Şimdi Ara

Yeni PC alıcağım önerilerinizi bekliyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mudun un önerdigi sistem de güzel oldu o monitöre bi gtx 295 güzel gider ... bi de psu yu 850 w al derim ömür boyu kullanırsın
  • @MuDuN
    @CacA762

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Sizce ucurumlar gibi fark olurmu Towerscke ve ooppss arkadasın dizdigi sistem arasında biri 3bin biri 5bin liralık.
    ooppss un sistemini dizmeyi düsünüyorum.
  • towarscke biraz rüya bi sistem kurmuş amdye 8 gb ram falan oooppss la mudunun söyledigi parçalardan karma bi sistem de yapabilirsin
  • Towarscke'nin sistem kendiside biliyo abartı sadece

ooopps ile benimkini karıştır al derim. Ben şahsen benim sistemin kasa ve monitörüne bayılıyorum bu meblada bir parada alınabilecek güzel kasa ve monitörlerden. Diğer parçalar ooopps ile aynı sanırsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuDuN -- 19 Ağustos 2009; 14:08:46 >
  • arkaşım benim yazdığım ekran kartını bile arkadaşlar fazla lüks buldu ki haklılarda..
    ama ben sizin performans konusunda biraz daha fazla tatmin olmanız için gtx 285 yazdım..
    şuan gtx 295 alsanız 6 ay sonra eskimek üzere olan bir kart olacak..
    Towerscke arkadaşımızn yazdığı sistem tabiki daha performanslı olacaktır..
    ama benim yazdığım sistem şuan tüm oyunları yüksek detayda oynatabildiği için daha fazlasına gerek görmedim..
    ama siz bilirsiniz.. fazla kafanızı karıştırmadan yukarıdaki önerilerden birini seçin ve alın..
    hepsi performanslı sistemler..
    ama hepsini karıştırayım seçeyim derseniz istemediğiniz sonuçlar alabilirsiniz..
    kolay gelsin...
  • Gecenin bir vakti öneride bulununca böyle oluyor demek ki.

Hatalarımdan ötürü kusura bakmayın düzeltiyorum.Uyarılarınız için de sağolun.
  • @MuDuN
    @ooppss
    @CacA762

Teşekkürler yorumlarınız için.

kararımı verdim MuDuN'un ve ooppss ' un tavsiyelerine göz önünde bulundurarak.

THERMALTAKE ARMOR+ MX SİYAH VH8000BWS (PSU Yok)
    21.5" P2250 GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR Samsung
    Logitech G 15 Kablolu Klavye (Game)
    Logitech G9 Laser Gaming Mouse
    INTEL i7 920 2.66 GHz
    Gigabyte EX58-UD5
    CORSAIR 6GB (3*2GB) XMS3 İ7 DDR3 1600MHz CL8
    GIGABYTE NVIDIA GeForce GTX 285 1GB 512Bit GDDR3
    WESTERN DIGITAL 1 TB SATA II HDD 32MB 7200 rpm Caviar Black
    HIGH POWER ABSOLUTE 850W
    LG GH22NS30 22X DVD-RW Double Layer
    THERMALRIGHT Ultra 120 eXtreme 1366 İşlemci Soğutucu
    OCZ FREEZE EXTREME TERMAL MACUN
    LOGITECH X540 70W 5+1 SİYAH

Toplamda patlıcağı max. miktar : 3900 TL 1100 TL ilede sonraki gereken upgradeleri yapıcağım.

Yardımlarından dolayı herkese teşekkürler.

D.N : Important tan gelen soğutucu yu ekledim.

Edit : GTX 285 yerine 295 yazmısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiellini -- 20 Ağustos 2009; 6:48:13 >

• Sistemin Son Hali Güzel Olmuş. Cpu Soğutucu Thermalright Ultra Extreme 120 Olursa Daha İyi Olur.
  • gtx 295 1792 mb diilmiydi yaw
  • sanırım ekran kartını gtx 285 yazmanız gerekiyor..
    çünkü gtx 295 1 gb değil..
    ben karışıklık olmaması için linkleriyle beraber vermiştim..oradan bakarsanız sorun olmaz..
    son hali güzel olmuş..
    şimdiden hayırlı olsun..
  • Arkadaslar..

