Şimdi Ara

Yeni oyuncu ve 120 olmak. Tavsiyeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hiç wow oynamadım. Bir haftalık bir deneyim oynamaktan sayılmayacağı için hiç oynamadım demeyi tercih ediyorum.

BFA ilk çıktığında satın almıştım ve boostu kullanarak TN serverı horde tarafında mageyi 110 a çıkarmıştım. Ardından hiç oynamadan, 111 bile yapmadan bırakmıştım.

Şimdi time satın alarak yeniden başlamak istiyorum.

Sormak istediğim şu ki ben bu 110 mageyi en kolay ve hızlı şekilde nerelerde 120 yapabilirim.

Tavsiyeleriniz nedir? Sadece leveling için değil her konuda bilgilendirmenize tavsiyelerinize açığım. Malumunuz üzere wow ucu bucağı olmayan sonsuz bir oyun.

Ayrıca TN horde tarafında casual yeni oyuncu alımı yapan guild varsa katılmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 20 Eylül 2021; 11:21:23 >

• suan exp boost var eger az kafa yorayim dolasmadan kolayca exp kasayim dersen random dungeon sirasi alip kolayca lvl kasabilirsin.
    ayni zamanda reputation %100 buff da aktif. eger bfa bolgeleri questlerini yaparsan yine cok hizli lvl alirsin + olarak reputation yanina kar kalir en azindan bfa da ucmayi da hizli ogrenmis olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.