Şimdi Ara

Yeni PlayStation Plus Kütüphanesine Dahil Olan Oyunlar Açıklandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

maalesef ico sadece steaming kısmında gözüküyor. bende oynamak istiyordum. ps2 sürümü gelirse belki oynayabiliriz.

• Ps3 için emulator geliyor ps5 içine streaming olayı kalkabilir inşallah yazılıma gelir kısa zamanda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red Dead Redemption 1'in DLC'sini eklemişler. Ana oyunu oynayabilecek miyiz?

• İçerikler bayağı sağlam olmuş Sony şaşırttı beni Microsoft'un son stüdyo alımları ve Xbox Game Pass'ın çok hızlı abone kazanması biz oyuncuların işine yaramış. Bir PC oyuncusu olarak sevindim umarım daha çok Sony oyunu PC tarafına gelir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gayet güzel liste ama bu oyunlar zaten playstation kullanan birinin satın aldığı oyunlar, hiç bir oyuna sahip olmayanlar için dolu dolu efsane bir liste o ayrı

bence şuan en çok kazanan playstation 5 + xbox series s sahipleri çok mantıklı bir ikili haline geldi

• Seneler sonra hala PS3’ün koca kütüphanesi yok çöpte.PS1,PS2 oyunları desen onlarda çöpte. Yahu emülatör yapmak zor mu bu kadar. PS5 için PS3 emülatörü şart hala daha bulut mulut diyorlar. Bu Sony adam olmaz geriye uyumlulukta MS 1 numara.
  • Listenin yarısı ülkemizde yok. PS3 oyunlarının tamamı buluttan oynanıyor bu sistem ülkemizde yok. Ben zaten istediğim oyunu gidip satın alabiliyorum bana adam gibi geriye uyumluluk lazım. PSP için seçtikleri oyunların yarısı çöp bu arada.
  • e hani mgs ler? re ler sh ler? ps1-2 kütüphanesi çok çok az gözüküyor inş arttırırlar
  • PS3 için emülatör falan gelmiyor kaynak ne ? Bulut tabanlı oynamaya devam. Yazıklar olsun bir geriye uyumluluğu halledemediniz.
  • Ubi+ rdr2, ghost ıf tsushima, spiderman, neler neler geliyor xbotlar pa3 oyunlarına takılmış hahaha, eziklik psikolojisi başka
  • Bugune kadar hic ps deneyimlememis biri icin guzel liste ama ps yi zaten kullanip oyunlarini almis olanlar icin hicbirsey ifade etmiyor.Online i bedava oynama secenegi gelmeli artik.Ben mecbur muyum kardesim para odemeye.Oyunlar crossplay geliyir birde pc deki hileciyle ugrasiyorsun ustune para verdigin hizmetin icine diliyor.Konsolda da bedava olsun kurtulalim
  • hepsini oynadık zaten. ilk günden oyunlarını getirmeyeceksen ne anlamı kaldı
  • Gümbür gümbür geliyor maşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu abonelik sisteminden daha çok yeni konsol alanlar için hoşgeldin paketi gibi olmuş, abonelik dediğin netflix ve gamepass gibi kendi özel yeni yapımları çıkar çıkmaz eklenir, burada böyle bir sistem yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR

Ps5 almayı düşündürttü cidden sistem budur bu arada ubisoft sony tarafına gidecek gibi

ubisoft aylar önce açıkladı ubisoft + gamepass gelecek diye her hafta bir ubisoft oyunu indirime giriyor veya deneme sürümü açılıyor ps tarafına kaydığı yok bence

• quote:

Orjinalden alıntı: Ziromen

Bu abonelik sisteminden daha çok yeni konsol alanlar için hoşgeldin paketi gibi olmuş, abonelik dediğin netflix ve gamepass gibi kendi özel yeni yapımları çıkar çıkmaz eklenir, burada böyle bir sistem yok.

kesinlikle zaten ps plusta verdikleri oyunları birdaha vermişler üzerine her ay ps plus ın bedava oyun verdiği gibi 3-4 oyun ekleyecekler tamam işte para güdümlü abonelik sistemi... bu arada yanlış anlamayın ps4 jenerasyonunda ps4 oynamamış kişiler için katalog çok güzel ama burada anlattığım gibi ps sahibi birisi olsam bana birşey katacağını düşünmediğim sistem day one olmadığı sürece ps sahiplerine yararı olacağını düşünmüyorum.. çıkan oyunu 1 sene bekleyecek haliniz yok, satın alacaksınız 1 sene sonrada buraya ekleyecekler ne işinize yarayacak peki soruyorum size ? 1 sene sonra pcdede çıkıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 17 Mayıs 2022; 12:0:17 >

• Aynen öyle ben ilk çıktığından beri PS4 sahibiyim bu oyunları ya satın aldım ya da Plus zaten verdi. PS3,PS2 oyunları için çok umutluydum en azından oradaki oynamadığım kaliteli oyunları oynardım ancak geriye uyumluluk destekleri berbat. Onlarda yoksa ben neden buna ekstra para vereyimki boşuna
  • Last of us part 2 neden yok acaba, Ayrıca Hani The Order 1886 gibi bazı özel oyunlar.. Neden tüm exc. oyunlarını servise koymuyor anlam veremiyorum..Yeni oyunları tmm anlarımda.. Demek oluyor ki 1 yılda geçse bazı tutan exc. oyunlar bu servise eklenmeyecek.
  • Bence yeni çıkan oyunlar pcye geldiği zaman buraya gelecek yani bitık sıkıntı gamepass gibi olacağını sanmam çünkü ps kullanıcılarının büyük bi çoğunluğunun bu oyunları oynadığı söyleniyor,tabi bu şirket bakımından bir olay bu oyunları oynamayan biri için gayet iyi bir sistem bence.gamepassa indie diye laf edenler oluyo fakat bu insanların sonynin sisteminden ne beklediğini merak ediyorum gelecekte fazla triple a oyun geleceğini sanmam gelirse de gamepassın fifa22de yaptığı gibi saat sınırlaması fln olur veya en başta dediğim gibi geç gelir bence.

• Yapıştıırr nasıl olsa ps4 nesli bitti batan geminin malları oynamayan kalmadı nasılsa yapıştır kıyıda köşede oynamayan kalmasın ver coşkuyu ver ayarı yapışşttıırr.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.