Şimdi Ara

Yeni Oyun PC'si alıcam. Lütfen yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • POWERCOLOR HD7970 PCS+ al gayet iyi bir kart biraz AMD fanıyım ama şurayı incele
    http://www.hardwareheaven.com/reviews/1488/pg1/powercolor-pcs-hd7970-vs-gainward-gtx-680-phantom-review-introduction.html
  • Hiç kullanmadığını varsayarak söylüyorum; Eğer hiç denemediyseniz SSD diski olan bir bilgisayarda yarım saat takılın. Çift çekirdekli antika bir bilgisayar bile olabilir. SSD'nin ne derece fark yarattığını anlamanız bakımından.

Saygılar...

• Hocam Ekran Kartı Olarak Çift Fanlı Açık Modelleri Öneririm.İlk Çıkan Standart Modeller Çabuk Tozlanıyor ve Tek Fan Yük Altındayken Yetmeyebiliyor.

• Sistem gayet güzel. Ayrıca PSU'ya gerek yok çünkü kasada zaten Corsair 750W var. Senin sistemin çekeceği maksimum 500W olur.

Yalnız anlayamadığım bir husus var, sadece oyun oynamak istiyorsanız ve ağır grafik işlemleri yapmayacaksanız o ekran kartına neden o kadar çok para veriyorsunuz? 670 çok rahat işinizi görecektir diye tahmin ediyorum.

Ayrıca son bir şey daha! 1 TB HDD yetmiyor bana. Film ve oyun arşivi yapacak olursanız yetmeyecektir. 2TB öneririm. Yanına da en az 550/500 120GB bir SSD cuk oturacaktır.
  • seçmiş olduğun kasadaki psu yeterli zaten

ssd ise ocz vertex 4 128gb öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

seçmiş olduğun kasadaki psu yeterli zaten

ssd ise ocz vertex 4 128gb öneririm

Önerin için saol. Araştırmaya başladım güzelmi değilmi :)
  • Son hali paranin alabilecegi mantikli.en guzel.sistem.altina imzami atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncellendi. Önerilerinize açığım.
  • Millet önereceğini önermiş daha ne önerisi bekliyorsun anlamış değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.