Şimdi Ara

Yeni Peugeot 307 sahipleri buraya!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
106.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar ben de 2006 model yeni kasa 307 sahibiyim burda bahsedilen çoğu sorunu bende yaşıyorum ama arabamı yine de seviyorum balatalardan ses geliyor fakat sadece geri giderken arka amortisörler sanırım doğası gereği ilginç sesler çıkarıor bu balata işinden nası kurtulabiliriz bu sorunu çözen var mı aranızda ben de ileri giderken sorun yok fakat geri giderken frene basınca çok ses yapıyor...
  • Arkadaşım 207-307 arasında kararsız kaldı. kendisi 207 leri çok beğeniyor. Fakat 307 HDI comfort u 33.000 YTL ye bırakıyorlar. 207 yide 1.4 benzinli 26.000 YTLye bırakıyorlar. Sizce ne yapmalı. Senede 10,000 km anca yapar.
  • Şimdi duyum aldım arkadaşıma bu aracı 31.000 YTL ye bırakmışlar. 307 yi alıyor. 2007 model.. comfort 110 BG... Ne diyelim Hayırlı olsun.. Sizce fiyat nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Şimdi duyum aldım arkadaşıma bu aracı 31.000 YTL ye bırakmışlar. 307 yi alıyor. 2007 model.. comfort 110 BG... Ne diyelim Hayırlı olsun.. Sizce fiyat nasıl?

en son comfort un sıfırı 37000 ytl idi. bence uygun fiyat.
  • evet 31.000ytl gerçekten ucuz 1,6 110hp ise. Çünkü 2. eller için bile o fiyat isteniyor.
  • Buna birde Xenon ve park sensörü hediye etmiş. Ne güzel bee... Herhalde bayi elindeki stoğu eritmek için böyle birşey yapmıştır. Nede olsa 308 ler geliyor.
  • 307 ciler sizden bi ricam var ilk çıkan 307 lerin tüm modellerinin standart donanımı yazarsanız çok sevinirim 2001 de çıkan ilk modellerin tesekkürler.
  • arkadaşlar çok ayrıntılı bakmaya çalışıyorum elimde ilk 307 çıktığında ki katolog var ordaki bilgilere ve resimlere göre manuel klima sadece xr da ama başka modellerde de resimlerde çıkıyo yardımcı olursanız sevinirim benim bilgim hep 406 ya göre çok uzun zamanda olduğu için 307 yi çok iyi hatırlayamıyorum standart özellikleri modelleri tesekkürler.
  • manuel klima sadece XR veXS de var
    bende 2001 ve 2005 yıllarına ait 307 nin katalogları var.
    ama malesef arabada.

benim aracımda eski kasa 307 XT 2005 model ESP ve ASR li.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 11 Eylül 2007; 12:55:31 >
  • tesekkürler individual sana zahmet 2001 de ki katologdan 307 modellerinin standart özelliklerini yazarsan sevinirim sağol
  • arkadaşlar birde çok şey sordum ama 2001 2002 model 307 lerin ortalama piyasa fiyatı nedir? tesekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade__tr

tesekkürler individual sana zahmet 2001 de ki katologdan 307 modellerinin standart özelliklerini yazarsan sevinirim sağol

istersen yazayım.
    yani 5 kat aşağı inebilirim

birde 2001 de XR lerde yol bilgisayarı yoktu
    2005 lerde koymuşlar

ayrıca yurt dışında XS lerde otomatik klima da var.
  • arkadaşlar yeni 307 feline die bi model pyasaya sürüyo ve 1.4 90 beygir olan modelini almayı düşünüyorum
    bayiyle konuştum.otomatik klima,far sensörü,yağmur sensörü,çelik jant,yan çıtalar gövde renginde boyalı.yorumlarınızı bekliyorum.
  • Ben 2004 307sw sahibyim.

Bir çok arabada bildiğiniz gibi araç hareketinden bir kaç sn sonra kapılar otomatik olarak kilitleniyor. Arkadaşımın sahip olduğu Reanault Scenic de böyle bir özellik olmadığını düşünüyorduk ama forumlarda arçta bazı işlemler yaparak bu özelliğin kazanıldığını okumuş ve uygulayınca gerçekten çalışmış. 307 ler için böyle bir gizli özellik var mı?
  • 307 1.4 felıne ıcın 30300 fıyat verdıler banada metalık dahıl sıyahı guzeldı içi krem alınır stoklarla sınırlı bılgınıze yaptııım arastırmalara gorede 90 bg.aracı gayette goturuyormush perf.sorunu yokmush.
  • wisher bu özellik gizli falan değil tüm renolarda var zaten buna özellik bile denemez..sadece merkezi kilit düğmesine uzun basmak bunu halleder iki bib sesi ok demek...pejo buna gerek bıle duymamıs..zaten hiç kullanılmıyor.. bu arada benım bır reno 2008 pejo2006 arbam var
  • gurnaz 2 tane 307 im oldu ..bu arabada 1.6 dan şaşma 1.4 sıkıntı yaratıyor.ancak 90 bg yeterli.. mümkünse dizelden şaşma...sabret 308 dizel al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar17 -- 15 Ekim 2007; 23:22:52 >
  • ya bizim 2006 307 de oto kilit yapıodu simdi yapmıo dediğin yöntemi mi yapam?
  • arkadaşlar merhaba,

10 gün önce 307 designtech 1,6 hdi 90 BG(siyah 2007 model) aldım ankara tekoto dan. aracımla şimdiden 600 km yaptım çok da memnunum. bende tekrar 307 ci oldum.(daha önce 2004 senesinde 1,6 confort kullanmıştım)
    tüm arkadaşlara selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wisher

Ben 2004 307sw sahibyim.

Bir çok arabada bildiğiniz gibi araç hareketinden bir kaç sn sonra kapılar otomatik olarak kilitleniyor. Arkadaşımın sahip olduğu Reanault Scenic de böyle bir özellik olmadığını düşünüyorduk ama forumlarda arçta bazı işlemler yaparak bu özelliğin kazanıldığını okumuş ve uygulayınca gerçekten çalışmış. 307 ler için böyle bir gizli özellik var mı?

gizli değil de yazılım ilavesi ile oldu galiba.
    belli bir modelden sonra standart yaptılar sanırım.
    benim aracım 2005 model.var bende bu özellik.
    ama süreli çalışmıyor.belli bir hızı geçince
    10 mu 15 mi öyle birşey
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.