Şimdi Ara

Yeni polo 1.2 TDI alan var mı acaba

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni kasa pololardan 1.2 tdı almayı düşünüyorum.
    Olumlu yönleri:
    1. Vergide ilk 3 sene yıllık 240tl, sonraki 3 sene yıllık 200 tl fark ediyor.
    2. Yakıtı çok ekonomik gözüküyor, daha ekonomik bir motor bulamadım ben
    3. çarpışma testinden 5 yıldız almış, benim için sağlamlık, güvenlik birinci planda.
    4. 5 yıldan önce satmayı düşünmesem de 2. elinin iyi olacağını düşünüyorum.

olumsuz yönleri:

1. Araç trendline (yol bilgisayarı, Esp, sis farı vb. özellikler önemli olsa da yok. gerçi comfortline modelinde de yok.) Donanım fiyatına göre yetersiz.
    2. vw sevis ücretlerinin fazla olduğunu okuyorum bazı sitelerde.
    2. Fiyat daha uygun olabilirdi. Araç için aldığım fiyat 33.250(sigorta dahil beyaz renk). Daha bayiye gelmedi gelmesini bekleyip inceleyip kararımı vericem.
    3. Aynı fiyata çok daha donanımlı hatta farklı sınıfta araçlar var. Onlar ister istemez kafa karıştırıyor.

Acaba bu arabadan alan oldu mu. memnun mu kaça aldı? Bu konuda bilgi veren olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: an_ka1977

Arkadaşlar ben yeni kasa pololardan 1.2 tdı almayı düşünüyorum.
    Olumlu yönleri:
    1. Vergide ilk 3 sene yıllık 240tl, sonraki 3 sene yıllık 200 tl fark ediyor.
    2. Yakıtı çok ekonomik gözüküyor, daha ekonomik bir motor bulamadım ben
    3. çarpışma testinden 5 yıldız almış, benim için sağlamlık, güvenlik birinci planda.
    4. 5 yıldan önce satmayı düşünmesem de 2. elinin iyi olacağını düşünüyorum.

olumsuz yönleri:

1. Araç trendline (yol bilgisayarı, Esp, sis farı vb. özellikler önemli olsa da yok. gerçi comfortline modelinde de yok.) Donanım fiyatına göre yetersiz.
    2. vw sevis ücretlerinin fazla olduğunu okuyorum bazı sitelerde.
    2. Fiyat daha uygun olabilirdi. Araç için aldığım fiyat 33.250(sigorta dahil beyaz renk). Daha bayiye gelmedi gelmesini bekleyip inceleyip kararımı vericem.
    3. Aynı fiyata çok daha donanımlı hatta farklı sınıfta araçlar var. Onlar ister istemez kafa karıştırıyor.

Acaba bu arabadan alan oldu mu. memnun mu kaça aldı? Bu konuda bilgi veren olursa sevinirim.

bende almayı düşünüyorum ankarada balgat ve şaşmaz bayilerini aradım ikisinin elinde de var ama renk olayı sınırlı bana söylenen şubat-mart gibi istediğiniz rengi bulabilirsiniz.

• size kaç lira fiyat verdiler (opak sigorta dahil)
    bana 15 güne geleceğini söylediler. siz arabayı gördünüzmü herhangi bir rengini. gövde rengi tampon var mı arabada. Comfortline de farkı nedir?
    gördüyseniz yardımcı olursanız sevinirim.

selamlar
  • 1,2 tdı listedeki fiyat geçerli 33,500 ama bu fiyata trafik sigortası dahil değil.

arabayı görmedim en kısa zamanda gidip görecem.

eğer şubata kadar fabia 1,2 tdı gelmezse polo 1,2 tdı almayı düşünüyorum.arabanın görünümü çok hoşuma gidiyor.
  • Evet görünümü sade ve güzel. Keşke fiyatı biraz daha uygun olsaydı. Gelsin de bir bakalım inceleyip karar vericez.
  • Arkadaşlar dün doğuşta sordum tamponlar boyalı imiş. Ama 1,3 cdtı corsam var araca 3-4 kişi binince klima açınca çok kasıyor. Bunun için Polo 1.6 almayı düşünüyorum.

Ben olsam bir kez daha düşünürdüm. Bu araçlar çoğunlukla şirketler için yapılmış olsa gerek.

