Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.957
Cevap
98
Favori
1.431.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alper kardeş merhaba, bırakalım kimin ne dediğini,çok zor günler geçiriyoruz dün akşam yine şehit haberleri vardı haberlerde,Allah mekanlarını cennet eylesin ailerine Allah sabır versin,keza sel felaketinde hayatını kaybeden insanları seyrettim yürek parçalayan cisten.tüm bunlara baktığımda bir kalp kırmanın verdiği vicdan azabı bile o kadar büyükki.o yolda sen ben veya başka bir yakınımız da aracıyla sele kapılıp gidebilirdi,cuma yine yağmur var lütfen eğimi bol olan çukur noktaları ziyaret etmeyin.burada güzel güzel düzeyli bir sohbet edelim.kimse kimsenin aracına iç geçirmez salya sümük yanlış ifadeler tabiki hoş bulabilirsin beğenebilirsin. herkesin vardır bir bildiği bizde kendimizce söylüyoruz gördüklerimizi keza sende öyle
    yorumun ucuzu pahalısı gibi kavramlarıda yanlış bulmaktayım,burada herkes kafasına göre bilgi dağarcığı ve kompozisyon bütünlüğüne ve düşündüklerini yazma becerisi ve eğitim paralelinde bilgi ve tecrübelerini aktarmakta yer yer yazım yanlışlıkları devrik cümleler bolca kullanılır,ama bu asla koz ve karşı tarafa bir savunma malzemesi olarak kullanılmaz
    elimizden geldiğince her markanın hakkını vermeye çalışıyoruz,hiç birini karalamadan rencide etmeden aynı şekilde sahipleride bizim için 1.öncelikli yer yer farklı fikirlerimizin olması çok doğal ben bu konu hariç daha bir çok konu ve markanın sohbet odalarına girip sohbet etmekteyim ve çok keyifli olmakta,sayın Lukunkuya sorun mesela Connect sobet odası konu başlangıcını yapan, çok saygı duyduğum duayen bir insandır o söylesin mesela veya redmilk (Mehmet)abi bunlar güzel şeyler aslında bu forumda hep kardeşiz ve arkadaşız yeri gelecek sorunlarımız olacak marka model ve durum ayırmadan yardım isteyeceğiz o yüzden birbirimizi lütfen kırmayalım ve incitmeyelim hepimiz hafif ticari diye geçen tipteki araçları kullanmaktayız ve zaten yeteri kadar bedel ödüyoruz diye düşünüyorum bilmem yanılıyormuyum kendi adıma 2000 liraya yakın bir rakam senelik masrafı var aracımın kapalı otoparkta hariç düşünün gerisini hepimize Allah kolaylık versin.kazasız belasız sürüşler dilerim hepinize.
    quote:

Orijinalden alıntı: alperella

Ben diyorumki Partneri Berlingoyu Caddy ye tercih ederim.
    Ben diyorumki Berlingo bu sınıf için şu tarihe kadarki en güzel dış görünümlü araçtır.

azizoto diyordi Kangoo alanlar Berlingo Partner görünce ağızlarının suyu akıyor..

E benim bide ağzımın suyunun akması lazımmış.
    :))

Ben Berlingonunda Partnerinde ne olduğunu ne olmadığını gayet iyi bilirken
    Kangoo aldım.

Herşey ortada.

Ben fazlası ile tarafsızım.

• abi ben zaten halkalıda oturuyorum allahtan benım ev derede degil bugun e-5 e ugramam
    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Aziz im merhaba cuma da yağmur var diyorlar çukur bölgelere sakın uğrama eyüp kagıthane alibeyköy ikitelli tarafı yakışıklıya dikkat et.
    Orijinalden alıntı: azizoto

YAKIŞIKLI DİNLENMEYE ÇEKILMİŞ

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

• ya abi sonuçta para veriyoruz tabikide deniycez ben hepsini tek tek denedim
    quote:

