Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.385
Cevap
166
Favori
341.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • esenler otogarı alt katı kullanıcısına yanıt
    Ben bu ses olayına takık olduğum için dizel seat ateca mı satmıştım 1 sene sonunda. Benzinli 2008 bekliyordum ama gelmeyince dizel 2008 aldım. İlk çalıştırma hariç sesi duymuyorsun. Hele uzun yolda,araç ısındıktan sonra falan benzinliden farkı yok. Bu arada Total Dizel Excellium kullandıktan sonra ses daha da azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayucuz -- 13 Mayıs 2020; 11:14:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

Ben bu ses olayına takık olduğum için dizel seat ateca mı satmıştım 1 sene sonunda. Benzinli 2008 bekliyordum ama gelmeyince dizel 2008 aldım. İlk çalıştırma hariç sesi duymuyorsun. Hele uzun yolda,araç ısındıktan sonra falan benzinliden farkı yok. Bu arada Total Dizel Excellium kullandıktan sonra ses daha da azaldı.
    Sağol reis dizel alacağım gibi duruyor. İçimi rahatlattın.
    En azından test sürüşü yapana kadar
  • esenler otogarı alt katı kullanıcısına yanıt
    Tamamı şehir içi dizel yakıt tüketimi yüksek Torku ve 4 silindiri de cabası 😀

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vadaa89 V kullanıcısına yanıt
    Sizin yakit ortalamanizi gorunce o degerlere nasil ulastiginizi merak etmedim degil. Kendimden de suphe ettim bir sorun mu var acaba diye 🤔 Aldigimdan beri ortalamayi hic sifirlamadim, sakin/normal de surerim araci, karma tuketim yaklasik 4bin km’de 5.5l / 100km. genelde de bu civarda yakiyor. Dizel icin genel ortalama/normali nedir, tecrubelerini paylasabilir mi dizel kullananlar? Yakiti da Opetten kullaniyorum.

• kazein K kullanıcısına yanıt
    Bende çok agrasif sürmem ama az yaksın diye de kontrol de etmem açıkçası, Ankara da kullanıyorum trafik biraz daha artarsa belki ortalamam artabilir ama gidip geldiğim yolda trafik lambalarında baya da dur kalk yapıyorum aslına bakarsanız

• vadaa89 V kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer sekilde Istanbul’da kullaniyorum. Hatta 1000 kmsi Istanbul - Manisa arasi git gel ile olustu. Korona durumlari gecsin tekrar aktif kullanima baslayayim, birkac bin km icinde 5’in altina dusmezse olmadi servise bir ugrayip gosteririm, belki sorun vardir bilemiyorum🤷🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 13 Mayıs 2020; 23:51:18 >
    İstanbul ile Ankara trafiği çok farklı ondan yüksek olabilir fakat benzinli yakıt tüketimi paylaşanlar da var İstanbul’da 5 6 litre arası, ilerleyen süreçte paylaşalım yine tüketimleri

• Yalnız bu fotoğraftaki görüntüler son 7 gün ortalaması galiba. Genel ortalamayı ana ekranın yanındaki ikinci sekmeden görebiliyoruz. Benimki 5.8. sakin kullanım %60 şehirdışı %40 şehiriçi

• Yeni çektiğim resim yok fakat akşam eve geldiğimde 4.5 ti 900 küsür km de, çektiğim bir fotoğrafı buldum onu atayım

• bayucuz kullanıcısına yanıt
    Siz belirttikten sonra dikkat ettim ben de 5.6 cikti genel ortalama🙂 Benzinliler nasil o ortalamalari elde ediyorlar hayret etmemek elde degil. Bir de uygulama cok hassas degil, 550 km araliksiz yolculuk yaptim ama guzargahta 30 km, 60 km, 10 km gibi parca parca gosteriyor yolu. Neye gore baz aliyor henuz cozebilmis degilim.

@Vadaa89 5bin ve 10bin km’de ortalamalari tekrar paylasalim 👍🏻 Belki o vakte yakit ortalamalari daha iyi oturur.

