Şimdi Ara

yeni pc topluyorum yada toplayamıyorum #!@?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere kafam allak bullak yeni bir pc toplamaya niyetim var fakat işin içinden çıkamıyorum işlemci olarak core2 duo E6600 yada E6750 düşünüyorum. Fakat sorunlarda zincirleme olarak bu noktada başlıyor. Gönlümden geçen E6750 fakat 1333mhz bir işlemci biraz araştırdıktan sonra 1333 mhz i destekleyen tek bir anakart bulabildim oda gigabyte ın bir modeli ve fiyatı biraz tuzlu. Diğer taraftan tercihimi E6600 dan yana kullansam anakartlar fiyat olarak baya uygun geldi. Anakart ve işlemci ikilisinden tavsiyelerinizi bekliyorum. Tabi daha sonra ekran kartı çıkıyo ordada ati 1950 pro yu düşünüyorum ama o konudada işin içinden çıkamıyorum ordada üreticiler arasında fiyatlar baya oynuyo ve kararsız kalıyorum palit yada sapphire düşünüyorum gönlüm sapphire den yana olsada palit fiyat açısından çok uygun ve iş git gide b*ka sarıyo :) kısaca anakart,işlemci ve ekran kartı konusunda tavsiyelerde bulunursanız ve kafamdaki karışıklığı biraz olsun giderebilirseniz çok sevinirim iyi geceler

• e6750
    xfx 650i ultra yada p35 neo2-fr
    ekran kartı konusunda tamamen sana kalmış çünkü ben olsam paraya kıyar 2900xt alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.