Amerikan Futol Ligi NFL'deki final maçı (Super Bowl) için geri sayım başladı. Ülkede hayatı durma noktasına getiren bu karşılaşma, firmalar için iddialı oldukları yeni ürünleri tanıtmak için ideal bir platforma dönüşüyor. Birkaç saniyelik reklam alanının on milyon dolarla ifade edildiği Super Bowl maçında Volkswagen da tanıtım filmi yayınlayacak.
Yeni Passat için çekilen tanıtım filminde Volkswagen, Lucasfilm ile iş birliğine giderek Star Wars temasını ele almış. Hazırlanan filmde, Darth Vader kostümü giyen küçük bir çocuğun, üstün özelliklere sahip olduğunu düşünmesi ancak başarısız girişimlerden sonra, "ebeveyn" yardımıyla bunu Passat'ta gerçekleştirmesini konu alınıyor.
ülkemizdeki fiyatı 40bin doları aşar kesinlikle
Çok güzel bir reklam olmuş bence :D
eniştem beyaz tsi(blue-motion) highline dsg 68bin bayıldı...
quote:
Orijinalden alıntı: maliahmet1
ülkemizdeki fiyatı 40bin doları aşar kesinlikle
Fiyat açıklanalı ve bu reklam filmi verileli çok oldu..
bu araba bu kadar güzelmiydi yav
Önü çok sade yahu. 2011 kasaları hiç hoşuma gitmedi wv'ın. Ama bi bakın Passat CC'ye
hocam zaten fiyatlar türkiye sitesinde var, amerika fiyatının neredeeyse 1.5-2 katı. Muhtemelen oradaki araçların standart donanımı da fazladır.
20.000 $ Ağlamak istiyorum
Şu arabalar için Türkiyede çok fazla paralar isteniyor .. çok güzel arabalar ama haketmiyorlarlar okadar parayı . Uzaktan kumandayla araba çalıştırılabiliyormu
quote:
Orijinalden alıntı: mteke
hocam zaten fiyatlar türkiye sitesinde var, amerika fiyatının neredeeyse 1.5-2 katı. Muhtemelen oradaki araçların standart donanımı da fazladır.
Tam tersi,Türkiye'deki araçların standart donanımları ABD'den de Avrupa'dan da fazla.
@KURSAD.
Donanım alınırsa çalıştırılır.
Starting 20.000$yazınca bi seyirme geldi bana
20 bin $
Bu passat VW'nin NMS (new midsize sedan) kodadıyla ürettiği SADECE ABD İÇİN ÜRETİLEN bir modeldir. Şu an ülkemizde ve avrupada satılmakta olan daha yeni makyajlanan 2005 çıkışlı passat ile tasarım benzerliği ve isim dışında farklı araçlardır.
Avrupada satılan passat B7, ABD'dde satılan passat NMS'tir. Şahsi fikrim son makyajın avrupa passatına hiç yaramadığı ve ABD versiyonunun daha güzel olduğu yönünde.
Bu özellik benim Mondial'de bile vardı. Millet yoldan geçerken balkondan çalıştırıyorduk. Çok eğlenmişiz sabah benzinin bittiğini fark edince benzinliğe kadar itmiştik.
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
bu araba bu kadar güzelmiydi yav
+1
starting 20.000$ + %70 Vergi = starting 34.000$ in turkey... :)
quote:
Orijinalden alıntı: eas722 Bu passat VW'nin NMS (new midsize sedan) kodadıyla ürettiği SADECE ABD İÇİN ÜRETİLEN bir modeldir. Şu an ülkemizde ve avrupada satılmakta olan daha yeni makyajlanan 2005 çıkışlı passat ile tasarım benzerliği ve isim dışında farklı araçlardır.
Avrupada satılan passat B7, ABD'dde satılan passat NMS'tir. Şahsi fikrim son makyajın avrupa passatına hiç yaramadığı ve ABD versiyonunun daha güzel olduğu yönünde.
Kesinlikle USA Passat çok daha güzel. Keske TR ye bu model gelseydi.