Azizim olaya bakarmısın bende dacıa mcv loganı test etmiştim demekki bu tip aracı düşünenlerin yolu hep aynı paralelden geçiyor.raslantı değil yani sonra babam onay vermemişti bu araca güvenlik paketleri eksik diye..
    quote:

abi anlıyorum bende nerdeyse hepsini test ettim dacia bile kullandım ya hepsine bindim ama içime sinmedi napıyım olmuyunca olmuyo tepee ile berlingo tam kafama göre oldugu için gittim aldımbende en az 3 ay takıp ettim bu forumu ve sonuçta berlingo aldım bana berlingonun önü daha hoş geldi sanada tepeenin önü hoş gelebilir ama bu zevk meselesi işte.Abi böyle bi olay oldugu için topic imizde ben senden özür dilerim senı özür dileme zorunlulugunda buraktıgım için..
    quote:

Aziz im merhaba böyle bir mukayese ye girmiyoruz tabi ki ben sadece gözlemlerimi anlattım adam niye inceliyordu o da onun sorunu tabi,biz bu araçları almadan önce kendi adıma konuşayım.sırasıyla connect,doblo,kangoo ve caddy yi test ettim ama bir türlü ısınamdım diğerlerine kan uyuşmazlığı derlerya..kimine param yetmedi kimine aklım kesmedi böyle bir şey işte
    quote:

agzının sularının aktıgına emın olabilirsin abicim ya o güzelım aslanın karşısında arabamıdır kango sorarım sana . keşke anahtarı verseydin bi iki tur atsaydıda araba neymiş görseydi
    quote:

Arkadaşlar haftasonu eniştemlerde idim onların apartmanında siyah renkli yeni kango sahibi biri oturuyor balkondayım adam bizim tepee yi bir inceledi bir inceledi bir araştırdı her tarafına bakındı durdu,her noktasına kadar al anahtarı incele diyecektim dedim ayıp olur neyse bayağı araştırma yaptı hoşuna mı gitti nedir..

• quote:

teyzemin oğlunda bu araçdan vardı çok güçlü ve seri bir makinaydı vede konforlu bence efsana bir kasa, klasik oldu..
    quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

tamam ya anladık en güzel benim aracım onda kilitli difransiyel ve 2.0hdi motor var aynı zamanda türkiyede karsan tarafından yapılıdı

ve ooooooooooooooooooooooooo partner adevnture sınıfında eşi benzeri yok

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

tam klasik araba her halde biz bunu 20 sene tutsak en fazla 80000 bir klasik olur şu anda 3yıllık ve 11000 km

• gökhan abi sana gelsin erdemirt yeşili senin favori rengindi dimi . bence pek hoş durmamış ya

• Aziz im bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz işte benim güzelimi sen beğenmezsin seninkini ben beğenmem çok seslilik burda işte göreceli bir kavram,anlayacağımız işte favori rengimden favori bir kasa..
    quote:

gökhan abi sana gelsin erdemirt yeşili senin favori rengindi dimi . bence pek hoş durmamış ya

• bu gün bu aracın sunroflusunu gördüm bayağı bir hoşdu ve sarıldım nete araştırdım ancak bu resmi bulabildim..2.0 hdi konfor ve lezzetini düşünemiyorum..
    quote:

quote:

teyzemin oğlunda bu araçdan vardı çok güçlü ve seri bir makinaydı vede konforlu bence efsana bir kasa, klasik oldu..
    quote:

tamam ya anladık en güzel benim aracım onda kilitli difransiyel ve 2.0hdi motor var aynı zamanda türkiyede karsan tarafından yapılıdı

tam klasik araba her halde biz bunu 20 sene tutsak en fazla 80000 bir klasik olur şu anda 3yıllık ve 11000 km

