VAG'a para yatırmayan arkadaş yazıktır günahtır ya! Soyulmayın ya. En iyi VW 2.el VW'nidir. Kaliteli sağlam otomobiller üretiyor hiç kuşkusuz ama gel gör bak ki o kadar etmez.
Eski kasası daha iyi bence.Bu arada reklam çok iyi.
Süper bu sıpa :D
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
Orijinalden alıntı: mteke
hocam zaten fiyatlar türkiye sitesinde var, amerika fiyatının neredeeyse 1.5-2 katı. Muhtemelen oradaki araçların standart donanımı da fazladır.
Tam tersi,Türkiye'deki araçların standart donanımları ABD'den de Avrupa'dan da fazla.
@KURSAD.
Donanım alınırsa çalıştırılır.
Arkadaşımın dediği donanımın Türkiyede daha fazla olduğuna katılmıyorum iki adet örnek vereceğim şu an bende vw polo var Almanyadaki poloyla donanım farkı dağlar kadardı ki ben arabayı full aldım zannediyordum. surround sisteminden tutta koltuk ısıtma gibi donanımlar olmasına rağmen Türkiyeye getirtilmiyo bide yetmiyo gti ızgarası hoşuma gitti sadece ızgara için vergisi dahil 500TL fiyat çıkarılıyo. İkinci örnek oyak renaultta üretilen megane dan aracın avrupaya gönderilen versiyonunda sahibinin derisini algılayan sensörü var ama Türkiye'dekinde sadece el tutuşunu algılayan basit sensör var
Bugun evimin önündeki galerici abimiz passatı satmaya çalıştığı müşteriye abi dünyanın en iyi şanzumanı var bu araçta demesi beni benden aldı :D:D Abd pazarında satıldığı ve NFL in bu adamlar için neyi ifade ettiğini biliyor olsa ve bu reklama denk gelmiş olsa neler neler diyorum. Bu arac bize sunulan araçtan daha yakışıklı , gerci.. neyse
starting 20.000$, bizim ülkede aracı almayı düşünmeniz ile başlayan fiyattır bu! Devlet olarak vatandaşına kazık at sonra vatandaşından kazık yememeye bak, ilginç...
20bin amerka fiyatiysa bosun bosu modeldir birde vergiler harictir reklamlarda genelde vergi dahil fiyatini vermezler eyaletler arasi cok fark var cunku oyle bile olsa muhtemelen motor secenegi Turkiyedekilerden daha buyuk vergide daha azdir ... bu araclarda degilde M3 yada AMG gibi araclarin fiyatlarini inceleyin iste bu tarz araclarda acayip fark var
(Trendline PASSAT Almayın!)
VW Academy komedyen Bill Hader ile 18 Webisodes çekip YüTüp'te yayınlayacak...
Fazla uzaktan arabayı çalıştırmamak gerek. Yoksa başka birisi direk binip uçmasın
VOLKSWAGEN Kuzey Amerika'da atağa kalkıyor. Basketbol, Beyzbol, Amerikan Futbolu vb. çok sayıda spor karşılaşmalarına destekçi olarak katılacak, çok sayıda reklam yayınlayacak ve ayrıca da YouTube'da da kendi kanalı üzerinden özel reklam filmleri gösterecek.