Şimdi Ara

Yeni paladin talentları !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni patch gün geçtikçe yaklaşırken Blizz. yeni patchde yer alacak Paladin talent değişikliklerini duyurdu. İşte size adresi:
    http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p9/paladin/talents.html
    Bu talentlarla paladinlerin yeni yeri ne olur, nasıl bir gelişme yada düşüş olur siz karar verin. Her talentin açıklaması ile birlikte talent hesaplayıcısı bu sitede. Kolay gelsin
    Bu arada 1.9 ile birlikte tüm paladin talent treesi 0 lanacakmış onuda belirteyim...
    Saygılar

• Zaten paladinler abartı bir sınıf, dengeye getireceklerine hala eklemeler yapıyorlar. Blizz oyunu sadece paladinler için rahatlaştırıyor, başka bişey de yaptığı yok!
  • gerekiyomuş demek ki...değişiklik iyidir
  • Palacılar nasılda bellı edıo kendını
  • protection hala gereksizliğini koruyo

ama retride yeni ve güzel şeyler var...eye for an eye mesela critic spellle gelen damage'in %30u kadar damage veriyo...mageler için kötü haber

mountu %8 hızlandırma talentı var hehe, süper

bi de divine intellecti başa almışlar holy de güzel olmuş ama divine favor 20 istiyo, çok kullanılan bişeydi bana göre kötü olmuş...
  • Ben genel olarak çok fazla bir gelişme göremedim talentlerde, yaptıkları kaydırmalar çok hoş olmamış, paladin bence biraz daha zayıflatılmış gibi.

Divine favor ile king aynı anda açılamıyor bu kötü olmuş çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 6 Aralık 2005, 22:45:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion ranger stigma build
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben onu bunu anlamam Divine Shield hala var mı ? Var.. Olay bitmiştir. bu kadar saçma bir büyü daha olamaz, olmamalı!..
  • Test serverında görüldüğü üzere full retri pala acıtacak.Shaman ın karşılığı alliance charı meleecaster bişi olacak.Enteresan bir raid yeniden guruplanması olacak.Ayak uyduran guildler de gelişecek
  • Paladinler Fazla Tank idi yani şahsen Warsong da karşı tarafın tüm attacgı (6-7 kişi) ye tank yapabiliyodum ve oyun başından 1 bayrak fazla başlıyoduk resmen deli oluyolardı , gerçi itemlerin hayvani olması fln o da etkili =)

ayrıca 7 lvl mob ları farm yapıp 760 xp aldıgımı bilirim-solo- ve farm ...

yalnız şu varki ... paladin damage veremiyo ve resmen DUVAR dı ...

ayrıca artık Retru paladin deil ... Holly-Ret ler ortalığı dağıtacak ! :D yaşasın holyyy :D zaten holy dim :P
  • 1.9 da değişecek olan paladin talentlerinde değişme gerçekleşti.
    Detaylı bilgi: Burada
  • ya ben bu oyunu 2 parti ile aldim yani piyasa suruldukten 3 ay sonra falan oluyo heralde turkiyeye geledigin 2. ayi o gunden beri shamn icin herhangi bir degisiklik yapmadi adamlar ama her packte paladinlere bisler eklendi zaten hayati beles bi char hci adil degil bence
  • yok ya öle deme halaa ezük bi sınıfız :D lvl 40 ve lvl 60 sınırına ulaşmadan dmg fln veremioz shaman zaten lvl 1 de 2 de aldığı büyü ile heal ımızı kesior ...
  • abi cok farkediyo ole soleme saten plate giyiyonus ustune bir suru puff ustune heal ustune shild yok daha ebeninku yani yok yok shmanin bi kac shoku war o kadar surekli eklemeye yapiyolar falla size bizede iyilestirme yapilmasi lasim butun charlar iyilestirldi ama shmanda hic bir + yok hala
  • priest e de bisiler eklemediler minik minik shaman dahil herkese bisiler eqlediler... bide priest de PvP seti disnda ozel bi shadow set lazim adam gibi sadece Anethame war shadow priestler icin..
  • sen bu oyunu bırakamasın
    quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

Ben genel olarak çok fazla bir gelişme göremedim talentlerde, yaptıkları kaydırmalar çok hoş olmamış, paladin bence biraz daha zayıflatılmış gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: barandeniz

priest e de bisiler eklemediler minik minik shaman dahil herkese bisiler eqlediler... bide priest de PvP seti disnda ozel bi shadow set lazim adam gibi sadece Anethame war shadow priestler icin..

1.9 updateinde yeni setler geliyor !!!
  • Shamanda Buff silen Büyü Var Daha ne olucak oyunda bu kadar dengesiz bi Büyü olamaz bence zaten !
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackCross

sen bu oyunu bırakamasın
    quote:

Ben genel olarak çok fazla bir gelişme göremedim talentlerde, yaptıkları kaydırmalar çok hoş olmamış, paladin bence biraz daha zayıflatılmış gibi.

Baba harbi harbi bıraktım bırakmak zorunda kaldım üzülerekte olsa, hatta oyunuda geçen sattım burdan bir arkadaşa

• yaw naaptın be mmengi abi be senden beklemezdim hellscream sensiz tatsız bea senle yaptığı dm yi hiç unutmucam demek mmengi online olduğunda ondan bize slm vermioo
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BlackCross

sen bu oyunu bırakamasın
    quote:

Baba harbi harbi bıraktım bırakmak zorunda kaldım üzülerekte olsa, hatta oyunuda geçen sattım burdan bir arkadaşa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.