Şimdi Ara

yeni polo mu fiesta mı yeni skoda mı i20 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ersan34

trexin peki bu güvenlik paketini fiestanın 1.2 trend modeline de satın alabiliyomuyuz ? bir de bu opel corsaları pek tavsiye etmiyolar.

evet fiesta 1.2 trend'de alınabiliyor bu güvenlik paketi.

aveo corsa şasisi, motoru, şanzımanı, yürüyen aksamı kullanıyor. belki iç mekan malzemeleri, yalıtımı corsa'nınki kadar iyi olmayabilir. ama bu fiyata 6 hava yastığı, esp ve hız sabitleyici veren bir model yok. zaten onu cazip kılan da bu.

aveo şart değil. bu meblağa çıktıktan sonra esp'li bir model alın. güvenlik öncelikli bir alışveriş yapın. hele eşinizi 2 hava yastıklı arabalara hiç emanet etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan34

önerileriniz için teşekkürler,ancak herkes farklı model yazmış..önermiş olduğunuz modellerin artılarını da eksilerini de yazarsanız sevinirim.bu arada aveo düşünmüyorum,aveo'cu arkadaşların bilgisine..bu forumda dikkatimi çeken bişey oldu sanki burada aveodan maaş alan elemanlar varmış gibi geliyo,bu kadar aveo denmesine rağmen sokakta pek aveo göremiyorum işte o enteresan.jazz yazan ve yazacak arkadaşlarada şunu söylemeliyim 40 bin tl'den başlıyor.açıkçası önceliğim polo veya fiesta.

yav he chevrolette çalışıyoruz reklam yapıyoruz burda da.
    sokakta görmemenin sebebi senin gibi düşünen insanımız çok.
    2 yastıklı boş poloya tamam dıyorsunda 8 yastıklı aveoya reklam kokusu dıyorsun.
    senin tercihin, yanlış anlama polo kötü demıyorum

donanımsal olarak polo az ama marka değeri var. 2.elde de satabilirsin. Satmayacaksan donanimlı birşey almanı öneririm.

• Fiesta'yı şıklara aldığına inanamıyorum tabikide Fiesta mükemmel bi araç.
  • yatırım amaçlı alıyorsan toyota auris 1.33 al. 35bin civarına veriyorlar. 9 hava yastığı vs standart. B sınıfı araçlardan her türlü üstündür, konforlu güvenlidir. Seneye yenisi çıkacak ve yenisi ülkemizde üretilmeyecek. Bu nedenle çok daha pahalı olacak. Şimdiki alınan aurisler seneye değer kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

yatırım amaçlı alıyorsan toyota auris 1.33 al. 35bin civarına veriyorlar. 9 hava yastığı vs standart. B sınıfı araçlardan her türlü üstündür, konforlu güvenlidir. Seneye yenisi çıkacak ve yenisi ülkemizde üretilmeyecek. Bu nedenle çok daha pahalı olacak. Şimdiki alınan aurisler seneye değer kazanacak.

35e auris veriyorlarsa gidip hemen alalım
    Konuyu açan arkadaşta madem başta söyleseymiş aveoya takıntılıyım diye de bizde önermeseydik!
  • ben zaten aveoyu başlık altına almamışım arkadaşım,aveoya takıntım yok ama başlıkta da yazılı değil dikkat edersen.
  • anladığım kadarı ile, zaten karar verilmiş...

1.2 POLO alın...

yani dendiği gibi; "donanım almayın araba alın"
  • arkadaşlar kısmetse Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG Comfortline ve ibiza 1.2 tsi dsg modellere bakmaya karar verdim..bayilerle görüşücem bakalım hayırlısı...fiyatları birbirine yakın.bunlarla ilgili görüşleriniz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersan34 -- 19 Ağustos 2012; 19:11:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.