim kredi ile almayı planlıyorum 11.000TL zaten cok birşey değil

bir arkadaş yorum yapmış benim diğer konuma Seçtiğim SEAT 1.5 Motor oldugundan cok yakar diyor ancak ben LPG ile kullanacagım asla hız yapmak için vs almıyorum 90ın üzerine cıkacagımı hiç sanmıyorum uzun yolda lpgli bulabilirmiyim bilmiyorum benim tek korktugum parçası pahalımıdır acaba diyorumda 5 ayda bir 500TLlik bir bakım yaparım anca her ay 100TL arabaya ayırarak .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.