Şimdi Ara

Yeni Passat 1.8T 170 beygir Amerika versiyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oquzdag

ben ülekeme bakarım. japon motorları teknoloji yoksunu. Çöp motorlar. subarusundan toyotasına değişmiyor...

Hocam öyle deme ya o kadar da değil bence
  • quote:

ben ülekeme bakarım. japon motorları teknoloji yoksunu. Çöp motorlar. subarusundan toyotasına değişmiyor...

japon ne ki ülke olarak çöp. senin kafa yapına 3 silindir alman motoru bile fazla sen fazla kasma.
  • quote:

Şakaysa çok komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

Şakaysa çok komik

ayroni yaptı arkadaş bence yoksa böyle bir hata yapmaz herhalde

• Amerika'da 1.x lt motoru çift turbo+supercharger+hybrid olsa bile New York City vb. yerler haricinde kim alır? Google Maps'de görüneceği gibi Manhattan 1.5 lt 117 hp Honda Fit (Bizdeki Jazz) dolu ama A.B.D. genelinde en çok satan araç Texas'taki taşralı hillbilly'lerin, rednecklerin Ford F-Series kamyoneti. Downsizing adamların yapısına ters bir kere. Seattle'dan Miami'ye 1.8 Turbo motorlu DSG sanzımanlı Passat ile mi gidecek adamlar? 3 lt atmosferik Accord ile gitmek dururken?
  • japonculara ironi, almancılara gerçek yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

quote:

japon ne ki ülke olarak çöp. senin kafa yapına 3 silindir alman motoru bile fazla sen fazla kasma.

sende koşulsuz tapmaya devam et...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

quote:

sende koşulsuz tapmaya devam et...

ne tapması ?
  • avensis42 kullanıcısına yanıt
    Kendini sağlama almis. Bg ısını abartsa daha büyük sıkıntı yasardi bence.

Sam amca iyiydi ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be adamlar 1.8 beğenmiyor biz burda 1.6ya hasret
  • Yeni Passattın Ön ve Arka Farlarda A8 Havası Sezdim Özelliklede Ön Dizaynda.
  • quote:

Japonlar dünya otomotiv piyasasına öyle motorlar sundular ki , avrupalı rakiplerini kat kat geride bıraktılar.

Tabi siz o aralar yine enkaz motorlu vw bora'nın falan yumuşak ön konsollarını okşuyordunuz.

Ne oldu ? Baktılar mücadele edemiyorlar , dediler ki yakıt ekonomisi ve emisyon diye bişey çıkaralım. Ee bide avrupa birliği diye bişey var hepsi birbirinin sırtını sıvazlıyor zaten. Hoppp göya japonları sindirdiler.

Ama bilmiyorlar ki en katı emisyon kuralları japonyada. Meğersem adamlar zaten bunuda çözmüşler.

O yüzden de dünya genelinde japon otomobilleri satılıyor.

• yaw bu konu niye tutmadı ,
    vw ye o kadar ağır hakaret ettim ama nafile tık yok...
    bu ara sınavlar var vw fanları forumda gözükmüyorlar, ondan olabilir mi ?
    yoksa vosvos fanlarıda artık durumu kabullendiler mi ?

@umutsirvan
    @cihanair
    @stand alone
    @arifomer
    @akifsari
    @..neyzen..

• Kabak tadı verdi de ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.