Bildirim
yeni pc!sizce nasıl?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kesinlikle ram yetersiz hele ekran kartın onboardsa. Bence piyasadaki oyunları oynamak için ilk olarak iyi bi ekran kartı düşünmen gerekir. yoksa -
bence belirli bir fiyat verki ona gore sana oneri de bulunalım.Ama su sistemde oyunlarda sorun yasarsın.Bize bi fiyat soyle ona gore bakalım. -
ben de bir de 128 mb ram var eski bilgisayrda.ama ddram mi sdram mi; kac mhz hic bisey bilmiyorum..onu windowsta gorebilecegim bi yer var mı? diyelim ki o da 128 mb ddr ve 266 mhz...onu da takıp kullanabilir miyim?yani digeri 333 mhz ya o yuzden sordum..eger kullanabilirsem o yeterli olur mu? -
ben sadece bu 4 parcayi aldim, cdwriter falan oldugu icin almadim bu 5 parcayi (bi de kasa ) da toplam 380 ytlye aldim...daha kargoda gerci:) farkettiyseniz parcalar piyasadaki en ucuz parcalar ...sizce ek olarak ne almaliyim..mesela ekran karti olarak QUAKE 128MB GeForceFX 5200 var 45 dolar+ kdv...o nasil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaas -- 6 Temmuz 2005, 1:26:14 > -
parcaları almadan once buraya sorsaydın belki daha iyi bir sistem ayarlayabilirdik.Bir de kesin ne kadar para harcayabilirsin?
mesela fx5200 45 dolar+kdv
msi 9550 66 dolar + kdv. eger bu aradki farkı werebileceksen en az 4-5 kat fark alırsın goruntuılerde .
yani derdimi anlatabildimmi ne kdar ekmek o kadar kofte.parana gore en ii sistemi toplamaya calısacaz -
kardeş o 45 in üzerine bi 20 lik daha koy ekran kartını bari iyi al.ben sana bunu öneririm 65-70 dolar civarı
msi rx9550 td 128 69$
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallistA_fb -- 6 Temmuz 2005, 1:29:43 > -
eyvallah ekran kartini hallettik diyelim...peki ram en az kac olmali? sanirim bu sistem bu haliyle,yani ekran karti ve ram almadan cm tarzi oyunlarda bir sorun cikartmaz degil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaas -- 6 Temmuz 2005, 1:33:34 > -
walla ram in ne oldfunu bilmiyorum ama en az ama en az 256 mb 400mhz lık ram olursa oyunları oynarsın o da hepsini degil.Cunku windows cok fazla ram harcıyor.Bu nedenle 512 mb 400 mhz bi ram alırsan cok iyi olur.oda 40-50 dolar arasında. -
anakartın ozelliklerinde 333 mhz ve altı yazıyor, 400 mhz uyar mı acep? -
Şundan eminim ki cm türü oyunlar için kesinlikle iyi bir ekran kartına gerek yok.Büyük olasılıkla cm türü oyunlar her gün geçiminde binlerce takımın yaptığı değişikleri ve scorları işlemci ve ramlerin yardımıyla hesaplıyorlar. Benim eski bilgisayarımda bir gün yaklaşık 15 dakikada filan geçiyordu(baya eskiden tabi :))
Sözün özü ram şart mümkünse min 512(anakartının destekliyorsa 400 mhz) -
quote:
Orjinalden alıntı: yaas
anakartın ozelliklerinde 333 mhz ve altı yazıyor, 400 mhz uyar mı acep?
hayır uymaz.Bu buyuk bir sorun.artık 333 mhz ram ler pek fazla uretilmiyor.
Bence o sistemi iptal ettirebiliyorsan ettir.Ya da gelince iade et.1 hafta icinde iade etme sansın war.
daha ii bir sistem hazırlayalım -
ya dedigim gibi bu sistemi ucuz olsun diye aldım...anakartın fiyatı 45 dolar+kdv oldugundan, 64 mb onboard ekran kartı oldugundan ve genelde pcyi internet, cm, fifa,nfs,gta turu oyunlar ve en onemlisi divx film izlemek icin kullanacagimdan tercih ettim...bana yetmez mi? icime kurt dustu valla :( -
bak kardes sana bir sistem hazırladım.
eger onu iptal edebilirsen ve eger alabilirsen bunu al bence.
AMD - SEMPRON 2500+ =73 dolar
MSI - KT6V LSR =48,5 dolar
KINGSTON - 512 MB 400 =47 dolar
MSI - RX9550-TD128 =66 dolar
SAMSUNG - 80 GB SATA =58 dolar
+KDV==>467,33 YTL -
quote:
Orjinalden alıntı: simonee
bak kardes sana bir sistem hazırladım.
eger onu iptal edebilirsen ve eger alabilirsen bunu al bence.
AMD - SEMPRON 2500+ =73 dolar
MSI - KT6V LSR =48,5 dolar
KINGSTON - 512 MB 400 =47 dolar
MSI - RX9550-TD128 =66 dolar
SAMSUNG - 80 GB SATA =58 dolar
+KDV==>467,33 YTL
-
valla cok guzel gozukuyo da bi sorun daha var ki ben bunlari vatan dan 15 taksitle aldim...pesin fiyatina bu kadar taksit yapan bi tek orasi var..orada da bunlar senin yazdigindan cok daha pahali..ayrica buna bi de kasa eklemek lazım... -
kasa 30 dolar a war.Ama vatandan almakla en buyuk hatayı yapmıssın bence iptal ettir.
bascuda dan falan al olmazsa.vatan satıs sonrası cok kotu.Eger iptal etmezsen basın cok agrır. -
Walla kardeş ben sana şöle diyim istediğin uygulamalrda alacağın performanslar aşşa yukarı böyle olur bence.
Divx&internet ++++++++++++++
CM +++++++++
Fifa +++++
NFSu2 +
GTAsa +
quote:
ya dedigim gibi bu sistemi ucuz olsun diye aldım...anakartın fiyatı 45 dolar+kdv oldugundan, 64 mb onboard ekran kartı oldugundan ve genelde pcyi internet, cm, fifa,nfs,gta turu oyunlar ve en onemlisi divx film izlemek icin kullanacagimdan tercih ettim...bana yetmez mi? icime kurt dustu valla :(
-
eyvallah..ilgilendigin icin cok tesekkurler.... -
abi cok yaratıcı ve aydınlatıcı olmussuntesekkurler..bi sure idare eder o zaman beni..sonra bi ram alıcaz artık...
quote:
Orjinalden alıntı: BallistA_fb
Walla kardeş ben sana şöle diyim istediğin uygulamalrda alacağın performanslar aşşa yukarı böyle olur bence.
Divx&internet ++++++++++++++
CM +++++++++
Fifa +++++
NFSu2 +
GTAsa +
quote:
ya dedigim gibi bu sistemi ucuz olsun diye aldım...anakartın fiyatı 45 dolar+kdv oldugundan, 64 mb onboard ekran kartı oldugundan ve genelde pcyi internet, cm, fifa,nfs,gta turu oyunlar ve en onemlisi divx film izlemek icin kullanacagimdan tercih ettim...bana yetmez mi? icime kurt dustu valla :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X