Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.655
Cevap
290
Favori
1.587.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

308 1.6 THP 156 HP Man. Allure

- Teknololoji Paketi ( navigasyon, geri görüş kamerası, jukebox + 2.usb, kör nokta uyarı sistemi )
    - Sürüş destek Paketi ( Dinamik cruise, acil fren desteği )
    - Metalik boya

2014 için 60.500 TL fiyat aldım. Sizce nasıl ?

çok çok iyi fiyat.seçilen opsiyonlar tam yerinde.(alacak olsam benimde düşündüğüm opsiyonlar).zaten gerisine pek gerek yok.belki cam tavan olabilirdi.bir ara 64 lü gibi fiyat veriyorlardı.sonunda akılları başlarına gelmiş.cam tavanlı 115 lik allure hdi için 70 rakamını alanlar var
    benzinli araç düşünüyorsan kaçırılmaz fırsat.

Cam tavan açılmadığı için çokta elzem değil. Aracın kalitesi cidden harika. İlk incelememde de bunu belirtmiştim. Yükseklik ve uzunluk ayarlı kol dayama, kapı içlerinde ve kokpitte kullanılan çok kaliteli malzemeler, donanım vs. harika. Beni Golf' den vazgeçirebilecek yegane araçtı. Tek sorun annem :) Aracı ben alacağım ama sonuçta annemle bineceğim ( Allah' tan kız kardeşimin Scirocco su var o pek tınlamıyor bu işleri :) ) Annemde Peugeot' ya soğuk bakıyor :) Aracın fotolarını çektim anneme gösteriyorum şuan :)

Hayırlı olsun diyelim şimdiden.
    Benide senin gruptan bir araç aklımı fena halde çeliyor.sene sonu için güzel indirim yaparlarsa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord97

liste fiyatından baya indirim yapıyorlar o zaman allure e hdi + panaromik+ sedefli metali kaça indirirler acaba

70-71 arası bıraktıklarını okumuştum soran birinden.bu araçlar bildiğim kadarıyla pug un geçen ay indirimli fiyattan verdiği araçlar.kaldıysa bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

- Teknololoji Paketi ( navigasyon, geri görüş kamerası, jukebox + 2.usb, kör nokta uyarı sistemi )
    - Metalik boya

Şu piyasada böyle kalitede bir araç için mükemmel fiyat + 18 jant eklenirse daha da mükemmel olur

18 jantı bende çok istedim fakat araç tek maalesef başka yok :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

- Metalik boya

çok çok iyi fiyat.seçilen opsiyonlar tam yerinde.(alacak olsam benimde düşündüğüm opsiyonlar).zaten gerisine pek gerek yok.belki cam tavan olabilirdi.bir ara 64 lü gibi fiyat veriyorlardı.sonunda akılları başlarına gelmiş.cam tavanlı 115 lik allure hdi için 70 rakamını alanlar var
    benzinli araç düşünüyorsan kaçırılmaz fırsat.

Cam tavan açılmadığı için çokta elzem değil. Aracın kalitesi cidden harika. İlk incelememde de bunu belirtmiştim. Yükseklik ve uzunluk ayarlı kol dayama, kapı içlerinde ve kokpitte kullanılan çok kaliteli malzemeler, donanım vs. harika. Beni Golf' den vazgeçirebilecek yegane araçtı. Tek sorun annem :) Aracı ben alacağım ama sonuçta annemle bineceğim ( Allah' tan kız kardeşimin Scirocco su var o pek tınlamıyor bu işleri :) ) Annemde Peugeot' ya soğuk bakıyor :) Aracın fotolarını çektim anneme gösteriyorum şuan :)

Hayırlı olsun diyelim şimdiden.
    Benide senin gruptan bir araç aklımı fena halde çeliyor.sene sonu için güzel indirim yaparlarsa alabilirim

Hangi araç ? :)

• quote:

quote:

liste fiyatından baya indirim yapıyorlar o zaman allure e hdi + panaromik+ sedefli metali kaça indirirler acaba

70-71 arası bıraktıklarını okumuştum soran birinden.bu araçlar bildiğim kadarıyla pug un geçen ay indirimli fiyattan verdiği araçlar.kaldıysa bulabilirsin

Yılda 10.000 km yapıyorum. 60' a bıraktıkları aracın aynısının dizelini 75' den aşağı vermezler. Arada 15.000 TL fark var. İyi bir fark bence ;) Açıkçası ihtiyacımda yok dizele ;)
  • quote:

quote:

quote:

Yılda 10.000 km yapıyorum. 60' a bıraktıkları aracın aynısının dizelini 75' den aşağı vermezler. Arada 15.000 TL fark var. İyi bir fark bence ;) Açıkçası ihtiyacımda yok dizele ;)

