Şimdi Ara

Yeni Patch v1311 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agaaaaaaaaaaaaaaa ben yapamıom
    benim bilgisayar yüklemenin sonun da bitirmio ne etcem bak şimdi servrı da görmüo offffffffff
  • ya arkdaşlar deli oldum şuan.vuru kıracam charrın kafasını.kardan adamın küçükleri çıkıyo ve skill kullandığım da hep failed veriyo.hiç skill işlemiyo.başkları nası vuruyo.
  • Skill kullanmadan zr yaoarak öldüreceksin. İçinden crismi kutusu diye bir şey çıkıyor ben 8 tane yaptım. Sanırım bunların her bir bir hediye olacak ve hediye verecekler.
  • suanda launcherden upgrade yapma işlemi başlamıştır herkese duyuruluoyuna giribiliriniz iyi eğlenceler
  • ..........................
  • yaaaaaaaaaa
    benimki hala yapmıo off
  • Rahat Yarım saat oldu ama ölmedi bu kardan adam hala ya
  • laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    biri yardım etsin of 1 saattir bilgisayar basında
    oturuom canım sıkıldı
    sinrden bilgisayarı kırcam
  • zc
  • beyler lotto aktifffffff
  • ya beyler cypher a giren varmı premuim hatası veriyo deli oldum offffffffff offfffffff
  • Beyler patchi indirdim .Oyuna girdm.Bi baktım sundries da acayip acayip şeyler var.Hemde 1 coins.Arada bi patlatıyom zevkli oluyo
  • premium hatası vermediklerine connect diyorum ama girmiyo öylece takılı kalıyor üstelik cpu yu % 70-80 lerde kullanıyo 15 dk bekledim bi şey olmadı bende kapattım ve hala 1.310 görünüyo bu sorunları nasıl çözeceğimi bilen varsa yazsın çünkü sadece ben değilim bu sorunlarla karşılaşan herkese faydalı olur yani
  • PATCHİ MANUAL OLARAK İNDİRDİYSENİZ SERVER.İNİ DOSYASINDAKİ VERSİONU 1311 YAPIN GİRİCEK
  • O boss şu an Olipiada kimse kesemiyor :D daha yarı healti inmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencyazilim

Skill kullanmadan zr yaoarak öldüreceksin. İçinden crismi kutusu diye bir şey çıkıyor ben 8 tane yaptım. Sanırım bunların her bir bir hediye olacak ve hediye verecekler.

en ii yumrukla vuruyo.seri oluyo.şuan 28 tane oldu:)
  • bide şimdi lotto lar kırdırılıyomuş ama daha maradona gitmedim.bu arada 31 tane oldu kutular.
  • 1311 yükledim ama oyuna giremiyorum sabah girmiştim çıktım geri giremiyorum start düğmesi gelmiyo belki 100 kere çaıp kapadım girmeye çaliştima ama olmuyo yardım edermisinz lütfeeeen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.