bende de patch i yüklemeye başladı bakalım ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: black label
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
quote:
Orjinalden alıntı: IWBMY
Patch i hem otomatik hemde manuel şekilde kurdum fakat char kalktığı zaman direk kapat yiyorum anlayamadım bir türlü sebebi :S
bendede öyle sildim yenidne kurcam şimdi çar loading ekranı glecek kapatıyo
sildim kurdum yine aynı sorun
bendede düzelmedi patchinin
bugün oynıyamicaz heralde
quote:
bugün oynıyamicaz heralde
baksana şuraya bi patch yapamıyolar ya bu oyunu oynıycağına git mario oyna sonic oyna anasını satıyım bi başlıyım dedim tekrar şans yokki dün 5 gblik item yaktık bide
acaba bu giremiyenler hepsi benim gibi wista mı kullanıyor yoksa wista kullanamyıpta giremiyen war mı?
quote:
Orjinalden alıntı: teacher_ser
acaba bu giremiyenler hepsi benim gibi wista mı kullanıyor yoksa wista kullanamyıpta giremiyen war mı?
vista benim dayı
Failed login oldu bence gelicek birazdan.
bu sorun galiba wista ile şimdi düzelirse şaşmayın wista kullanmak harbiden dert :S hadi hayırlısı
10061 aLıyorum. Sizdede BöyLemi?
quote:
bu sorun galiba wista ile şimdi düzelirse şaşmayın wista kullanmak harbiden dert :S hadi hayırlısı
ßen Wista Kullanıcısı Değilim Failed Login
failed şimdi veriyor ve herkese veriyor yakında düzelir. kızmana gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPatiBySago
quote:
ßen Wista Kullanıcısı Değilim Failed Login
şuan oyun kapalı
quote:
quote:
vista benim dayı
aynen vista
quote:
quote:
quote:
vista benim dayı
aynen vista
vista
arkadaşlar vista ile alakası falan yok kingofknight tada bakın suan server durumlarına hepsi kapalı suan yani tüm serverlar kapalı gelir yakında
quote:
Orjinalden alıntı: KIRKY
arkadaşlar vista ile alakası falan yok kingofknight tada bakın suan server durumlarına hepsi kapalı suan yani tüm serverlar kapalı gelir yakında
hayır oyun açıkken loading ekranında kapat hatası veriyo onu diyoruz
Arkadaşım biz wista kullananlar daha giremedik ki server kapansın.. biizim sorunumuz baştan beri girememek.. siz girdiniz çıktınız biz hala bekliyoruz belkide bu durumu düzeltmek için kapattılar serverları..
Ben girdim exp kasıyordum msn koxp ile . dc verdi şimdi start gelmiyor. oyuna erişebilen yok sanırım.. heyecan yapmayın silip yüklemeye gerek yok..
yeni pachde inş. koxplar kalkar her hangi bir hile kalmaz