Bildirim
Yeni Passat reklam filmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muhteşem -
Variant zaten güzeldi, daha da güzel olmuş. İmkan olmalı büyük motorlu olanından almalı ama nerede! -
O kadran şerefsizim benim aklıma gelmişti .. Araç bu sefer gerçekten olmuş. Ancak arkası daha güzel olabilirdi.quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
Variant zaten güzeldi, daha da güzel olmuş. İmkan olmalı büyük motorlu olanından almalı ama nerede! -
Yeni passat'ın yeni A4'den pek eksiği olmaz diye tahmin ediyorum.quote:
Araç 10 numara olmuş. Kim ne derse desin. Rakiplerinin canına okuyacak satışlarda.quote:
Resimlerden o kadar belli olmuyordu ama videoyu görünce.. Vay be, müthiş bir araba olmuş. Fiyatı çok uçuk olmazsa piyasayı kasıp kavurur..quote:
Orijinalden alıntı: McLaren64
Araç 10 numara olmuş. Kim ne derse desin. Rakiplerinin canına okuyacak satışlarda.
Alıntıları Göster -
Çok hoşuma gitti, çok güzel olmuş tasarımı. Çok oturaklı duruyor. Insignia filan satışlarda artık ne yapar bilmiyorum -
Harika gözüküyor -
birazdan gelirler dsg bozuk s60 daha iyi mondeo süper diyenler -
quote:
Orijinalden alıntı: boldkaptan
birazdan gelirler dsg bozuk s60 daha iyi mondeo süper diyenler
ben mondeo kullanıyorum ve çok memnunum, ödediğim paranın hakkını fazlasıyla veriyor,hayatımın bundan sonra kalan kısmında mondeodan başka arabaya binmeyi düşünmüyorum ( şehiriçi kısa mesafeler için astra kullanıyorum o ayrı) ,,, durum böyleyken passat için hiç bir zaman kötü bir düşüncem olmadı,hatta otobanda görüyorum gayet şık ve sade bir güzelliğinin yanısıra performanslı bir gidişi olduğunu düşünüyorum,yeni kasa passat da on numara olmuş diyecek bir laf yok ,,, haa bunları niye yazdım,sapla samanı,elmayla armutu karıştırmayalım,, passat konusunda mondeoya laf sokuşturmanız anlamsız olmuş,passat zaten satış rakamları olarak kendi segmentini domine etmiş ve en yakın rakibini beşe katlamış bir model,biz bir avuç mondeocu eğer bir şeyi savunuyorsak o da şudur: ''cebinizden bir servet çıkmadan da konforlu,geniş,şık ve performanslı bir araca sahip olabilirsiniz''
-
Ford yeni kasa Mondeoyu hala ulkeye getirememisken
Opel makyajli insignia ile istedigi ruzgari yakalayamamisken
Citroen Pejo Reno markalari ön yargilardan dolayi bu segmentte basari saglayamamsken
Caponlar 2.0 barajina takilmisken
Passat her donanim seviyesinde dizel benzinli- manuel otomatik kombininu yaptigi icin donanim paketlerini kendi acisindan cok guzel kombine ettigi icin bu arabayi deli gibi satar bide millete sira bekletir.
Ayrica Variant a bayildigimi soylemeliyim -
auvvvv çok güzelquote:
Orijinalden alıntı: pro-black
Ford yeni kasa Mondeoyu hala ulkeye getirememisken
Opel makyajli insignia ile istedigi ruzgari yakalayamamisken
Citroen Pejo Reno markalari ön yargilardan dolayi bu segmentte basari saglayamamsken
Caponlar 2.0 barajina takilmisken
Passat her donanim seviyesinde dizel benzinli- manuel otomatik kombininu yaptigi icin donanim paketlerini kendi acisindan cok guzel kombine ettigi icin bu arabayi deli gibi satar bide millete sira bekletir.
Ayrica Variant a bayildigimi soylemeliyim -
Simdi doveceksiniz ama hala bir s60 kadar teknilojik saglam ve estetik olmadigini dusunuyorum sadece hacim. -
gerçekten güzel,gelsin bakalım allendim şimdi,fiyat şöyle 1.6 tdi orta donanımda 100bini geçmezse direk yazılırım sıraya...quote:
Orijinalden alıntı: mhim12345
Simdi doveceksiniz ama hala bir s60 kadar teknilojik saglam ve estetik olmadigini dusunuyorum sadece hacim. -
quote:
Orijinalden alıntı: boldkaptan
birazdan gelirler dsg bozuk s60 daha iyi mondeo süper diyenler
ben zaten milletteki bu s60 hayranlığını anlamıyorum,bence hiçde abartıldığı gibi bir araç değil,bir kere arka taraf ve bagaj tamamen kullanışsız,daracık..ayrıca gereksiz pahalı,servisi yok parçası sıkıntılı
ne var anlamadım şu s60 da ... -
gerçekten güzel olmuş...,quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales
auvvvv çok güzel
Alıntıları Göster
ne kadar güzel olursa olsun türkiyedeki satış miktarını fiyat belirler...fiyat uçuk olmazsa eğer gayet güzel satılır ve binilir...
-
Acaba gösterge paneli sadece highline modelindemi standart, yoksa ondada mı opsiyonel?quote:
Orijinalden alıntı: falken34
gerçekten güzel olmuş...,
ne kadar güzel olursa olsun türkiyedeki satış miktarını fiyat belirler...fiyat uçuk olmazsa eğer gayet güzel satılır ve binilir...
Alıntıları Göster
Araçların arka tasarıma bayıldım,passat değilde böyle bi phaeton havası var.
-
muhteşem olmuşquote:
Orijinalden alıntı: cenktun34
Acaba gösterge paneli sadece highline modelindemi standart, yoksa ondada mı opsiyonel?
Araçların arka tasarıma bayıldım,passat değilde böyle bi phaeton havası var.
Alıntıları Göster -
Şu araba Türkiye'ye fahiş fiyata gelmezse, piyasanın canını okur canınıquote:
Orijinalden alıntı: _Pulse_
muhteşem olmuş
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- el freni çekiliyken gaza basmak
- clio 4 hararet göstergesi
- en uzun ömürlü araba motoru
- far parlatma zımpara numaraları
- golf 8.5
- honda elektrikli
- toyota c-hr hybrid fiyat
- byd yeni modelleri
- lexus nx fiyat
- 2024 kia sorento
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X