Şimdi Ara

Yeni patch 2.2 yükleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 10'dan beri yüklemedim bir türlü.. Yarıya kadar geldi, kırmızı oldu. sonra bir instalation yazıyor, bir update yazıyor. updata yazarken sol yanında sarı bir ücgen cıkıyor... bekliyorum bir saat vs.. zerre ilerlemiyor.. Pause ediyorum bu seferde Waiting another game installation or update diyerek kalıyor... Baska oyun yüklemiyorum. hatta hiç bir şey acık değil sadece app açık.. scan and repair diyince Waiting another game installation or update.. diyor..

Bu sorunu yaşayan varmı ? yada nasıl düzeltebilirim konusunda yardımcı olabilecek.. (10 sefer reset attım)

• Yalnız değilsin... aynı sorun bende var. pach yapılmamış wow ve sc yüklüydü kaldırdım, Windows u güncelledim, ekran kartı sürücüsünü güncelledim, Battle.net app yi kaldırıp yeniden yükledim, Agenti defalarca kapatıp açtım bana mısın demiyor. Bunlar harici çözümü olan yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanciful -- 8 Nisan 2015; 14:52:16 >
  • Görev yöneticisini açıyorsunuz agent.exe battle.net.exe bunları katıyorsunuz daha sonra dns kullanıyorsanız dnsyi otomatiğe alıyosunuz daha sonra battle net uygulamasını yönetici olarak çalıştıra tıklıyorsunuz patch yüklemeye başlıyor
  • Daha denemedim fakat baska bir forumda okuduğumu soyleyeyim dns ayarlari ile alakali sikinti olabiliyormus ag baglantilarindan otomatik dns al deyince halloluyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnscrutability kullanıcısına yanıt
    Ben dediğinizi yaptım 4.18 GB dosya indirecek diyor ve indirme hızıda en fazla 300 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnscrutability

Görev yöneticisini açıyorsunuz agent.exe battle.net.exe bunları katıyorsunuz daha sonra dns kullanıyorsanız dnsyi otomatiğe alıyosunuz daha sonra battle net uygulamasını yönetici olarak çalıştıra tıklıyorsunuz patch yüklemeye başlıyor

Yine baştakilerin suçu, onu bunu yasaklıyorlar. dns'leri açık unutuyoruz. sonra 10 saat neden oyun yüklenmiyor diye kıvranıyoruz.:) Şuan yüklemeye başladı..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Ben dediğinizi yaptım 4.18 GB dosya indirecek diyor ve indirme hızıda en fazla 300 oluyor.

Eksik dosyalar varsa onları yüklüyordur herhalde patch 300 mb
  • İnscrutability kullanıcısına yanıt
    Eksik dosya nasıl olacak daha dün oyunu oynuyordum ve eksik dosya olması için önceki yamanın eksik olması lazım öyle bir durumda söz konusu değil.

24 Mbit İnternetim olmasına rağmen ve AKK dolmamış olmasına aynı zamanda hız testin de hız 18 Mbit çıkarken indirmeye çalıştığı dosyayı aşırı düşük hızda indirmeye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Nisan 2015; 15:15:26 >
  • dnsi otomatiğe baya önce ayarlamıştım app yi yönetici olarak çalıştırınca problem halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanciful -- 8 Nisan 2015; 15:18:33 >
  • Bendede aynı sorun var ve yuklemıyor suan
  • Onar yaparsanız düzelir. Patch boyutu 330 mb
  • dns leri temizleyin sonra çekin updatei. halluyor. lakin su an girilemiyor yine battlnet serverlarda sıkıntı var :S
  • 3 gündrü uğraşıyorum, resmi forumda konu bile açtım bir Allah'ın kulu cevap veremedi. Dedim bir de bizim dâhilere danışayım, gerçekten DNS ile alakalıymış yüklemeye başladı, Teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 11 Nisan 2015; 14:14:48 >
  • Dün de bizim güncelleme yüklenmedi. Bu forum sayesinde dns yi düzeltip yükledik. 330 mb. dosyayı yüklemeden önce uzun bir bar doldu yalnız. Onda yazmadı boyutu ama 1 gb olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var. ticket micket düzgün cevap dönmediler. kasperskyden şüpheleniyordum. şimdi bir dns düzeltip deneyim bakayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.