Şimdi Ara

Yeni Oyun Çeviri Ekibi: Türkçe Oyun Merkezi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siteniz hayırlı olsun. Sizden Risen 2 çevirisi bekliyoruz.
  • İnşallah ona da el atacağz herşeye sıra gelecek kardeşim =)
  • Hayırlı olsun kardeşim.Umarım en kısa sürede dahada büyük bir ekibe dönüşürsünüz.. Ayrıca kasım ayı bayağı hareketli geçecek özellikle.Güzel bir ekip kurup Far Cry 4 olsun,Lords Of Fallen olsun,yeni Assasin's Creed oyunu olsun bir çok şaheser oyun var.Planlamanızı ona göre şimdiden yapmanızı tavsiye ediyorum.
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    aynen öyle güzel bir konuya değindin ona göre hazırlığımız yapacağız inşallh bizde bakalım sizlerin desteğiyle de bir adım daha ileriye gitmeye hazır olalım =)
  • Hem facebooktan hem sitenizden hemde buradan sizleri takib ediyorum gerçekten çok güzel işler yapıyorsunuz,thief yaması içinde minnettarız,umarım başarılarınızın devamı gelir,assasins creed liberation ve freedom cry ada bi el atılsa kendi adıma acaip sevinirdim
  • oksijen78 O kullanıcısına yanıt
    İnanın bizde o oyunları çevirmek istiyoruz çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor eldeki çeviriler bitsin bakalım herşeye sıra gelecek inşallh yeterki siz mutlu olun =)
  • kolay gelsin seslendirmede yaparsanız cod un yeni oyununda multisinde çok güzel olur
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Seslendirmeyi ilk olarak farklı bir oyunda deneyeceğiz böyle bir planımız var eğer başarılı olursak bunu devam ettireceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: persia41

Seslendirmeyi ilk olarak farklı bir oyunda deneyeceğiz böyle bir planımız var eğer başarılı olursak bunu devam ettireceğiz

SESLENDİRME YAPARSANIZ ÇOK HIZLI YÜKSELİRSİNİZ VE ÇOK BEĞENİLİRSİNİZ ÇOK UĞRAŞ GEREKİYOR AMA ÇOK GÜZEL OLUR YAPARSANIZ BİRDE HANGİ OYUN ÖZELDEN YAZARSAN MİNNATTAR OLURUM
    Kesınlestıgı zaman sıtede yayınlarım sızede haber verırım ozelden :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: persia41

Kesınlestıgı zaman sıtede yayınlarım sızede haber verırım ozelden :)

haberdar edin hocam merak ettim
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden kolay gelsin:)

Beyler siteye ufak da olsa bağış yapalım ki en azından masrafları çıksın,kuru kuruya hayırlı olsunlarla olmaz bu iş.
  • Hayırlı uğurlu olsun yeni bir oyun çeviri ekibi olarak şimdiden en güzel oyunları ve herkesin en çok oynadığı oyunlar türkçeleştirmişsiniz başarınızın devamını dilerim...Bu arada Assassins creed liberation oyununuda el atsanız süper olurdu.

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    Oyle vala kardesım amacımız o degl tabıkı sızlerden hıcbırsey talep etmeden yapıyoruz bunları ama yınede bu tur desteklere ıhtıyacımız yok degıl

Ederım hocam tabıkı :)

• BlueLost B kullanıcısına yanıt
    Oyunu elde ettıkten sonra deneyecegım eger dosyaları acabılırsem cevırıye baslayabılırm cok ıstek var lıberatıon ıcın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.