Şimdi Ara

YENİ PACK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu gidişte yeni pack gelecek oyunda yeni şeyler olacak diye duydum ???

• 1-)PACK deil PATCH
    2-)zaten bunlarla ilgili yazı var okuyabilirdin
    3-)Topic kirliliği yapmayın
    4-)
  • Yok gelmeyecek yeni patch falan sallamayın 1 aydır gelecek nedense o patch serverlar full tima kapalı ama millet proxy yoluyola giriyo yani oyun açık türk ip lere kapalı ilerleyen saatlerde startta gelecek serverlarda
  • lol sanane ben böyle yazmak istedim
  • la patch yazmasını bilmiyon yeni pak gelecek diyon be
  • Gelse kaç yazar PATCH ler inmiyor ki bu knightı kuran kişinin msn nı war mı verın bı 90 dilden küfürü basam yeter yafff
  • quote:

Orjinalden alıntı: scream1907

la patch yazmasını bilmiyon yeni pak gelecek diyon be

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NocturN

Gelse kaç yazar PATCH ler inmiyor ki bu knightı kuran kişinin msn nı war mı verın bı 90 dilden küfürü basam yeter yafff

• quote:

Orjinalden alıntı: NocturN

Gelse kaç yazar PATCH ler inmiyor ki bu knightı kuran kişinin msn nı war mı verın bı 90 dilden küfürü basam yeter yafff

benim içinde yazzz
  • daha patch yazmasını bilmemyen adama ne denir baska ZzZ
  • birsey derdimde size neyse
  • pack yuh be patch bile yazamıonuz
  • patch oldumu şimdi hemde ben ingilizceye karsıyımda ondan öyle yazıyorum herkes kaptırmıs kendini ingilizceye
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Yok gelmeyecek yeni patch falan sallamayın 1 aydır gelecek nedense o patch serverlar full tima kapalı ama millet proxy yoluyola giriyo yani oyun açık türk ip lere kapalı ilerleyen saatlerde startta gelecek serverlarda

oyun turk ip lere kapalı değil,biraz önce server ekranına kadar geldim ares1 açık diğerleri kapalı,dies 2 açık diğerleri kapalı... problem tamamen oyundan kaynaklanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 21 Nisan 2007; 23:59:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazYLorD

1-)PACK deil PATCH
    2-)zaten bunlarla ilgili yazı var okuyabilirdin
    3-)Topic kirliliği yapmayın
    4-)

güzel
  • belki gelir ama gelmeyede bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: turklerinrezi

Arkadaslar bu gidişte yeni pack gelecek oyunda yeni şeyler olacak diye duydum ???

Harbimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.