Şimdi Ara

Yeni polo 1.2 TDI alan var mı acaba (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendline ile Comfortline arasındaki en büyük fark dashboard'da kullanılan plastik kalitesi. Comfortline'da yumuşak plastik kullanılmışken, trendline modelinde sert plastik kullanılmış. Bizzat VW satış müdürünün ifadesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobbiest

Trendline ile Comfortline arasındaki en büyük fark dashboard'da kullanılan plastik kalitesi. Comfortline'da yumuşak plastik kullanılmışken, trendline modelinde sert plastik kullanılmış. Bizzat VW satış müdürünün ifadesidir.

bayilere gelmiş arabalar en kısa gideceğim size de bilgi veririm arkadaşlar bende şubat-mart gibi almayı düşünüyorum.

hep söylediğim bişey var arabanın uzun ömürlü olması donanımla alakalı değil bunu sizde biliyorsunuz motor ve şanzımanla ilgili bişeydir. verilen para motoruna değiyorsa bence fazla düşünmeyin derim.
  • 5 yıldız alan araçla, almayı düşündüğünüz araç aynı güvenlik donanımlarına sahip değil.
    Düşündüğünüz araçta sadece 2 hava yastığı var.
    Bilginize...

Not : Teste katılan araçta var mı bilmiyorum ancak düşündüğünüz araçta ESP de yok.
  • testi izledim kaportanın sağlamlığı beni etkiledi. test sırasında yan hava yastığı da vardı doğru sölüyorsunuz. Ama arabanın ve içindekilerin diğerlerine göre daha az etkilendiğini gördüm. Bu arabayı alırsam sağlamlığı ve her türlü ekonomik olmasından alacağım.
  • arkadaslar bır c3 kullanıcısı olarak yenı kasa c3 un comfortlıne donanımını tavsıye ederım 31000 tl park sensoru cruıse control dıjıtal klıma sıs farı celık jant standart 4,1-4,2 ortalama yakıt tuketımı var bu arada cıtroen bayılerı c3 alıcıları ıle dolup tasıyor ve bence vw caddy harıc cok ama cok pahalı bır arac nacızane yorumum
  • 1,2 tdı alan arkadaşlar özellikle arabanın çekişi ve diğer konularla ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.
  • ben yeni aldım süper ekonomik
  • 1.2 tdi üç silindir oldugu için cekimser davranmıştım aracı alma konusunda gercekten şaşırdım performans süper daha önce grande punto 1.3 multijet kullanmıştım ondan daha iyi yakıt 1 depo 140 tl ye doldu şuan 700km yol yaptım tamamen istanbul şehir içi depo yarının biraz altında
  • lastikler cok ince duruyor 175/70/14 hemen aldığımda deyiştirdim 185/60/15 ile
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
    bende daha dün aldım
    yakıt tüketimini daha ölçemedim.depoyu fullemiştim aldığımda.yaklaşık 150 km yaptım ama ibre halen oynamadı.
    performans ve konfor çok iyi
    tek eksiği donanımı.
    onuda sonradan yavaş yavaş ekletmeyi düşünüyorum (park mesafe, navigasyon, yağmur sensörü, jant, sis farı falan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudesevdenur

lastikler cok ince duruyor 175/70/14 hemen aldığımda deyiştirdim 185/60/15 ile

lastikler bana normal geldi, oyüzden dokunmadım
    zaten sert süspansiyon olduğundan lastiği nekadar değiştirsende komforu etkileyeceğini sanmıyorum
    ancak görüntü olarak çok güzel olmuştur :)
  • Teşekürler... Verdiğiniz bilgiler için
  • race chip taktırdım 94 hp oldu yavaşladıgın zaman vites 2 deyken birden toparlamıyordu şimdi o titreme falan tamamen yok oldu
  • radyo cd caları deggiştirdim rcd 210 ekranı mavi yandıgı için gercekten bu araca yakışmıyor yerine rcd 510 taktım boşlugu doldurdu
  • yakıt bitti 910 km bir depo 130 tl ye dolmutu 142 kuruş km başı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudesevdenur

radyo cd caları deggiştirdim rcd 210 ekranı mavi yandıgı için gercekten bu araca yakışmıyor yerine rcd 510 taktım boşlugu doldurdu

hayırlı olsun
    rcd 510 nekadar tuttu
    ve garantisi varmı nekadar
  • ikinci el aldım arkadaşımdan golf unden sökmüstü 800 tl verdim
  • race chip öneririm kesinlikle cok fazla etkiledi performans süper araştırdım herhangi bir zararı yokmuş araca
  • bu race chip in bi sakıncasi flaan varmidir? chip sonrasi yakit deigismi nasil oldu? kac paraya ve nerden, marka-model taktirdiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.