8gb ram koydum.. ben bunda bir sorun gormuyorum acikca..
    ATI4890; NvidiaGTX275'e yakin sonuclar aliyor diyen forum uyeleri var.. kaldiki GTX295 cift islemcili bir ekran kartidir ve GTX275'in iki kati kadar sonuc alamiyor..
    iyi bir sistemde SSD kullanirim... bu da yazma, ve kopyalama hizimi arttirir... 120gb'lik SSD'yi sadece sistem kullanimi icin sectim...

Ekran karti zaten iyi, ekran fullHD, Bluray'de zaten buna yonelik bir secim... ordaki hic bir sey fazla veya eksik degil bence... hadi ram fazla olsun.. adam 5000'lira veriyor... ben de bilirim ucuzundan secmeyi, ama adam problem istemiyor... eger core i7 920'den daha iyi bir islemci, GTX275'in SLI'li halinden daha iyi bir ekran karti ve 2. raid harddisk veya SSD cozumu ile gelmeyecekseniz, kusura bakmayin.. Benim yazmis oldugum sistem biraz daha iyi... monitor olmasa daha da manyak bisey yaparim... 5000dolar var ortada... adamin adresini alir evinde toplarim makinasini.. adam anakartin tepesinden bakarken kablo goremez..... sistemini kurup, kahvemi, sigarami icip cikarim o evden... para da almam....

Zevk meselesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 19 Ağustos 2009; 12:54:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Towarscke

Arkadaslar..

8gb ram koydum.. ben bunda bir sorun gormuyorum acikca..
    ATI4890; NvidiaGTX275'e yakin sonuclar aliyor diyen forum uyeleri var.. kaldiki GTX295 cift islemcili bir ekran kartidir ve GTX275'in iki kati kadar sonuc alamiyor..
    iyi bir sistemde SSD kullanirim... bu da yazma, ve kopyalama hizimi arttirir... 120gb'lik SSD'yi sadece sistem kullanimi icin sectim...

Ekran karti zaten iyi, ekran fullHD, Bluray'de zaten buna yonelik bir secim... ordaki hic bir sey fazla veya eksik degil bence... hadi ram fazla olsun.. adam 5000'lira veriyor... ben de bilirim ucuzundan secmeyi, ama adam problem istemiyor... eger core i7 920'den daha iyi bir islemci, GTX275'in SLI'li halinden daha iyi bir ekran karti ve 2. raid harddisk veya SSD cozumu ile gelmeyecekseniz, kusura bakmayin.. Benim yazmis oldugum sistem biraz daha iyi... monitor olmasa daha da manyak bisey yaparim... 5000dolar var ortada... adamin adresini alir evinde toplarim makinasini.. adam anakartin tepesinden bakarken kablo goremez..... sistemini kurup, kahvemi, sigarami icip cikarim o evden... para da almam....

Zevk meselesi...

Arada kaldım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: RA_uyk

mrb,
    sistemim ana parçaları bunlar:
    asus p5w dh deluxe
    E6400 işlemci
    g-skill 2x1 800mhz ram
    ati 1950xtx ekrantı

bu parçaları zamanla yenilemek istiyorum
    nerden başlamalıyım fiyat ve performans açısından

ASUS - P5QC
    INTEL - Q8400
    OCZ - 2x2 GB DUAL DDR2 1066 REAPER
    ZOTAC GTX275 GDDR3 896MB 448Bit Nvidia DX10.1 Ekran Kartı

bu parçalar(farklı önerilere de açığım) ile yenileme düşünüyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

yeni konu ac...
  • benzerini yazdım ve açtım ancak ilgilenen olmadı
    ve bu konu da açıkcası bana farklı gelmedi birçok kişi de yorum yaptığıı için de
    fikir veren olabileceğini düşündüm

ayrıca seni ilgilendirmez arkadaşım yardımcı olmak isteyen birşey karalar istemeyen okur geçer
    işine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RA_uyk

benzerini yazdım ve açtım ancak ilgilenen olmadı
    ve bu konu da açıkcası bana farklı gelmedi birçok kişi de yorum yaptığıı için de
    fikir veren olabileceğini düşündüm

ayrıca seni ilgilendirmez arkadaşım yardımcı olmak isteyen birşey karalar istemeyen okur geçer
    işine bak

