Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.385
Cevap
166
Favori
341.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allure 2 mart? Güncelleme ona göre mi değişiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alejandrocielo A kullanıcısına yanıt
    14 şubatta gt-line aldım hala gelmedi ekran güncellemesi sadece haritayı yaptım

• etelli21 E kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım ama bişey değişmedi sanki.

• Arkadaşlar dikkatimi çektiği için yazıyorum. Bana ocak ayı MTV si bayi tarafından ödeneceği söylendi fakat bugün gördüğüm kadarıyla hala ödenmemiş ve gecikme zammına düşmüş. Sizde durum nedir? Onlar ödeyeceğiz diyip ödemeyebilirler mi? Yasal bir zorunlulukları yok diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar 1.2 GT 155 hp için kapora verdim. Açıkçası aracı pek araştırmadan böyle bir işe girdim. Bu araçta herhangi bir kronik sorun var mıdır? 18 inç jantla Süspansiyon konforu nasıldır? ve süspansiyon sesi var mıdır? Youtube'daki videolarda stop farlarında buğulanma problemine denk geldim. Böyle birşey yaşayan var mı? Ayrıca uzun boylu kullanıcılar araçlarını rahat kullanabiliyorlar mı? (1.80 cm üzeri)
    Proformada nelerin dahil oldugu kalem kalem yazar, mtv yaziyorsa odemek zorundalar, Faturaniza bakip bayiyle gorusmeniz saglikli olabilir. Unutmus olabilirler.
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    Oncelikle hayirlisi olsun, guzel gunlerde kullanin🙏🏻1.2 motoru bilmiyorum ama 1.5 dizelde su ana kadar herhangi bir sorunla karsilasmadim (3.500 kmdeyim). Bir tek kapi esikleri cok kir tutuyor, o belki bir sorun olarak ele alinabilir, ona cozum bulamadim. Suspansiyonlari normal, bugulanma problemiyle karsilasmadim. 180 uzeriyim, koltuk ve direksiyon ayarinizi yaptiktan sonra bir problem yasayacaginizi dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 21 Eylül 2020; 23:15:58 >
  • kazein K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Herhangi bir trim sesi ile karşılaştınız mı?
  • Rica ederim. Tesekkurler. Yalitimi basarili, su ana kadar iceride duymadim. Juke’dan sonra gayet sessiz geldi diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ödemek zorundalar kardeşim ben ötv ödeme son gününe kadar hergün st yi aradım ödeyin diye çükü benden paranın tamamını istemişlerdin saat başı arayıp, bende parayı yatırdıktan sonra sıra bende demim saat başı aradım whatsuppdan sıkıstırdım
    son gün hem mtv yi hemde 2500 TL çapak geri ödemeyi aldım bayiden kaldı ki halen çapal bulamadım 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan3005 -- 12 Nisan 2020; 18:54:12 >
    Hocam basamak yaptır kesin çözüm ben o şekilde engelledim kiri

• Tesekkurler, nerede ve de kaca yaptirdiniz?

Detaylı bilgi vermiştim 2-3 sayfada bakabilirisniz

Hocam gebzeden mi almıştın aracı? Bugün sordum gt pakeet ne oldu diye o opsiyonlanmış dedıler fiyat ne almıştın?
  • www.sikayetvar.com
    2020 Model Peugeot 2008'de Ses Sorunu! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/peugeot/2020-model-peugeot-2008de-ses-sorunu

Şikayet varda şöyle bir soruna denk geldim. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Süspansiyonlar sesli mi çalışıyor?
  • Sinan3005 S kullanıcısına yanıt
    Sanırım bende aynısını yapıcam gibi görünüyor. İnşallah bir sıkıntı yaşamam.

Ben 17 inç allure dizel kullanıcısıyım araçta herhangi bir sorun yaşamadım. Ortalama 5.1 yakıt tüketimim var ve belki çok sorun ararsam kapı altları kir tutuyor ve bagaj kumandayla açılmıyor kısmı olabilir.

Bu problem azda olsa bendede var düzgün yolda sıfır ses ama bozuk yolda sağ arkadan bu video daki gibi ses var hafif 3000 km bakımıda gosterecegım servise kronik gibi sanki....

3000 km de kontrol amaçlı bir bakım mı var hocam? Bu arada bende Mersin de oturuyorum, Active Dynamic sipariş ettim ama daha araç gelmedi maalesef. Ay sonunu bulacak gibi.

Aracı aldığımızdan beri mi vardı bu ses yoksa sonradan mı oluştu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.