Şimdi Ara

Yeni Oyuncu Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,yeni bir laptop almak istiyorum 1 aydır araştıra araştıra kafayı yedim 2000-2500 arası bir laptop bana uygun olur ve farcry gibi yüksek sistemli oyunlar oynamak istiyorum acaba bu mümkün müdür? Bulduğum iki tane laptop var;

http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx099d-notebook-p-BDHISTX550JXXX09

Bunu çok beğendim fakat işletim sistemi yok diyor ona alıcağım bir windows10 home kaç para koyar üstüne ve bunu hepsiburada.com direk taktırıp alabilir miyim ?

http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo096t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601857

İkincisi de bu fakat oyunlarda çok iyi performans alabilceğimi düşünmüyorum. Varsa önerileriniz yoksa bu 2 si hakkında görüşlerinizi ya da yeni laptop tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

• Bende bu aralar laptop almayi dusunuyorum ve benimde temel amacim oyun ve gtx ekran kartli attigin modeli bende bugun almayi dusundum hatta bi adam o gta v oynamis o laptopda gayet akici idi 12 gb ramli modelini 2.500 e buldum suan dusunme asamasindayim bende arastiriyorum sag solda laptop falan :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve ayriyetten guzel kardesim alan kiside o laptopu o alacagin siteden almis ek ramini istersen onlar takiyor istersen yanina koyuyolar sen takiyosun. Isletim sistemine gelecek olursak orjinal windows alirsan onlar kuruyor ama orjinal bi windows10 nerden baksan en az 350 tl o yuzden en iyisi ya kendin yuklicen yada bi bilgisayarciya falan yukleticen :D

• her foruma girdiğimde bu x550'yi görmekten kusucam artık. düşük çözünürlükte ekran ve dandik kasa yapısına sahip laptop almak iyi değil ama paranın gözü kör olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum zaten o paraya alinabilecek en iyi ekran kartli modeli bulmussun(x550)Ama ustteki arkadasin yazdigi gibi kasasi cok dandik ve cozunurlugu hd.Ayrica max çözünürlük hd oldugu için far cry 4 u bile tahminimce yuksek bir fps de oynarsın.Forumdan birisi 50 fps alıyorum demisti...

• 8 veya 12 gb olarak alabilirsiniz en uygun burda

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550jx-xx099d-pmu400780

• tayo3337 T kullanıcısına yanıt
    windows 8.1 alsam kendi yükseltmiyo muydu 10 a şimdi baktım hepsiburada dan 430 lira windows 10 çok pahalı
    @tayo3337
  • satpenguen S kullanıcısına yanıt
    Bosuna windows a para verme kendin crackli temiz bi windows kursanda yeterli olacaktır

• orjinal olmadan içim rahat etmez benim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.