Yıllık 10k km yapıyorsan dizelede kazığada gerek yok.156 hp hafif bir araçla sürüş zevkini alacaksın
    A3 sedan fena halde hoşuma gidiyor.gönül 150 hp act diyor ama yıllık km 20 bini buldu
    110 luk Tdi sene sonu uygun fiyattan bulabilirsem ve durumum bozulmazsa düşünüyorum
    Kulağın delik olsun :))

• Anahtarsız giriş çalıştırmada var bu arada araçta. Onu unutmuşum yazmayı :)
  • quote:

Anahtarsız giriş çalıştırmada var bu arada araçta. Onu unutmuşum yazmayı :)

Aynen dizele senin opsiyonları eklersen 75 ten aşağıya indirimli fiyat çıkmaz.tekrar hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Hatay'da yaşıyorum.
    11 sayfadır tartışılan Yeni 308'den yollarda bu güne kadar 1 tane bile görmedim.
    Çok ciddiyim.

Tartışan çok,alan yok !

Sanırım insanlar günden güne markacı oldular kardeşim, ben de Ankara da kaldığım 1 ay boyunca sadece Ankamall otoparkında 1 tane gördüm.

Pug bayisi olsaydı Golf alırken onu da düşünürdüm, gerçekten bu kadar güzel ve başarılı bir aracın şimdiye kadar trafikte çok daha fazla görülür hale gelmesi beklenirdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yıllık 10k km yapıyorsan dizelede kazığada gerek yok.156 hp hafif bir araçla sürüş zevkini alacaksın
    A3 sedan fena halde hoşuma gidiyor.gönül 150 hp act diyor ama yıllık km 20 bini buldu
    110 luk Tdi sene sonu uygun fiyattan bulabilirsem ve durumum bozulmazsa düşünüyorum
    Kulağın delik olsun :))

Hedef Audi ise iyi indirim yapabilirler Aralık ayında ;) Şimdi bile güzel indirimler yapıyorlar. 2013 kasım aralık gibi a3 sedan tdi ambiante aracı ( bi-xenon ve led stoplar yoktu ) inanmayacaksın belki ama 75.000 TL' ye almıştık beyaz renk :) ama çok fena düşeş gelmişti :) Aslında benim gözümde A3 HB ACT idi fakat şuan kendimi bu araba için zorlamam gerekiyor. Normalde Golf 1.2 TSI Comf. Man. üzerine High. donanımlar artı geri görüş kamerası ekletip almayı düşünüyordum. Metalik gün batımı kırmızı ile araç özel indirimimle birlikte 64-65' e geliyordu. Bu aracı incelediğimde, öncelikle fiyatı bana çok cazip geldi. Donanımları opsiyonları falan harika. Diğer cezbedne yönü rengi. İstediğim herşeyi buldum bu araçta. Bu yüzden ilgilendim araçla.

• 207m kullanıcısına yanıt
    75k çok iyi fiyatmış.aralık ayını bekliyorum.başka bir harcamaya girmezsem ve güzel indirim alırsam düşünüyorum.veya pug yine şuursuz indirimler yaparsa sene sonu 308 de olabilir

• quote:

75k çok iyi fiyatmış.aralık ayını bekliyorum.başka bir harcamaya girmezsem ve güzel indirim alırsam düşünüyorum.veya pug yine şuursuz indirimler yaparsa sene sonu 308 de olabilir

Hayırlısı olur inş. A3 segmentinin bence en iyisi.

• Bu haftaki autoshow dergisinde 1.2 thp nin testi var.
  • Arkadaşlar aracı bizimkiler ikna olmadığı için alamıyorum. Peugeot almak istemediler :) Araçla ilgilenen olursa özelden yazsın, bayi ve satış temsilcisi ismi verebilirim. Ben alamadım bari başkası nasiplensin. Satış temsilcisi arkadaşım olur zaten. Baya ilgilendi bari en azından bu şekilde yardımım dokunur kendisine :)
  • 207m kullanıcısına yanıt
    hayırlısı.
  • quote:

hayırlısı.

Teşekkürler. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Yalnız büyük fırsattı. Almaya yine alırdım ama bencillik yapmak istemedim. Gönlüm tüm aile fertlerinin istediği bir araç olmasından yana oldu :) Bu arada 60.500 TL' lik fiyat takas desteği dahil fiyattır. Takasa aracınız yoksa fiyat yukarı çıkabilir. Benim takasa aracım vardı fiyatı bu şekilde verdiler ;)

• sanırım aynı galeriden aynı araba ama kilometreler farklı.

sıfır 67300 ve pazarlıkla 65 filan alınır.

2013 modeline adamlar 66500 istiyor.

ne ayak

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Bu haftaki autoshow dergisinde 1.2 thp nin testi var.

Evet 2 hafta önceki Autoshow'da vardı, ayrıca EVO'nun Eylül sayısında'da aracın testi mevcut.
  • 1.2 thp var mı ki. fiyat listesinde görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

1.2 thp var mı ki. fiyat listesinde görünmüyor

aysonu geliyor
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.