• bir tüketici olarak en doğal hakkımız tercih sayımızın çok olması ve tek seçenek yerine seçim sayımızın çoğalması ve kalite anlayışımızdaki yükselen çitalar ve buna paralel kalitenin ve donanım seviyesinin hep yükselmesi.bu aracın modeli durumu nedir çok bakmadan atmışım sayfaya konseptmi nedir yavru aslan galiba..
    quote:

ya abi sonuçta para veriyoruz tabikide deniycez ben hepsini tek tek denedim
    quote:

Azizim olaya bakarmısın bende dacıa mcv loganı test etmiştim demekki bu tip aracı düşünenlerin yolu hep aynı paralelden geçiyor.raslantı değil yani sonra babam onay vermemişti bu araca güvenlik paketleri eksik diye..
    quote:

abi anlıyorum bende nerdeyse hepsini test ettim dacia bile kullandım ya hepsine bindim ama içime sinmedi napıyım olmuyunca olmuyo tepee ile berlingo tam kafama göre oldugu için gittim aldımbende en az 3 ay takıp ettim bu forumu ve sonuçta berlingo aldım bana berlingonun önü daha hoş geldi sanada tepeenin önü hoş gelebilir ama bu zevk meselesi işte.Abi böyle bi olay oldugu için topic imizde ben senden özür dilerim senı özür dileme zorunlulugunda buraktıgım için..
    quote:

Aziz im merhaba böyle bir mukayese ye girmiyoruz tabi ki ben sadece gözlemlerimi anlattım adam niye inceliyordu o da onun sorunu tabi,biz bu araçları almadan önce kendi adıma konuşayım.sırasıyla connect,doblo,kangoo ve caddy yi test ettim ama bir türlü ısınamdım diğerlerine kan uyuşmazlığı derlerya..kimine param yetmedi kimine aklım kesmedi böyle bir şey işte
    quote:

agzının sularının aktıgına emın olabilirsin abicim ya o güzelım aslanın karşısında arabamıdır kango sorarım sana . keşke anahtarı verseydin bi iki tur atsaydıda araba neymiş görseydi
    quote:

Arkadaşlar haftasonu eniştemlerde idim onların apartmanında siyah renkli yeni kango sahibi biri oturuyor balkondayım adam bizim tepee yi bir inceledi bir inceledi bir araştırdı her tarafına bakındı durdu,her noktasına kadar al anahtarı incele diyecektim dedim ayıp olur neyse bayağı araştırma yaptı hoşuna mı gitti nedir..

• arkadaşlar soldan direksiyon olayına ne diyorsunuz bence hoş olmuş

• arkadaşlar favori 2.rengim ve çok güzel bir teması olan bu araç da görsel hatlarıyla çok hoşuma gidiyor renklerin dağılımı bence hoş olmuş her ton kararında ve abartı yok tam bir avrupalı görüntü çiziyor,ne logo iptali var nede tavanbarı gövde rengine boyalı bilmem bana katılırmısınız..

• bu arada senide unutmadık özümüzü her daim hatırlıyor ve dile getiriyoruz.
    quote:

quote:

quote:

• partner tepeeninde cam tavanlı modeli mevcut hatta ilk kasa partnerında bun cam tavanlı modele zenith diyolar bir ara türkiyeye tanıtmak amaçlı gelmiş bunlar türkiyede yazlız 1.6 benzinli olarak geçiyordu modelleride 1.6xt dir

• ah family ah getirmiyorlarki bizim memlekete bir etiketimiz olsun arka cam açılımı özellikle bir başka ve orjinal jantlarıyla yakıyor adamı neyse biz bizim aslanla idare ediceğiz arkadaşlar resimleri yeni çektim..
    quote:

partner tepeeninde cam tavanlı modeli mevcut hatta ilk kasa partnerında bun cam tavanlı modele zenith diyolar bir ara türkiyeye tanıtmak amaçlı gelmiş bunlar türkiyede yazlız 1.6 benzinli olarak geçiyordu modelleride 1.6xt dir

