Şimdi Ara

Yeni Pro Controller 'Nacon Revolution & Razer Raiju' Tanıtım Videoları Yayınlandı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
7.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

90 euro değil pound hocam, 110 120 euro bandında olur amazonda.

ah dostum farketmemişim, bilgilendirdiğin için teşekkürler. pahalı olacak o zaman dediğin gibi.
  • Bir fps oyuncusu için hangisi daha iyi
    Çarpraz analog un artısı varmı fps de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu bende merak ediyorum. Daha önce xbox'daki gibi çapraz bir kol ile oynamadım. İki ürünün de daha yavaş yavaş incelemeleri yapılıyor. İnternet'te videoları da izledim. Genel izlenim Nacon'un Razer'a göre daha iyi olduğu yönünde. İyilikten kasıt eli kavraması, kontrol etmek konusunda daha öde görüş bildirmişler. Dediğim gibi çapraz olması bence büyük bir soru işareti. Hele hele neredeyse tamamen FPS oynadığım düşünülürse bu beni de düşündürüyor.
  • Her iki kolu oynamış arkadaslar cevap verirse bizde mutlu olacaz İngilizcem olmadığından (maalesef) incelemeleri anlamıyorum

Carprazın gercekten avantajı varmı çok merak ediyorum
  • Multi de karşıdakine avantaj sağlar mı?
  • Xbox one çakması
  • nacon olanini alicam sanirim , trde adamlar 1k satiyor

arksim almanyaya gidicek ordan alicak bakalim kutusu filan ss cekip atarim

• quote:

Orijinalden alıntı: kakuç

nacon olanini alicam sanirim , trde adamlar 1k satiyor

Bekliyoruz o halde deneyimlerini hocam ;)

• Ben sipariş veriyorum bugün nancon olanını bence fps çapraz analogla oynanır ama alt kısmında biraz tepecik var analogta acaba rahatsız edermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 12 Şubat 2017; 21:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardstyler

Ben sipariş veriyorum bugün nancon olanını

• quote:

nacon olanini alicam sanirim , trde adamlar 1k satiyor

hayırlı olsun kardeşim. Geldi mi arkadaşın Almanya'dan. önerir misin? bizde alalım mı?
  • Tam Nacon olanını alıyordum ki yaptığım araştırma sonucu sadece kablolu kullanıma izin veriyormuş. Benim için input lag önemli değil, kumanda ergonomisi hoşuma gitti ancak kablolu kontrolcü de kullanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablolu kablosuzda kullaniliyor ben getirdim elimde 2 tane var satiyorum ilgilenenler ozelden yazabilir

• Cihaz çok güzel fakat bu kadar neden pahalı anlam veremiyorum... İçindeki devreler altın kaplama sanırım
  • 1 saatte 2 saate hatta 3 saatte şarj bitmez.

ya controlleriniz bozuk ya çok eski.

biraz düzen ile bu sorunu aşabilirsiniz. DS nizi kullanmadığınız zaman PS4 e bağlayın, kapalı iken uyku modunda kalsın, usb den enerji verecek şekilde ayarlayın 2 saatliğine. Böylece her oynamaya başladığınızda %100 le başlarsınız. bütün gece de şarjınız bitmez.

şarj etmiyosunuz hiç sonra yok bitiyor :D
  • Şu Nacon'ı Türkiye'de adamakıllı kullanıp da değerlendirme ve yorum yapan biri yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kablolu kablosuzda kullaniliyor ben getirdim elimde 2 tane var satiyorum ilgilenenler ozelden yazabilir

Bi yorumlarını alalım hocam o halde..

• quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive

Şu Nacon'ı Türkiye'de adamakıllı kullanıp da değerlendirme ve yorum yapan biri yok mu?

tr desteği pek yok

ben uzun zaman önce aldım ancak karşılaştığım bir iki problem oldu onlar yüzünden kullanmıyorum fazla

1- ps tuşuna basınca ps4 açılmıyor bu bana göre kötü pratik değil , ds4 ile cihazı aç kullanıcıya bağlan daha sonra nacon ile tekrar kullanıcı seç aç vs inanılmaz sinir bozucu ve çözüm bulamadım ,cihaz sony lisanslı olduğu halde beni 3rd cihaza muhtaç kılıyor ve ds4 çekmecemde olması gerekirken halen yanımda olmak zorunda!! üstelik cihaz kablo ile bağlı kankito ps4 ile ilginç bi sorun çözüm bulan henüz yok :)

2- cihazın ses sorunu mevcut oyun sesinde oynadığınızda sorun yok ancak psn ses partisinde normal ayarlarda sesinizi partidekiler çok az duyuyor ( ps kameraya konuşur gibi ) mikrofon ayarlarını yükseltmek istediğinizde ise bu sefer herkes sesinizi güzel duyuyor ama herkes eko yüzünden kendi sesini duyup izdirap çekiyor..şimdi mutlaka bi firmware vardır diye internetten araştıyorum çözüm bulursam mesajımı editlerim

3- psn de mesaj yazamıyorsunuz analoglar ve yön tuşu bunun pratikliğini sizden alacak nitelikte ve gene 3rd bi cihaza ihtiyac duyuyorsunuz yani cep telefonunda psn uygulaması kurup ordan yazıyorsunuz

olumlu yönleri ise

1-makro atama
    2-joystikleri muazzam kullanışlı cihaz aşırı ergonomik ve ele cuk oturuyor
    3-eğer işaret ve orta parmağınızı aynı anda kullanıyorsanız oyunlarda yani r1 r2 ve le l2 kombinasyonunu aynı anda kullanıyorsanız bu kol tamamen sizin için yaratılmış ve makroları anında harekete gecirebilirsiniz

ancak üst tuş takımlarını tek parmak kullanıyorsanız makrolara erişimde biraz alttaki orta parmaktan destek almanız gerek ve kalabalık oluşturuyor ve kolun ele oturması biraz deformasyona uğrayabiliyor - alışana kadar rahatsiz etmiyor
    4-kablosuz sistemlere nazaran kolun oyunlarda veri hızı 0.5 sn daha hızlı bu yüzdende avantajlı kablosuz sistemlerin veri hızı malesef saliselik geciktirme yaşatıyor ama bu cihazda kablo sayesinde bunu egale ediyorsunuz
    5- cihazın tuş takımları çok güzel kadife gibi kalitesi
    6- fps için cihaza hassasiyet ayari atanabiliyor pc app sayesinde birkaç deney ile kendi configirasyonunu oluşturmana imkan veriyor

yeterince adil olmaya çalıştım umarım destek olur araştıranlara gerekirse konu için başlık açarım fifa da test etmedim çünkü henüz ve özellikle fifa için almıştım, - destiny 2 için şu an hız ve kullanımı iyi pvp de çok aktif oynuyoruz ses sorunu yüzünden erteledim ve makro henüz denemedim fırsat bulursa denerim isteyene paylaşırım

• rumi kullanıcısına yanıt
    dualshock'un simetrik sticklerine alışkın olmadığım, RL1-2 tuşlarını da beğenmediğim için ps alma arifesindeyken aradığım bilgilerdi özellikle de ergonomik olarak incelemelerde en çok X360 controllerına benzetilince. almak isteyenin hazır ikinci versiyonu çıkmışken işine yarayacaktır. artık ben de aynı tasarıma sahip pc versiyonunu alternatif olarak düşünebilirim belki. umarım chatteki soruna bir çözüm bulursunuz.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 26 Eylül 2017; 22:50:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rumi kullanıcısına yanıt
    kablolu ve kablosuz kullana biliyormuyuz ?

şuan xbox one kolunu kullanıyorum ps de.

kablosuz ise şahsen fiyatıda abartı olmadıkça alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.