Şimdi Ara

yeni pocket pc arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç ay içinde bir pocket pc almayı düşünüyorum. Amacım pdf ve chm fomatındaki kitapları okumak.
    internette araştırınca hep karşıma hp nin ürünleri çıkıyor. Türkiye de başka marka yok mu?
    fiyat olarak uygun hangi ürünleri önerirsiniz ve nerden temin edebilirim.
    web adreslerinide yazarsanız iyi olur. sıfır almayı düşünüyorum.

teşekkürler.

• Size bir ürün önerebilirim, aslında çok fonksiyonlu birşey.

Archos PMA 430

Bu alet 30 gb lık harddiske sahip bir pda, media player, audio player, fotoğraf gösterici, tv den kayıt edici, divx player vb. bir sürü özelliği var ve linux tabanlı bir alet olup internete de bağlanabiliyorsunuz. Pdf formatları desteklediği belirtiliyor. Sitesinde çok ayrıntılı anlatılmış, isterseniz bir göz atın.

webde satışı olan bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jass -- 19 Mayıs 2006; 16:09:04 >

• sadece ebook okumak için pda gereksiz bir masraf
    archos inanılmaz gereksiz bir masraf
    bence git basit bir palm al
  • basit bir palm var zaten. palm zire, 2mb hafızası var. acrobat reader ı yükleyince pdf leri yükleyecek yer kalmıyor

bende yeni bir alet almışken pocket pc alayım diyordum. Çok fazla bir para vermeyide düşünmüyorum.
  • arkadaşım hp ipaq 1950 senin ihtiyacını fazlasıyla karşılar. üstelik wi-fi özelliğinin yanında gömlek cebinde taşınacak kadar hafif ve zarif. istersen bende faturalı kutusuyla garantili mevcut.
  • cevaplayan herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hp 1950
    ne kadar
  • ebook okumak istiyorsan alacağın cihaz hp2210 hp4150 veya hp1950 dir, ekranları buyuk işlevsel ve ucuz aletler, yanında birde bluetoothlu kameralı bir ericsson telefon alırsan tadından yenmez, ericsson dememin nedeni, ericssonun butun telefonlarında bluetooth var, 100-150 ytlye bluetoothlu kucukbir ericsson alabiliyorsun yanına birde hp4150 (300-400ytl)alırsan istediğin herseyi yaparsın,
    internet gprs üzerinden.
    wireless
    bluetooth
    win2003se
    .
    .
    .
    .
    .
    saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: movie

hp 1950
    ne kadar

1950 --- 640 YTL (kaynak: HepsiBurada)

Yurtdışından alma imkanın varsa daha ucuza alablirsin 400-500 YTL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.