• evet saygıdeğer tepee dostları ve bizleri takip eden tüm arkadaşlar ve bu tip araç almak isteyen gönül dostlarımız
    öncelikle bazı hususlara açıklık getirelim sonra yanlış anlaşılmalar oluyor ve sıkıntı yaratıyor.
    1-bu tip araçlar ruhsatta hususi yazdıramadığınız surette kamyonet diye geçiyor ve her sene rutin olarak muayene ücretiniz söz konusu
    2-özellikle otomobil konforundan bu araca geçmek isteyen arkadaşlar otomobilden aldıkları süspansiyon ve sessizlik mefdumunu bu araçlardan özellikle bozuk yol olarak beklemekte, bu yanlış bu araçlardan asfalt tamam fakat bozuk satıh itibariyle süspansiyon konforu beklemeyin.çünkü aracın konfor mekanızması helezonlarda ve onların hassasiyetide 750 kg yük için tasarlanmıştır,ki tepee ve bazı modeller helezon kullanmakta diğerleri hala makas kullanmaktadır,bunu şunun için yazdım biz bu aracı aile içinde kullanırız diyen arkadaşlara istinaden
    3-bu tip araçların vergi dilimi aralığı 1-6 yıldır bir sonraki dilime ancak 6 yıl sonra kısmetse düşersiniz buda toplamda bayağı bir fazla vergi yükü demek oysa otomobil segmenti 1-3 yıldır.mesela benim vergim 650x6=3900 ediyor bu da kritik olanlardan
    4-bu araçlar aero olarak otomobillerden yüksek olduğu için hız kurallarına dönüşlere çok dikkat etmelisiniz ayrıca kamyonet geçtiği için karayolları hız sınırlama limitinizde otoya göre daha düşük olacak,bunlar bu işin içindeki benim hatırlayabildiklerim ha birde köprü olayları mevcut unutmadan 1. yasak diğeri serbest
    madalyonun diğer yüzünde ise çok sükse bir minivan diyeyim artık ticari ve kamyon demeye dilim varmıyor,donanımlarına bakarak garajda jeep lerin yanında duruyor onların parasına bakarak görselliği ve duruşu hiç te aşağı kalır cinsten değil,birçok özelliğiyle otomobil konforuna çok yakın bir araç bir test edip kendiniz görün derim ne kadar anlatsak boş olur diğer türlü..

• Aslan severler hepinize merhaba geçen hafta tüm hareketli parçalarını yağlayıp temizlediğim aslanın genel bir kontrolünü yapayım akşam akşam nasıl olsa kapalı garajda ve altı kuru keyfi rahat,bakımları tamam kafam rahat işte keyif bu..
  • bu aracı düşünen ve değişik resimlerini merak edenler için yeni resimlerimi eklemeye devam edelim.

• arkadaşlar bu gün bagajımda duran mineflodan paspas yaptım gayetde güzel oldu pvc paspas alıcaktım ama ahşap laminat görünümlü paspaslar kış dönemi için düşündüğüm lastik paspasın işini görecek 1.öncelik işlevi tabi iyi bir iş çıkardığım düşüncesindeyim resimlerini paylaşırım sizlerle
  • nöbetçi aslan gibi hissettim kendi mi emi pegueotu arayıp bana maaş ve sosyal güvence sağlamasını rica edeceğim e kolay değil burda tercüman oluyoruz bu araç hakkındaki herşey için ve sohbet dostluk ve arkadaşlık ta cabası tabi herkesi beklerim..
  • quote:

nöbetçi aslan gibi hissettim kendi mi emi pegueotu arayıp bana maaş ve sosyal güvence sağlamasını rica edeceğim e kolay değil burda tercüman oluyoruz bu araç hakkındaki herşey için ve sohbet dostluk ve arkadaşlık ta cabası tabi herkesi beklerim..

Allah aşkınızı, şevkinizi bozmasın, şevkiniz kırılmasın...
  • gökhan abi nazar boncuğu astın mı bak, siyah almayanlar bu senin fotoları gördükçe iç çekiyolar, maazAllah

kazasız belasız kullan abi, incelemeler için çok teşekkürler

selametle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.