Şimdi Ara

Yeni Pro Controller 'Nacon Revolution & Razer Raiju' Tanıtım Videoları Yayınlandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nacon 110 Euro gözküyor. Amazon'dan daha iyi fiyatlara alınabilir.
  • Yanlış iş

Adamlarin tasarimini niye çalıyorsun? Umarım MS patent davası açar

Gereksiz detaylar ekleyip niye tasarruf ehli konsolculara yüksek fiyat çekiyorsun?

Alttakini zaten sevmedim saçma sapan melez bir kol üstteki yine iş yapar ama sağ analogda bence çukur şeklinde olmalıydı.

Haa zaten bana göre hala en iyi kol ds1 2 3 bi sevemedim digerlerini :D
  • nacoon açık ara daha iyi görünüyor
  • Fiyatlar:

Nacon 110 Euro
    Razer 170 Euro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

600 TL den aşağı olmaz.

Çok para. Çapraz analog biraz aklımı çeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 16 Aralık 2016; 18:0:34 >
  • Umarım şuanda ki ds4 ler değişmez ps5 de

Standart ds4 ler daha iyi ben bunla oyun oynuyamam analoglar değişik yön tuşları değişik yerde
  • Çapraz analog dizaynı için "xbox'tan alınmış" demek tam olarak doğru değil çünkü bu dizaynın var oluşu ve evrimi daha eskiye dayanıyor. Mesela saturn için çıkmış 3D controller'da çapraz analog ve hemen altında d-pad şeklinde dizayna sahip. Nintendo gamecube controller'ıda 2 analoglu olarak çapraz dizaynlı. Analogların konumundan ziyade bence tamamı ile controller kavramı için bir yerlerden alınmış veya kopyalanmış diyebiliriz ki oda Nintendo'ya ait. Vites şeklinde ki 10-12 yıllık controller tarihine noktayı koyan ve hala devam eden d-pad'li tuşlu dizayn devrimini yapan firma. Hemen hemen diğer tüm konularda da olduğu gibi ilkleri yapan yapan ve diğer firmaların esinlendiği kaynak Nintendo.

Bu arada fiyat doğruysa ne yazik ki alabilceğim bir fiyat değil. Kurlar malum o kadar yükseldi ki artık yurt dışından hiçbir şey alamaz olduk lanet olsun. Kargoyla 500 lirayı bulur şaka gibi 500 lira ne demek ya bi controller için mümkün olmayan bir ücreti buluyor.

• Xbox taki elite kontrolculere benziyorlar. Yanlış hatirlamiyorsam onda da arkada extra tuşlar vardı. O kontrolcunun fiyati 150 € du sanırım. Fiyat olarak çok şaşırtmadı açıkçası.

Alttaki standart ds4 koluna benzediği için cazip geliyor da Üsttekinin 4 farklı profil oluşturma ve tus ataması yapılabilmesi çok büyük artı. Malzeme kalitesi olarakta ds4 ten kötü olacaklarını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one elite versiyonun daha kıvrımsal kardeşi olmuş fiyatı tr bazlı 750 tl ilk satışa çıkar.

650 tl civarı bulunur gereksiz ama parası olan kapsın.
  • nancon alınabilir, fiyatıda gayet uygun (90 euro). amazon.de ye gelsin bakalım, oradan alırız şimdilik sadece şu iki sitede satılıyor sanırım.

www.game.co.uk
    Revolution Pro Controller
    http://www.game.co.uk/en/-1777529

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 25 Aralık 2016; 7:43:28 >

• Bende PS4 koluna benzeyen Nacon Revolution Pro yu daha çok beğendim . Aşağıda bir inceleme videosu koydum. Bir altına da her iki kolun Resmi kutu açılış videosunu ekliyorum . iyi seyirler

Nacon Revolution Pro İNCELEME :

Razer Raiju ve Nacon Revo KUTU AÇILIŞLARI:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 25 Aralık 2016; 20:16:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpererez

nancon alınabilir, fiyatıda gayet uygun (90 euro). amazon.de ye gelsin bakalım, oradan alırız şimdilik sadece şu iki sitede satılıyor sanırım.

www.game.co.uk

Amazonda yalan oldu artık şu son vergi muaviyetinden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

nancon alınabilir, fiyatıda gayet uygun (90 euro). amazon.de ye gelsin bakalım, oradan alırız şimdilik sadece şu iki sitede satılıyor sanırım.

www.game.co.uk

Bu ürün zaten vergi sinirina giriyordu hocam

• quote:

quote:

www.game.co.uk

dostum zaten fiyatı 75 euronun üzerinde olduğundan dolayı vergiden muaf olmayacaktı, ama kargo bedava olur en azından.

• quote:

quote:

quote:

www.game.co.uk

dostum zaten fiyatı 75 euronun üzerinde olduğundan dolayı vergiden muaf olmayacaktı, ama kargo bedava olur en azından.

Biliyorum hocam öyle genel olarak hayıflandığım için yazdım mevcut duruma ;) neyse takipte kalalım madem amazon stoğuna girince haberleşelim burada nasipse.

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.game.co.uk

Biliyorum hocam öyle genel olarak hayıflandığım için yazdım mevcut duruma ;) neyse takipte kalalım madem amazon stoğuna girince haberleşelim burada nasipse.

hayıflanmakta haklısın tabi. hükümetimiz sağ olsun, pek severler parayı. ben amazon.de de nacon sayfasına mail kaydımı yaptım, büyük ihtmalle stoklara girince mail atarlar. bende konuya yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Yanlış iş

Adamlarin tasarimini niye çalıyorsun? Umarım MS patent davası açar

Gereksiz detaylar ekleyip niye tasarruf ehli konsolculara yüksek fiyat çekiyorsun?

Alttakini zaten sevmedim saçma sapan melez bir kol üstteki yine iş yapar ama sağ analogda bence çukur şeklinde olmalıydı.

Haa zaten bana göre hala en iyi kol ds1 2 3 bi sevemedim digerlerini :D

O zaman nintendo'nun da, ms'ye patent davası açması lazım.
    Yeni Pro Controller "Nacon Revolution & Razer Raiju" Tanıtım Videoları Yayınlandı.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Açsın hocam microsofttan daha çok nefret ediyorum

Bu arada bu kollar 100de 100 copy microsoft caldiysa bile kendi kattigi daha cok bence

• alpererez kullanıcısına yanıt
    90 euro değil pound hocam, 110 120 euro bandında olur amazonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 26 Aralık 2016; 3:36:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.