Şimdi Ara

Yeni Patch (1732) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yuklerken data da programı kapat diye hata verdi.
  • işten geldim merchant kurup yatacaktım nasip değilmiş öğlene düzelir herhalde artık
  • Oyundayım şuanda
  • sorun kosp la girilirse hata veriyor kosp suz gimeyi deneyinn
  • patchi indirebilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 15 Mayıs 2009; 8:25:08 >
  • sanırım kimsenin bu olay hakkında bi bilgisi yok. ( bu arada zaten kopx kullanmayanlardanız sorun keşke o olsaydı :S )
  • Beyler patch e bastım ve bu çıktı yükleme yapmıyor yardımlarınızı bekliyorum ...

http://img193.imageshack.us/my.php?image=adszp.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerozler -- 15 Mayıs 2009; 8:40:43 >
  • benimde aynı hata.. kaça kadar sürecek acep?
    yükleyenler nasıl yükledi onu annamadım
  • patch atıyo şuanda. daha öncede attı pc yi yere düşürdüm ram den ses geliyo. patchde yarıda kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: **C@ner**

patch atıyo şuanda. daha öncede attı pc yi yere düşürdüm ram den ses geliyo. patchde yarıda kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: QmG

Tr forumundaki yöneticiyle dün konuştum.İnanmamıştım. Bugun patch geldi göreceğiz artık..
     Yeni Patch (1732)

diyene bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
    quote:

Orjinalden alıntı: QmG
    Tr forumundaki yöneticiyle dün konuştum.İnanmamıştım. Bugun patch geldi göreceğiz artık..
     Yeni Patch (1732)

diyene bak

• Patch i hem otomatik hemde manuel şekilde kurdum fakat char kalktığı zaman direk kapat yiyorum anlayamadım bir türlü sebebi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: IWBMY

Patch i hem otomatik hemde manuel şekilde kurdum fakat char kalktığı zaman direk kapat yiyorum anlayamadım bir türlü sebebi :S

bendede öyle sildim yenidne kurcam şimdi çar loading ekranı glecek kapatıyo
  • Oyundayım floodsuz moradanda yürümek müthiş bi, duygu

Flood az da olsa var hata 1 unique itemlerin adı değişmiş abidik gubik +%''+!^'+ gibi şeyler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamunda -- 15 Mayıs 2009; 9:48:15 >
  • Gırenler nasıl girdi acaba açıklarsanız sevinirim ?
  • quote:

quote:

Patch i hem otomatik hemde manuel şekilde kurdum fakat char kalktığı zaman direk kapat yiyorum anlayamadım bir türlü sebebi :S

allah kahretsin bendede aynısı kardeş yükleyince söyle düzelcekse bizde yükleriz

• @sniper_town

Hocam normal yükledi girdi benimki oyundayım şu anda.Ekstra birşey yapmadım.
  • quote:

quote:

sildim kurdum yine aynı sorun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.