Şimdi Ara

Yeni oyuna başlayacağım yardım... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

İlk fallout'u da oyna, oynamadıysan.

• en çok kotor serisini beğenmiştim çıktığından seneler sonra oynamama rağmen :) Tam NWN ye başlamıştım tüm ek paketlerini indirdim filan format atmak zordunda kalıp oyundan birşey anlamamıştım(şu sıralar 1-2 hafta boş vaktim var tekrar şans vercem :D )

Dragon Age kotordan sonra beni saatlerce PC nin başında tutabilen ender oyunlardan oldu. Dragon Age 2 yi ise canım bitirmek bile istemiyor nedense.

Mass Effect 1'in kontrolleri kötü rpg öğeri iyi di. 2 de ise kontroller süper rpg öğeleri kırpıldı. Umarım 3.cüde oratasını bulur Bioware :/ 3.sü çıkmadan yine bunları oynayıp karakteri 3.cüye import etmeye hazır hale getirmek lazım.

Oblivion / Fallout serisi bunlarda harika oyunlar. Bümbüyük bir dünya ve istediğini yapmakta özgürsün, oyunda seçenekler o kadar fazlaki insan bunları ne yapsam diye düşünüp karar veremeyip (o sıradada klasik bethestanın oyundan atma/donma bugu olur) ve o gün oyunu açmassın :) böylelikle bu oyun seni oldukça bir süre oyalar. Arada sırada bug olup atsada mutlaka oynanması gereken oyunlardan tabiki.

Edit: 4 senedir nwn oynicam bi nasip olmamıştı. Şu anda oyunu ek paketlerle beraber kurdum updateleri yapıyorum bakalım şimdi ne olcak..
    Edit2: Oyunun kontrolleri çok sinir bozucu ya 3 şekil yapmışlar ama hepsini toplasan bitane zor eder. Wowun kontrolleri gibi olsa ne güzel olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 28 Nisan 2011; 1:29:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

en çok kotor serisini beğenmiştim çıktığından seneler sonra oynamama rağmen :) Tam NWN ye başlamıştım tüm ek paketlerini indirdim filan format atmak zordunda kalıp oyundan birşey anlamamıştım(şu sıralar 1-2 hafta boş vaktim var tekrar şans vercem :D )

Dragon Age kotordan sonra beni saatlerce PC nin başında tutabilen ender oyunlardan oldu. Dragon Age 2 yi ise canım bitirmek bile istemiyor nedense.

Mass Effect 1'in kontrolleri kötü rpg öğeri iyi di. 2 de ise kontroller süper rpg öğeleri kırpıldı. Umarım 3.cüde oratasını bulur Bioware :/ 3.sü çıkmadan yine bunları oynayıp karakteri 3.cüye import etmeye hazır hale getirmek lazım.

Oblivion / Fallout serisi bunlarda harika oyunlar. Bümbüyük bir dünya ve istediğini yapmakta özgürsün, oyunda seçenekler o kadar fazlaki insan bunları ne yapsam diye düşünüp karar veremeyip (o sıradada klasik bethestanın oyundan atma/donma bugu olur) ve o gün oyunu açmassın :) böylelikle bu oyun seni oldukça bir süre oyalar. Arada sırada bug olup atsada mutlaka oynanması gereken oyunlardan tabiki.

Edit: 4 senedir nwn oynicam bi nasip olmamıştı. Şu anda oyunu ek paketlerle beraber kurdum updateleri yapıyorum bakalım şimdi ne olcak..
    Edit2: Oyunun kontrolleri çok sinir bozucu ya 3 şekil yapmışlar ama hepsini toplasan bitane zor eder. Wowun kontrolleri gibi olsa ne güzel olurmuş.

Cevap için teşekkür ederim, lys ve tercih telşından dolayı farketmiş olacağınız gibi bir süredir oyunlarla ilgilenemiyordum. Cevabım epey gecikti. :)

NN ye başladım ama sizinde dediğiniz gibi kontroller beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bazı konuşmalar uzun ve gereksiz ama çeşitlilik hat safhada, bu yüzden oynamaya devam etmeyi düşünüyorum.

Oblivion ı daha önce bitirdim ama açıkcası pek birşey anlamadan oynadım. Tekrar indirdim ve NN ile ile aynı anda oynamayı planlıyorum :)

Fallout zaten tartışılmaz bir oyun. Beni pc başında en fazla bağlayan oyunlardan biridir ve tüm rpg severlere(tabi oynamayan kaldıysa :)) şiddetle tavsiye ederim.

Hala Mass Effect e zaman ayıramadım, açıkcası bilerek sonraya atıyorum. İsim yapmış bir oyun olmasına rağmen bir türlü hevesle oynamayı beklediğim oyunların arasına giremedi. Tabi ki fikrim oynadıktan sonra değişebilir ama atmosferini açıkcası pek çekici bulmadım :/

DAO i ve Awakening i bitirdim ama sizin gibi benimde 2. oyunu oynayasım gelmiyor bir türlü.

Hele ki Fable 3 gönlüme taht kurdu resmen. 2. oyununu oynamak nasip olmadı ama 1. oyununu geçeceğinide beklemiyordum( aslında hayal kırıklığı yaşamamak için beklentilerimi düşük tutmaya çalıştım) ama beni oldukça tatmin etti.

Konuyu cevaplayan herkese teşekkür ederim ve hortlattığım içinde kusura bakmayın, cevap yazmak istedim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.