Şimdi Ara

Yeni Oyun Çeviri Ekibi: Türkçe Oyun Merkezi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orange20 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederiz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange20

Kolay gelsin, başarılar dilerim
    İlgilendiğin için sağol,linkler değişmiş,sizden AAA sınıfı oyun yamaları bekleriz haberiniz olsun,kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPOLİC_FR -- 2 Eylül 2014; 16:46:54 >
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Şu anda thief Türkçe yaması ile çalışıyoruz bundan sonra da böyle sağlam ve büyük yamalarla devam edeceğiz .. beklentiniz boşa çıkmayacaktır.. teşekkürler
  • Thief oynamaya başlamıştım, pişman oldum şimdi çeviriye başladığınızı görünce
    sıkıntı etmeyin biraz ara verirsiniz.. Türkçe oynamak daha farklı birşey =)
  • Haklısın, Türkçe oyun oynamanın keyfini başka hiç bir şekilde alamıyorum. Çıkış tarihiniz belli mi ?
    Çıkış tarihi tam olarak belli degil neden derseniz oyun çok geniş kapsamlı , ipuçları görevleri, adım başı konuşmalar geçiyor, mektuplar çıkıyor , ara videolar oluyor, o yüzden tam olarak bir tarih veremiyoruz yamanın güncel yüzdesi sitemizin ana sayfasında mevcuttur oradan bizleri takip edebilirsiniz
  • hepinize kolay gelsin ve başarılar acıkcası thief yamasını 4 gözle bekliyorum bide su watch dogs el atsanız varya super olur hakkaten :)
  • Anladım, kolay gelsin tekrardan
  • bu yamadan sonra ona bir el atarız dosyaları açabilirsek sizlere duyururuz ama o dosyayı açan çok nadir yerlerde gördüm ordada çeviri işlemi başlamamış
  • Teşekkürler. Gidişattan haber verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myres kullanıcısına yanıt
    tabiki haberdar edecegiz
  • Dead Rising 3'ü düşünüyormusunuz?
  • Oyunu çoğu bilgisayar kaldırmıyor , kasma sorunları ve optimizasyon sorunları var bu yüzden o oyuna hiç girişmedik..
  • Kaliteli indie oyunlara kisa metinli oyunlara yonelmenizi tavsiye ederim orasi sakli cennet hem oyunlarin cogunu satin almak ucuz olduğundan hitap edeceğiniz kitle daha büyük olabilir.daha büyük kitle dediğimde steam,gog kullanicilari.başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gilthaniel kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim güzel bir konuya değindiniz .. dikkate alacagız
  • Öncelikle hayırlı olsun diyorum ve takipte olduğumu belirtmek isterim..Profil resminizde görünen Watch Dogs İle ilgili bir çalışmanız olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 17 Eylül 2014; 18:09:42 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Takibiniz için teşekkür ederiz Watch Dogs ile ilgili şuana kdr herhangi biri dosyayı açmayı başaramadı sanırım bu bizim içinde zor bir durum eğer ki kısmet olursa neden olmasın fakat zor gibi gözüküyor...
  • http://technogame.net/dead-rising-3-turkce-yama-calismasi/

Technogame ekibi çeviri çalışmalarına başladı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Eylül 2014; 21:13:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.