Bazen hızda hayat kurtarır. (sollamalarda, kalkışlarda)
  • Yapmayın etmeyin, 35 milyara Astra Classic III dizel var konfor paketli. İki araba arasındaki donanım farkını yazmak için sayfalar yetmez. Ayrıca üst segment.

Golf'ün Trendline'ı için Boşline diye dalga geçiliyordu, Polo'nun trendline'ı için o ifade de hafif kalır, Boş+Boş line demek daha uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir şey olmayan diye aylarca tartışmalar çıktı 1.4 Comfortline için.
    Şimdi Triedline geldi, hiç ama hiç birşey yok.
    Bir tek motor için 33 küsür milyar gerçekten verilmez bana göre. Bende 1.4 Com. var ve çok memnunum ancak pek akıla mantığa uygun gelmiyor.
    Bu arada sizin 5 yıldız dediğiniz araçta minimum 6 hava yastığı var, bizimkiler de 2.
    Belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caniggia

Yapmayın etmeyin, 35 milyara Astra Classic III dizel var konfor paketli. İki araba arasındaki donanım farkını yazmak için sayfalar yetmez. Ayrıca üst segment.

Golf'ün Trendline'ı için Boşline diye dalga geçiliyordu, Polo'nun trendline'ı için o ifade de hafif kalır, Boş+Boş line demek daha uygun.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ALINTI

Cevap : MAKSİMUM 1300cm3 DİZEL GRUBU sayfasından alıntı

GHQST1

iyi akşamlar dostlar.. bende bir astra 1.3 cdti kullanıcısyım..aracımı 2 ay kadar önce aldım..aracım ile ilgili bazı sıkıntılarımı sizler ile paylaşmak istiyorum

1- araç ileri vites geçişlerinde 1 den ikiye 2 den 3 e daha sesli olmak üzere tıkırtılı bir ses geliyor..sanki çukurdan geçermişcesine beni rahatsız eden bir ses.. araç şu an 4.000km de aracımı ODAK dan aldım 1.700 uncu km de bu problemi için servise götürdüm bana normal oldugunu söylediler..ama beni çok rahatsız ediyor özellikle asvaltı iyi olan yollarda daha belirgin geliyor sesi..bu tür problemi olan arkadaşlar var ise mesaj atarlarsa sevinirim...

yavuzozkan1907@hotmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

opel astra sıfır araba şanzımanda sorun veriyosa ben başka bişey demiyorum. vw'nin motor sağlamlığından kuşkusu olan var mı?

• polo bu fiyata çok pahalı hakikaten. opel astra classic sedan alabiliyorsunuz hemen hemen aynı fiyatlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaydut

polo bu fiyata çok pahalı hakikaten. opel astra classic sedan alabiliyorsunuz hemen hemen aynı fiyatlara.

astraya gerek yok dacia duster var dizel jeep 34,500 e alabilirsiniz.

ucuz etin yahnisi yahnisi yavan olur derler.
  • quote:

polo bu fiyata çok pahalı hakikaten. opel astra classic sedan alabiliyorsunuz hemen hemen aynı fiyatlara.

TATA daki kampanya :)))
    VW becerip ucuza üretemiyor şu arabaları ;) TATA ne güzel yapmış. OPEL yapmış. Ya da VW ucuz üretip bizi kazıklıyor..

http://kampanyafirsat.com/yazi/149/tata-dan-bir-fiyatina-2-araba-47250-lira.html

Böylesi ne görüldü, ne duyuldu! Ayda 780 Lira taksitle! Evet doğru. Resimde gördüğünüz bu iki güzel aracı sadece 47.250 Lira'ya alabilirsiniz. Üstelik ayda 780 Lira ödeyerek, kolayca... Bugün tek başına resimdeki gri renkli, heybetli, erkeksi aracın bir benzerini almaya kalksanız, 47.250 - 60.000 Lira aralığında bir bedel ödemeniz gerekir. Oysa biz size ikisini birlikte, sadece 47.250 Lira'ya veriyoruz. Üstelik ayda 780 Lira taksitle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calik -- 21 Aralık 2010; 15:26:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: calik

quote:

TATA daki kampanya :)))
    VW becerip ucuza üretemiyor şu arabaları ;) TATA ne güzel yapmış. OPEL yapmış. Ya da VW ucuz üretip bizi kazıklıyor..