Bura benim konum lütfen baska konu aç
  • eywallah birader sen dedikten sonra diyebileceğim birşey yok
    kusura bakma dediğim gibi iyi niyetle ekledim bunu
  •  Yeni PC alıcağım önerilerinizi bekliyorum...

toplam:3300
    İyi güzelde oyun oynamıyorum demişsin bu kadar pahalı bir sistemi ne yapacaksın boşuna o kadar para harcama bence 1800-1500 arası bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 19 Ağustos 2009; 16:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

Yeni PC alıcağım önerilerinizi bekliyorum...

toplam:3300
    İyi güzelde oyun oynamıyorum demişsin bu kadar pahalı bir sistemi ne yapacaksın boşuna o kadar para harcama bence 1800-1500 arası bak derim

Oyun oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

arkaşım benim yazdığım ekran kartını bile arkadaşlar fazla lüks buldu ki haklılarda..
    ama ben sizin performans konusunda biraz daha fazla tatmin olmanız için gtx 285 yazdım..
    şuan gtx 295 alsanız 6 ay sonra eskimek üzere olan bir kart olacak..
    Towerscke arkadaşımızn yazdığı sistem tabiki daha performanslı olacaktır..
    ama benim yazdığım sistem şuan tüm oyunları yüksek detayda oynatabildiği için daha fazlasına gerek görmedim..
    ama siz bilirsiniz.. fazla kafanızı karıştırmadan yukarıdaki önerilerden birini seçin ve alın..
    hepsi performanslı sistemler..
    ama hepsini karıştırayım seçeyim derseniz istemediğiniz sonuçlar alabilirsiniz..
    kolay gelsin...

tamamda bende 1100 liralık sistem var(monitör,hoperlör hariç) şu an grafik bakımından en iyi oyun gta 4 onu full ayarlarda min:25 max:80+ oynuyorum. Bu sistemin ne farkı kaldı benden :P ben ort 35-40 fps ile oynıcam sen 45-50fps ile oynıcan genede aynı zevki alcaz göz zaten 30'dan sonrasını algılayamıyor.Az buz değil 2500milyar fark var...
    buda test sonuçları ekran kartım hd 4870:
     Yeni PC alıcağım önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 19 Ağustos 2009; 16:18:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Towarscke

ok hadi ben de yapim...

AMD Phenom II 955 X4 QuadCore (3.2 GHz) 8MB 938p 275,00 USD
    Asus M4A79T Delux AMD790FX/DDR3 S+GL+1394+16X 938p 229,00 USD
    OCZ Reaper 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 Dual Kit CL7 169,00 USD
    OCZ Reaper 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 Dual Kit CL7 169,00 USD
    Sapphire HD4890 Vapor-X 2 GB 256Bit GDDR5 HDMI 16X 296,00 USD
    Sapphire HD4890 Vapor-X 2 GB 256Bit GDDR5 HDMI 16X 296,00 USD
    OCZ 120GB Agility Serisi SATA-II Uyumlu SSD Disk 549,00 USD
    Samsung 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 94,00 USD
    Lg GGW-H20L 6x2x6x/3x Sata BLuraY Rw Siyah LS 175,00 USD
    Cooler Master RC-690 KWP2 GP 460W ATX Kasa Penc. 139,00 USD
    HighPower 850W Moduler Güç Kaynağı 199,00 USD
    Lg M227WD-PZ 22" LCD Monitör TV P.Siyah Full HD 482,20 YTL

TOPLAM
    4.982,28 TL

8 gb ram :) 4890 crosfire ssd disk :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.