< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (110. sayfa)
-
-
büyük ihtimal oğluma 208 allure alacağım.. Tek sorun boy 1.90.. bakalım ön paneli görebikecekmi.. fiziki rahatlık olarak pek farketmiyecek.. çünkü clio dan geçecek.. ona sığdığına göre...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birde 208 ne zaman kasa değiştirecek arkadaşlar.. bilgisi Olan varmı..?
208 bu yıl makyajlandı. En az iki üç yılı var kasa değişimine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
Hocam merhaba, uyguladığınız işlemin yalıtım konusunda faydasını gördünüz mü ? Özellikle otoban hızlarında vs veya ne gibi faydası oldu. Teşekkürler
Herhangi birşey hissetmedim. Zaten amacım kapıları korumaktı. Malzeme güzel ama kaliteli. Eğer isterseniz detaylı atarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkürler hocam 🙏 güle güle kullanın. Ben de düşünüyorum ancak yalıtım için. İşe yarıyorsa eğer alacağım
arkadaşlar sıfır 208 lerin garantisi ne kadar.. 3 yıl mı..?
02.01.2022 tarihi ve sonrasında ilk tescili edildiyse evet hocam;
https://www.peugeot.com.tr/satis-sonrasi/mobilite-cozumleri-ve-sozlesmeler/garanti.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yakışmış da :)
Ben de yaptım ama sadece arka kapının ön ucuna.. Gonderiyi sildim çünkü geliştirme yapmaya karar verdim..
Benim ilk amacım bizim ailenin kadınları kapıları çok pis çarpıyor valla araba umrumda değil , kulaklarım ağrıyor ve ödüm kopuyor . Bunu minimize etmeye çalışacağım ve tabii ses izolasyonu da sağlarsa güzel olur tabii
tesekkürler
Arkadaslar 208 allure selection otomatik 2021 model ile aranizdayim. Araci p ye alinca otomatik el freni cekiyor mu yoksa hem p hem el freni basmak mi gerekiyo?
Hoş geldiniz , tavsiyem sadece el frenini çekmeniz zaten sürücü kapısını açınca otomatik P ye alıyor (tabii yine de kontrol etmekte fayda var).
Bizim araçlarda tork konvertör (eat8) olması sebebiyle geçerli olmasa da yine de şanzımana yük biner diye önce el frenini çekiyorum
-
Anladim daha once golfum vardi. P ye cekince vitesi otomatik el frenini de cekiyordu. Yuruturken indirmeye gerek var mi gaza basinca birakiyor mu? Henuz yeni aldim hic bir seyini bilmiyorum.
Aslında golf te yaptığınız hatalı işlemmiş çünkü dsg ye yük bindrimişsiniz ki o zaten saatli bomba bir şanzıman.. Patlamadan iyi satıp kurtulmuşsunuz :)
Her araçta aslında en temizi önce ayak frene basılıyken vitesi n ye alıp el frenini çekmek..
Aynen D ye alıp gaza basınca el freni otomatik iniyor
-
Araçtaki start stop sistemi hiç hoşuma gitmedi. Komple kapatma da yok sanırım. Kapatınca, daha sonra arabayı tekrar çalıştırınca otomatik yeniden aktif oluyor sanırım.
Arkadaşlar selam. 2024 model 208 GT aldım. Araçtaki WiFi özelliğini aktif etmenin bir yolu var mı? Servis BTK kararı nedeniyle TR gelen araçlarda kapatılıyor dedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X