http://kampanyafirsat.com/yazi/149/tata-dan-bir-fiyatina-2-araba-47250-lira.html

Böylesi ne görüldü, ne duyuldu! Ayda 780 Lira taksitle! Evet doğru. Resimde gördüğünüz bu iki güzel aracı sadece 47.250 Lira'ya alabilirsiniz. Üstelik ayda 780 Lira ödeyerek, kolayca... Bugün tek başına resimdeki gri renkli, heybetli, erkeksi aracın bir benzerini almaya kalksanız, 47.250 - 60.000 Lira aralığında bir bedel ödemeniz gerekir. Oysa biz size ikisini birlikte, sadece 47.250 Lira'ya veriyoruz. Üstelik ayda 780 Lira taksitle.

toyota veya nissan pick-up pahalı deyip tata alanların sonunu biliyoruz. 1 sene sonra sanayi 3 sene sonra çürüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: maximus.

toyota veya nissan pick-up pahalı deyip tata alanların sonunu biliyoruz. 1 sene sonra sanayi 3 sene sonra çürüme.

:) Havaalanı gümrüğünde çalışan nakliyeci 20 kadar "uyanık kişi" diğer "işbilmez-saf kişiler" gibi FORD, KIA, HYUNDAI almayıp, yerine GAZELLE almışlardı.
    Aldıkları günden bu yana hiçbirini yürütememişler. Sağda solda yatıyorlarmış GAZELLE ler :)

İnsanların benzer özellikteki ürünleri çok daha ucuza alıp, sonra da pahalı olanları ile kıyaslayıp "aynı işi yapıyor, hatta daha iyi" demeleri çok ilginç. Ama seyretmesi eğlenceli.

• Donanımın yeterliliği bir kenara, tasarımına bayıldım. Bir Polo sever olarak en iyi Polo tasarımının bu olduğunu düşünüyorum. Şuan imkanım olsa hemen almaya giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillout

Donanımın yeterliliği bir kenara, tasarımına bayıldım. Bir Polo sever olarak en iyi Polo tasarımının bu olduğunu düşünüyorum. Şuan imkanım olsa hemen almaya giderdim.

bende tasarımına hayranım çok hoşuma gidiyor fabia almayı düşünüyordum ama poloyu görünce bayıldım. motorun sağlamlığına zaten laf yok. donanımı yetersiz kabul ediyorum ama boşverin donanımı arabanın motoru,şansımanı ve şasesi daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximus.

quote:

Orijinalden alıntı: pillout

Donanımın yeterliliği bir kenara, tasarımına bayıldım. Bir Polo sever olarak en iyi Polo tasarımının bu olduğunu düşünüyorum. Şuan imkanım olsa hemen almaya giderdim.

bende tasarımına hayranım çok hoşuma gidiyor fabia almayı düşünüyordum ama poloyu görünce bayıldım. motorun sağlamlığına zaten laf yok. donanımı yetersiz kabul ediyorum ama boşverin donanımı arabanın motoru,şansımanı ve şasesi daha önemli.

Nacizane fikrim, bu kadar parayı vermişken 2-3 bin TL daha verip 1.6 TDI + Comfortline almaya değer. 1.2 TDI olan araç bence şirketler için getirtiliyor. Aile veya bireysel kullanım için hakikaten yavan. Zaten 33000 ödeyeceksiniz, elinizde hem 1.2 TDI hem de TRENDLINE bir araç olacak. Onun yerine çok yeterli bir 1.6 TDI ve COMFORTLINE her zaman 3000 TL fazla eder "bana göre".

• Arkadaşlar eğer tomponlar gövde rengi ise tendline ile comfortline arasında çok fazla fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_ka1977

Arkadaşlar eğer tomponlar gövde rengi ise tendline ile comfortline arasında çok fazla fark yok.

Güzel espri..

Aşağıdaki linkten Comfortline & Trendline arasındaki farkı görebilirsiniz ;

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/polo/hangi
  • o listeyi yazıcıdan çıkartıp çok inceledim. benim için o farklar önemli değil. eşya gözü, aydınlatma, ses çıkışı, bi numara jant büyüklüğü falan önemli şeyler değil.

klima birinde manuel ötekinde otomatik olsa
    birinden esp olup ötekinde olmasa
    birinde yol bil. olsa
    benim için önemli diyebileceğim farklar bunlar

neyse bu aracı alıp kullanan var mı motorundan memnun mu yardımcı olan olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.