Benzinliler bence az yaktığını ispat için baya dikkat ediyorlar yoksa mümkün değil 5 litre

• Merhabalar,

Araçlarınızı teslim alırken E-CALL (kaza durumunda otomatik olarak 112 yi arayıp konum bilgisi paylaşan sistem) sisteminin aktif olmadığına dair bir taahhütname imzaladınız mı? E-CALL konusunda biraz takığım bir bayiden aldığım bilgide sistemin 2008 olmayacağı ve müşterileri bir taahhütname imzalatıldığı yönündeydi, satın alanlardan tecrübelerini paylaşabilirler mi?
    Teşekkürler.
  • musclecar M kullanıcısına yanıt
    bu sistem türkiye'de yasaklı.. olayın başlangıcı mblucbtr'den Fatih beyin mercedeslerde kullanılan E-SİM sisteminin btk onayı olmadan(vergisel mevzular) kullanıldığını açığa çıkarmasıyla başladı ve bmw ardından diğer markalar şeklinde devam etti.. bizde a serisinde kullanıyorduk ancak şimdi kullanılmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbkaynar

bu sistem türkiye'de yasaklı.. olayın başlangıcı mblucbtr'den Fatih beyin mercedeslerde kullanılan E-SİM sisteminin btk onayı olmadan(vergisel mevzular) kullanıldığını açığa çıkarmasıyla başladı ve bmw ardından diğer markalar şeklinde devam etti.. bizde a serisinde kullanıyorduk ancak şimdi kullanılmıyor..
    Sistemin yasaklı olmasının sebebi BTK veri güvenliğinin korunması ve verinin yurtdışına çıkmasının engellenmesi ammacıyla yerli simkart ve server istemesi. Firmalar uzun süre zorlandılar yerli bir servis sağlayıcısı bulmakta ancak BMW ye başlayarak Turkcell ve ya vodafone ile iş çözüldü. Ayrıca mevzuat derki 1 Nisan 2018 den itibaren Türkiyede satılmak için yeni tip onayı alacak her araçta E-CALL sistemi olmalıdır, bundan dolayı çok sayıda firma Türkiye lansmanlarında geç kaldı;

Peugeot un hem bu sistemi sunmaması hem de aracı satmaya başlaması nasıl olabildi orasını anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayasus

USB den Video oynatıyor ama araç hareket edince görüntüyü kapatıyor ses çalmaya devam ediyor
    dostum bu video oynatmanın bir inceliği mi vardır nedir? Ne yapsam olmadı, usb bellek fat32 formatında olmadı, dosyaları wmv yaptım, mpeg 2 yaptım olmadı, farklı usb ile denedim olmadı. nedir bunun sırrı? Ayrıca, senin aracın menüsünde ayrıca bir video seçeneği var mı yoksa usb'den mi dosyaları görüyorsun?
  • nosuchnick32 N kullanıcısına yanıt
    Kaynak seçildiğinde video seçeneği var. Araç gtline. Format MP4 USB üzerinden oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayasus -- 15 Mayıs 2020; 20:49:41 >
  • Beyler az önce şöyle bi karşılaştırma yaptım. Benim hoşuma gitti belki siz de seversiniz.
    SUV vs. premium hatchback'ler.
    0-120 km/h süresine bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayasus

Kaynak seçildiğinde video seçeneği var. Araç gtline. Format MP4 USB üzerinden oynatıyor.
    peki araç gt line dynamic mi? yoksa normal tr versiyon gt line mı? bizim bi wp grubu var, kimse oynatamadı video, araçlar hep nisan-mayıs çıkışlı. seninki hangi versiyon ve ne zaman aldın?
  • nosuchnick32 N kullanıcısına yanıt
    hocam bende Tr gt line var asagıdaki formatları oynatıyor video ama fat32 format at usb ye sonra bi converter programı ile videoları bu formatlara donustur

• Türkiyenin En Aktif Peugeot 2008 Klübüne davetlisinizhttps://www.facebook.com/groups/768606627001433/
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.