|
Yeni Peugeot E-2008'e 'Altın Direksiyon' ödülü
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Piyasayı domine edip fiyatları dizginleyen Cherynin elektrikli Omada 5 ve tigggo pro 4 modelleri ülkemize ne zaman gelecek merak ediyorum.
-
Ncap testinden 4 yıldız aldıktan sonra altın semer de vursalar……..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Logitech direksiyonlu, segmenti belli olmayan, önden çeker sözde SUVumsu, komple elektronik saçma sapan gösterge paneli tasarımı ve aşırı sıkıcı 10 yıllık aynı klasik Fransız tasarımı.
Ödül verenleri öldürüp ödüllendirmek lazım.
-
Chery mi fiyatları dizginliyor yoksa reis mi togg'a rakip olmasın diye ek gümrük vergisi getiriyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Direksiyonu ayarlayıp yukarı kaldırsınlar. Tam simidin üst boşluğu göstergelere denk gelsin. Koltuk ve simidi ayarlamaları gerek yani. Araba güzel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaparsanız yapın o direksiyonun üst kısmını yuvarlak yapmadıktan ve biraz direksiyonu büyütmedikten sonra öndeki ekranı tam görmek çok zor.
3 silindirli motor bu konforlu ve atak olabilecek GT 308 modeline ( her ne kadar 8 otomatik vites iyi olsa bile ) hiç uygun olmamış.4 silindirli motor olsaydı tam bir canavar olurdu 308 GT modeli.
Bunların dışında her şeyi güzel otomobilin.Bayide inceledim ve beğenmiştim.
-
Silindir artar tork azalır. O yüzden 3 silindir. Direksiyon büyüse bu sefer ön cam ile aranıza girer. Ayrıca sportif amaçlı tasarlanmış. Spor sürüş için ufak çap simit şart
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Direksiyon simidinin içinden göstergelere bakmaya çalışanlar zaten kullanmasın bu arabayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ncap testinden 4 yıldız aldıktan sonra altın semer de vursalar……..
|
Logitech direksiyonlu, segmenti belli olmayan, önden çeker sözde SUVumsu, komple elektronik saçma sapan gösterge paneli tasarımı ve aşırı sıkıcı 10 yıllık aynı klasik Fransız tasarımı. Ödül verenleri öldürüp ödüllendirmek lazım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X