castle kardan adam doldu ben daha bi tane kesemedim çıplak ellemi vurcaz yaw 2 tane bıçak aldım ama
adamlar dalga geçio bunun canı azalmıoki
Arkadaşlar patch 1311 i yükledim launcherden sonra start a bastım bekledim hack shield çıktı çubuk doldu bekledim sonra bu hata çıktı hep bu hata çıkıyo ne yapmalıyım bilgisayara restart attım düzelmedi yeniden yükledim olmadı :(
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
O boss şu an Olipiada kimse kesemiyor :D daha yarı healti inmedi
senin dediğin "cursed santa clous" yani dev kardan adam.onda bi hata olmalı çünkü enerjisi çeğreye kadar düştü ama sonradan tamamen fullandi.ona vurdum bi 5dk ama hiç etki etmiyo bu yüzden bende snow man kesmeye başladım.şuan 40 tane kutu çıkardım.
ark. bir yardım oo snow man ler ne öle anlamadım gitti
quote:
Orjinalden alıntı: Nuvanda
castle kardan adam doldu ben daha bi tane kesemedim çıplak ellemi vurcaz yaw 2 tane bıçak aldım ama
adamlar dalga geçio bunun canı azalmıoki
bunun küçüklerini kessene.ve elle kescen.bende 43 tane oldu.
yaaaa arkadaşlar ben 1311i yükledim ama oyun hala 1310 gösteriyo ve hiç bi server a girmiyo napıcam bu olay ne kadar sürcek lütfen cevap verinnnn
bende neden giremiyorum diyorum
la yeni patchi su an yukuluorum lotto muhabbeti filanb raptor filan cıkıomus dogrumu yaff
ya bu kardan adamın icinden cıkanlar ne ise yarıo kırdılıolumu bence sacma olmus herkese iyi sey cıkarsa igrenc olur
quote:
Orjinalden alıntı: crushed
ya bu kardan adamın icinden cıkanlar ne ise yarıo kırdılıolumu bence sacma olmus herkese iyi sey cıkarsa igrenc olur
30 tane kırdırdım 1 tane rogue chitin çıktı.
beyler bu hediye paketlerini ne yapıyoz kırdırıyoz mu yoksa başka bişi mi??
evet aynen öyle kardeş herkese iyi şey çıkıo zaten maradon da gezenlerin çoğu civciv di şimdi en kötü civciv de 5-6 parça chitin, en az bardish - glave - iron crossbow var. Oyunun boku çıktı yanii
HORTTT
ii halt yedin
oha bu konuyu nerden buldunuzda nası hortlattınız:D
Sıktı ama... Önüne gelen konu hortlatıyor.
Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.