Şimdi Ara

yeni polo mu fiesta mı yeni skoda mı i20 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 motor bir araç almak istiyorum.fazla bir bütçem yok 30 bin tl.civarı,ayrıca otomatik olsa daha iyi olur ancak bu fiyata bulunurmu bilmem.yeni clio 4 çıkacakmış onumu beklesem acaba.2.el değer kaybı olsun istemiyorum çünkü yatırım amaçlı düşünüyorum.ne tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersan34 -- 17 Ağustos 2012; 4:17:04 >

• Polo almandan yanayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 öneririm yeni kasası çok güzel omuş
  • Yeni SKODA ?
  • Bagaj kapasitesi ve donanımı ile sınıfındakilere fark atan bir araç olan honda jazz, bu tanıma en uygun örnektir. Bir test sürüşüne çıkıp kararını vermeni öneririm . En doğru olanı bu.
  • corsa 1.2 easytronic essentia ?

31bin TL civarı bir fiyatı vardı. hem 1.2 hem otomatik.
  • yeni aveo 1.2 ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 mi yoksa Aveo mu?
    12 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz Polo alın. Bir sene kullanın. Aldığınız fiyatın üzerinde ikinci el olarak satarsınız. VW markası Türkiye'de altından daha değerli.

Bu kadar övgü yeter.

Fiesta'yı daha çok beğeniyorum. Ama bu ölü yatırım olur. Siz yine de Polo alın.
  • o paraya esp'li bir model tercih edin 2 hava yastıklı bir polo değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

o paraya esp'li bir model tercih edin 2 hava yastıklı bir polo değil

Esp, hava yastığı ne böyle?

Vw alıyorsunuz! Bunların lafı mı olur?

Neyse.

Bu paraya ESP'li model var mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

o paraya esp'li bir model tercih edin 2 hava yastıklı bir polo değil

Esp, hava yastığı ne böyle?

Vw alıyorsunuz! Bunların lafı mı olur?

Neyse.

Bu paraya ESP'li model var mı acaba.

aveo ve rio da 6 hava yastığı ve esp standart. fiesta'da 1600 TL ödeyerek güvenlik paketi satın alabiliyorsunuz.

Güvenlik Paketi (fiesta)
    Elektronik Denge Programı (ESP), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Acil Durum Fren Desteği (EBA), Sürücü ve Ön Yolcu Yan Hava Yastığı, Sürücü Diz Hava Yastığı, Yan Perde Hava Yastıkları

hiçbir şey hayattan daha değerli değil sözde "tok" kapı sesi de buna dahil

• önce güvenlik

Aveo
  • i20 önerebilirim, VW alınacak araba değil ülkemizde.
  • 4 aracın istediğin fiyata uygun olan donanımlarına bak en zengin donanım hangisindeyse onu seç
  • önerileriniz için teşekkürler,ancak herkes farklı model yazmış..önermiş olduğunuz modellerin artılarını da eksilerini de yazarsanız sevinirim.bu arada aveo düşünmüyorum,aveo'cu arkadaşların bilgisine..bu forumda dikkatimi çeken bişey oldu sanki burada aveodan maaş alan elemanlar varmış gibi geliyo,bu kadar aveo denmesine rağmen sokakta pek aveo göremiyorum işte o enteresan.jazz yazan ve yazacak arkadaşlarada şunu söylemeliyim 40 bin tl'den başlıyor.açıkçası önceliğim polo veya fiesta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersan34 -- 17 Ağustos 2012; 21:19:09 >
  • trexin peki bu güvenlik paketini fiestanın 1.2 trend modeline de satın alabiliyomuyuz ? bir de bu opel corsaları pek tavsiye etmiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersan34 -- 17 Ağustos 2012; 21:27:13 >
  • 1.2 TSI motor gelse keşke Polo ve Fabia için.
  • Polo ve fabianın espsiz hali bile donanım-donanım diye hava atan modellerden daha güvenlidir, daha iyi yol tutar. 35 bine 1.2 tsı+dsg ibiza var, canavar gibi otomobil.

Edit: iki gün sonra satmaya kalkınca parada eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 17 Ağustos 2012; 21:51:03 >
  • Arkadaşlar ben de eşime otomatik araba araştırıyorum, ancak jazz, fiesta ve ibiza arasında kaldık. En az 8–10 yıl kullanacağız ama az kullanılmış 2. el planlıyoruz. Tecrübelerinizi esirgemeyiniz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.