Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.505
Cevap
104
Favori
173.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkürler

• Etin E kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun.

bu arada, çok yoğun ama akar trafikte start stop kapatmak gerekebiliyor. ben 5'le hafif hafif gidemiyorum mesela kendi frenleyip motor kapatmaya çalışıyor.

2 3sn'de bir dur kalk yapılan trafiklerde kapatıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç Türkiye de piyasaya çıkalı neredeyse 3 ay olacak hala wifi paylaşımı aktif etme güncellemesi gelmedi, doğru düzgün bilgide verilmiyor,wifi paylaşımının önemsiz olduğunumu düşünüyorlar nedir

• Herkese iyi günler
    Tüm radyo istasyonlarında şarkı çalarken yada konuşma olduğunda çok ufak bir kesinti olup devam ediyor acaba aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?

• burkyburky B kullanıcısına yanıt

Selam radyo ses kesintisi kronik sorun muhtemelen güncellemeyle birlikte gidecek, bende de var o sorun ama 2,3 dk sonra gidiyor

• Bu aracta focal hifi hoparlör opsiyonu yok mu? Sitede göremedim. Bayide bu opsiyonu ekletebiliyor muyuz? 2008'de vardi, yurt dışın 308lerde de var.

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gelmedi

• uygarcag35 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için öncelikle. İlk gün o sorun vardı ama sonradan düzeldi sanki şimdilik kesinti yok. Ayarlarla oynadım ondan mı acaba bilemedim 🤷 😅

• ben paspas ve bagaj havuzu olarak şuradan aldım. direkt orijinal geldi bandrolü falan. baktığım kadarıyla biri made in TR diğer FR diyor. heralde buradaki tedarikçiden direkt alıyor. kapalı garajda olduğu için çok anlaşılmadı gündüze çıkardığımda atarım fotoları. havuzlu, kaliteli hafif paspas. bagaj çift taraflı bir tarafı halı diğer tarafı kauçuk.

https://www.parcagonder.com/urun/yeni-peugeot-308-p5-kaucuk-paspas-takimi-orjinal

https://www.parcagonder.com/urun/yeni-308-p5-bagaj-havuzu-orjinal-1680464080

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu

• Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt

Selamlar, bagaj havuzu sert plastik mi? Yoksa halı şeklinde mi?

• uygarcag35 kullanıcısına yanıt

çift taraflı. bir tarafı sert plastik su geçirmez. arka tarafı halı. 2 taraflı da kullanılabiliyor. ben su geçirmez plastik kısmı üstte olacak şekile koydum. halı kısmı altta. bugün foto çekmeye çalışırım.

• Selamlar Allure paketin donanım içeriğini görebileceğim bir site var mı? Peugeot un sitesinde broşür de dahil baktım ama bulamadım.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Link atmıştım ama DH bozmuş

Teknik broşürde görünüyor paket içeriği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 30 Kasım 2022; 23:1:59 >
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için bayiyi aradım zam gelecek dedi herhalde biz stok bulana kadar 900 ü geçecek allure paket:(

Alsatçılar yine saldırıyor. Sarı site 308 dolu. Daha kırsal a bulunan bayilerde şansınızı deneyin derim. Ben lansmanın ertesi günü Fethiye'den aldım.

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara bile al satçılar saldırıyorsa vay halimize hocam:( bir kaç bayii aradım ama stok yok maalesef. Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın.

Teşekkürler, umarım siz de yakın zamanda bulursunuz bir 308.

• Geçen hafta cuma günü tekno gri GT paketi için ödeme yaptım. Araç İzmitteymiş. 10 Aralığa kadar gelecekmiş. Bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_aa -- 3 Aralık 2022; 14:22:30 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.