Şimdi Ara

Yeni PS3 almak için size göre en önemli fark nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ne kadar bunlar iyi olsa da, 4 USB çıkışı, yeni sistem yükleme ve PS2 özelliğinden mahrum kalıyoruz. Tam arkadaşlarımız geldiğinde PS3 kumandalarının şarjının bitmesi çok kötü olacaktır. Eğer toplu ortamda yaşıyorsak PS3 Fat almak daha iyi olacaktır.

(Eğer sadece kendiniz oynuyorsanız, Fat veya Slim almak sizin için sorun olmayacaktır )
  • Gerek yok bence, hiç ps3 yoksa slim tercih edilebilir belki. Ama tipi çok kötü bence slimin
  • Bence de en önemli fark çok çok daha az ısınması, malum bizim emektar 60gb'lık bazen saç kurutma makinası gibi ses yapıyor....
  • Eğer elinizde zaten bir sistem varsa bencede çok gereksiz. 80,160 gb fat modeller ile şuan ki slim modeller arasında donanım olarak Cell işlemcinin 45nm olması dışında bir fark yok. Isınma ,ses gibi sorunlara gelince, Rsx hala 65nm ve kalın kasa ps3 lerde en çok ısınan bölgede GPU nun olduğu kısımdır , yani ısı konusunda çok farklılık yada çok abartılı fark olacağını zannetmiyorum. Ayrıca bende kalın kasanın daha şık olduğunu düşünenlerdenim. Ama yeni bir sistem alınacaksa tabiki slim olabilir.
  • Herkese teşekkürler cevaplar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Bence de en önemli fark çok çok daha az ısınması, malum bizim emektar 60gb'lık bazen saç kurutma makinası gibi ses yapıyor....

Aynen katılıyorum hocam.Ama bozulmadığı sürece istediği sesi versin önemli değil.Zaten ses sistemi açık olduğu için farketmiyorum bile onun sesini

• Hiç kimse farketmedi mi?Konuyu açan bir bayan. Ps3 almak isteyen bayan arkadaşları görmek ne güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.