Orijinalden alıntı: hissetme tamamda bende 1100 liralık sistem var(monitör,hoperlör hariç) şu an grafik bakımından en iyi oyun gta 4 onu full ayarlarda min:25 max:80+ oynuyorum. Bu sistemin ne farkı kaldı benden :P ben ort 35-40 fps ile oynıcam sen 45-50fps ile oynıcan genede aynı zevki alcaz göz zaten 30'dan sonrasını algılayamıyor.Az buz değil 2500milyar fark var... buda test sonuçları ekran kartım hd 4870
arkadaş sistem önerisi istemiş..bende gayet detaylı sunmuşum.. bir uyumsuzluk veya dengesizlik varsa lütfen düzeltin ki yanlış yönlendirme olmasın.. ama bir sorun yoksa sizin daha ekonomik bir sistem öneriniz varsa buyrun arkadaşa bildirin ki parasını çarçur etmesin.. sistem önerisi isteyen ben değilim.. birşeyler ispatlama peşinde de değilim..herkes istediği gibi takılabilir.. ben sadece fikrimi söylerim..
Sınır 5 bin tl denilmiş, 5 bin tl ye neler alınabilir. Toplanan sistemi şimdiden çok merak ettim
Bu arada "alıcağım" değil "alacağım" olacak
1)8 gb ram çok gereksiz olur gerçekten ben 512mblık laptopta bile sorun olmadan kullanıyorum..onun yerine triple channel 2x3gb yani 6gb süper olur..
2)ssd diskler bence şuan gereksiz pahalı ve kapasiteleri fiyatına göre yetersiz. 2 tane 500gb disk alıp raid 0 yapmak en mantıklısı.bi de ayrıca harici disk alırsan bilgilerini de sürekli ona kopyalarsan veri güvenliğini de sağlamış olursun.
3)kasa olarak armor+ mx değil full tower bi kasa olan armor+ (VH6000BWS) almanı tavsiye ederim. 5000 vermişken midtower kasa olmaz.ferah geniş geniş büyükçe bi kasa alman parçaların soğutması açısındanda faydalı olacaktır.
oyun ekipmanı olarak arkadaşlar yazmış ben yinede eklemede bulunayım,malum bütçe
selam arkadaşlar bende sistem toplamayı düşünüyorum bütcem max 2000 tl ama ne kadar tasarruf edersem o kadar iyidir, öğrenciyiz sonuçta
ihtiyacım olan parçalar ram-cpu-gpu-anakart-kasa beşlisi elimde yeterli hdd ve 600w psu var kasayıda medium-high tower max 150 tl ye bulurum diye düşünüyorum çünkü boş kasa alacağım
birkaç hafta araştırma yaptım ve vatandan şu parçaları almayı düşünüyorum
CPU : amd fx x8 8320 AM3+ ANAKART : asus m5a97 r2.0 RAM: corsair 8gb vengeance ddr3 1600mhz cl9 tek modül GPU: sapphire r9 280 dual-x 3gb 384 bit dx11.2
VATANDA GÜNCEL FİYAT 1.726 TL
oyunlarıda max 1980x1080 çözünürlükte ve medium-high ayarda oynamak istiyorum, başlıca oyun kıstasımda gta V, batman arkham knight, cal of duty, assassins creed syndicate.. yani piyasadaki en zorlu oyunlar
Değerli fikir ve önerilerinizi bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme