Şimdi Ara

Yeni PS3 almak için size göre en önemli fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben karar veremedim eskisiyle değiştireyim mi diye?

• bence almamak için çok önemli bir faktör var oda tipi..
  • Ben, elime fırsat geçerse, şu andaki Ps3'ümü satıp Ps3 Slim almak istiyorum.

PS 3 40 GB. HİÇBİR EKSİĞİ VE KUSURU YOKTUR. KUTUSU VE KUTU İÇERİĞİ TAMDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 30 Ağustos 2009; 23:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Ben, elime fırsat geçerse, şu andaki Ps3'ümü satıp Ps3 Slim almak istiyorum.

PS 3 40 GB. HİÇBİR EKSİĞİ VE KUSURU YOKTUR. KUTUSU VE KUTU İÇERİĞİ TAMDIR.
    %34 daha az güç tüketimi, daha ince, daha hafif, piano black kadar kolay kirlenmemesi Slim almak için en önemli farklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

%34 daha az güç tüketimi, daha ince, daha hafif, piano black kadar kolay kirlenmemesi Slim almak için en önemli farklar.

Alıntıları Göster
    hdd nin daha kolay bir şekilde değiştirilebilir olması bile slim ps3 almak için yeterde artar bile bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

hdd nin daha kolay bir şekilde değiştirilebilir olması bile slim ps3 almak için yeterde artar bile bence

Alıntıları Göster
    Bence uğraşmaya gerek yok,ps2'de de en piyasa yapan kasa hala 50004 kasadır.Slim milim boş işler.Sonuçta çip,grafik yongası vb... aynı mı?Aynı,slim daha mı iyi grafik verecek sanki,bence gerek yok.

Ha sıfırdan alınacak olsa olabilir,ama eldek,i düzeneği bozmaya gerek yok,bakalım slimin ısınma olayı nasıl olacak?Bu yüzden şöyle bir denenme süresine tabi tutulması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

Yok o kadarda değil dostum.Sürekli çıkarılan birşey değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Bence uğraşmaya gerek yok,ps2'de de en piyasa yapan kasa hala 50004 kasadır.Slim milim boş işler.Sonuçta çip,grafik yongası vb... aynı mı?Aynı,slim daha mı iyi grafik verecek sanki,bence gerek yok.

Ha sıfırdan alınacak olsa olabilir,ama eldek,i düzeneği bozmaya gerek yok,bakalım slimin ısınma olayı nasıl olacak?Bu yüzden şöyle bir denenme süresine tabi tutulması gerekiyor.

Alıntıları Göster
    En önemli fark, (Sony'nin dandik bir soğutma yapmayacağını var sayarsak) 45nmlik cpu ve gpu daha az ısınarak daha az soruna yol açacaktır. 90nmlik ilk seriden olanlar değiştirebilir ama 65lik ikinci seriye sahip olanların değiştirmesine gerek yok. Zira ikinci seri gayet sorunsuz yoluna devam ediyor(böyle dedim ya benimkisi bozulur şimdi Allah korusun ) Onun dışında zaten Ps2 olarak da fat vardı bende. Ps1 de fat vardı. Ps3 de fat olsun, güzel olsun

• quote:

parçalar 45 nm olunca o konsol daha az ısınır, daha az ısınan parçaları soğutmak daha kolaydır, daha az elektrik harcar, ısınma kaynaklı sorunlar daha az görülür. ayrıca slim konsolları taşımak daha kolaydır, pratiktir. ayrıca kalın kasa ps2 lerin piyasası öldü bitti kül oldu artık. slim ps2 ler varken hala daha kalın kasa ps2 alanlar kaldımıki? kaldıysada 3-5 kişidir en fazla. ayrıca slim ps2 nin lensi 30 tl ye kalın kasa ps2 nin lensi 100 tl ye değişiyor. ilerde ps3 de de durum bu olacaktır. kalın kasaların lensi ve yedek parçaları zor bulunur olacak ve tamirleri slimlere göre çok daha masraflı olacaktır. slim ps3 lerde gpu 45 ama cpu nedir bilgim yok. eğer cpu da 45 nm ise bu saatten sonra 100-150 tl için kalkıp kalın kasa almanın hiçbir mantığı yok bence. uzun ömürlü ve bozulduğunda daha az masraf çıkaracak konsol isteyenler, bu saatten sonra artık slim ps3 almalıdır. ama herşeye rağmen tabiki deneme süresinede tabi tutulması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

quote:

parçalar 45 nm olunca o konsol daha az ısınır, daha az ısınan parçaları soğutmak daha kolaydır, daha az elektrik harcar, ısınma kaynaklı sorunlar daha az görülür. ayrıca slim konsolları taşımak daha kolaydır, pratiktir. ayrıca kalın kasa ps2 lerin piyasası öldü bitti kül oldu artık. slim ps2 ler varken hala daha kalın kasa ps2 alanlar kaldımıki? kaldıysada 3-5 kişidir en fazla. ayrıca slim ps2 nin lensi 30 tl ye kalın kasa ps2 nin lensi 100 tl ye değişiyor. ilerde ps3 de de durum bu olacaktır. kalın kasaların lensi ve yedek parçaları zor bulunur olacak ve tamirleri slimlere göre çok daha masraflı olacaktır. slim ps3 lerde gpu 45 ama cpu nedir bilgim yok. eğer cpu da 45 nm ise bu saatten sonra 100-150 tl için kalkıp kalın kasa almanın hiçbir mantığı yok bence. uzun ömürlü ve bozulduğunda daha az masraf çıkaracak konsol isteyenler, bu saatten sonra artık slim ps3 almalıdır. ama herşeye rağmen tabiki deneme süresinede tabi tutulması gerekir.

Alıntıları Göster
    Harika Özellikleri Var, Bence Değiştir
    1.PS3 sistem yazılımı güncellemesi – V 3.00: Yeni PS3 ile sistem yazılım sürümü de yükseltiliyor. Bu güncelleştirmeyle kullanıcılar, “En yeniler” ("What's New" ) ekranıyla hızlı bir şekilde en yeni oyun, muzik ve filmlere ulaşabilecekler.
    2.BRAVIA® Sync™ Özelliği: Yeni PS3 sistemi BRAVIA ® Sync ™ özelliği ile sunuluyor. Kullanıcılar yeni PS3 sistemini HDMI kablosuyla Sony BRAVIA LCD TV’ye bağladıklarında TV’nin uzaktan kumandasıyla PS3 sistemini de yönetebilecekler.
    3.Install Other OS” özelliğinin kalkması: Yeni PS3 sistemi, oyunlar ve diğer eğlence içeriklerini sunmaya odaklanıyor. Yeni PS3 sistemiyle kullanıcılar, diğer işletim sistemleri yükleyemeyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenalpakaran

1.PS3 sistem yazılımı güncellemesi – V 3.00: Yeni PS3 ile sistem yazılım sürümü de yükseltiliyor. Bu güncelleştirmeyle kullanıcılar, “En yeniler” ("What's New" ) ekranıyla hızlı bir şekilde en yeni oyun, muzik ve filmlere ulaşabilecekler.
    2.BRAVIA® Sync™ Özelliği: Yeni PS3 sistemi BRAVIA ® Sync ™ özelliği ile sunuluyor. Kullanıcılar yeni PS3 sistemini HDMI kablosuyla Sony BRAVIA LCD TV’ye bağladıklarında TV’nin uzaktan kumandasıyla PS3 sistemini de yönetebilecekler.
    3.Install Other OS” özelliğinin kalkması: Yeni PS3 sistemi, oyunlar ve diğer eğlence içeriklerini sunmaya odaklanıyor. Yeni PS3 sistemiyle kullanıcılar, diğer işletim sistemleri yükleyemeyecekler.

Alıntıları Göster
    karşılaştırma yaparken slim modelinde hafıza kartı okuyucunun bulunmadığını da unutmayın

yine de şu tarz bişey ile de kartlar ps3 te okutulabilir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

karşılaştırma yaparken slim modelinde hafıza kartı okuyucunun bulunmadığını da unutmayın

Ya şu hafıza kartı okuyucu işi kafama takıldı benim 160'lık makinede de yok hangi modellerde tam olarak var bu kart okuma işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 31 Ağustos 2009; 15:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

Alıntıları Göster
    en önemli fark bence ebat yada az enerji değil, ileriye yönelik yedek parça teminidir. sonuçta slim versiyonuna ait parçaların üretimi devam edecekken, fat'lar bir süre sonra zorlukla bulunacak.

yakın gelecekten örnek: PS2 ve PS2 Slim lenslerinin fiyatları ve piyasada bulunma oranı
    PS3 tek lens ve PS3 çift lens fiyatları ve piyasada bulunma oranı

mevcut konsolları değiştirmeyi gerekli bulmuyorum ama yeni konsol alacaklar slim versiyonu tercih edebilirler.

NOT: Bu yazıyı PS3 slim versiyonunda bir hata olayının başlamayacağını düşünerek yazdım. Konsol daha yeni. Alan arkadaşlar biraz kullanıp test etsinler. Güvenilirliğine öyle bakalım. Sonra sarıydı-kırmızıydı ışıklarla uğraşmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

en önemli fark bence ebat yada az enerji değil, ileriye yönelik yedek parça teminidir. sonuçta slim versiyonuna ait parçaların üretimi devam edecekken, fat'lar bir süre sonra zorlukla bulunacak.

yakın gelecekten örnek: PS2 ve PS2 Slim lenslerinin fiyatları ve piyasada bulunma oranı

mevcut konsolları değiştirmeyi gerekli bulmuyorum ama yeni konsol alacaklar slim versiyonu tercih edebilirler.

NOT: Bu yazıyı PS3 slim versiyonunda bir hata olayının başlamayacağını düşünerek yazdım. Konsol daha yeni. Alan arkadaşlar biraz kullanıp test etsinler. Güvenilirliğine öyle bakalım. Sonra sarıydı-kırmızıydı ışıklarla uğraşmayalım.

Hocam üretici firma ürettiği ürüne 10 yıl boyunca yedek parça desteği vermesi şarttır, 10 yıla kadarda kim öle kim kala

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

Alıntıları Göster
    Ben şu an memnunum eğer garantisi biterde bir sorun çıkarsa ancak o zaman yeni modele geçerim. Hdd değişimi şu an elimizdeki modellerde bile çok kolay şekilde yapılıyor. Elektrik tüketimi şu an en çekici özelliği benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

parçaların hepsi 45nm değil sadece cpu yu yani cell işlemcisini 45nm e indirmişler ama nvidia nın gpusu hala 65nm ile üretiliyo.

ben slimi ni tipini o kadar kötü bulmadım. daha az güç tüketmesi, hafif ve daha küçük boyutlu olması nedeniyle tercih edilebilir tabikiyle. ama eldeki ps3 ü satıp alırmısın dersen o bana biraz lüzümsuz geliyo.

bende ilk 1-2 ay hemen atlanıp alnımması taraftarıyım. şimdiki kasaya göre ne gibi artı-eksisi var iyice anlayıp öle tercih etmekte fayda var.

• quote:

Lütfen yorum yaparken (bilgi verirken), biraz daha bilinçli olalım.

1. Ps3 3.00 Güncellemesi, tüm ps3'ler için sunulacak.

2.Artık linux işletim sistemi kuramayacak olmamız, "iyi" değil, aksine birçok kişi için "kötü" bir gelişmedir.

"Yeni PS3 sistemi, oyunlar ve diğer eğlence içeriklerini sunmaya odaklanıyor." Böyle birşey söz konusu değildir. İşletim sistemi kurmak, tamamen kullanıcıya bırakılmış bir karardır.

Lütfen biraz özen gösterelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 31 Ağustos 2009; 16:19:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

quote:

Lütfen yorum yaparken (bilgi verirken), biraz daha bilinçli olalım.

1. Ps3 3.00 Güncellemesi, tüm ps3'ler için sunulacak.

2.Artık linux işletim sistemi kuramayacak olmamız, "iyi" değil, aksine birçok kişi için "kötü" bir gelişmedir.

"Yeni PS3 sistemi, oyunlar ve diğer eğlence içeriklerini sunmaya odaklanıyor." Böyle birşey söz konusu değildir. İşletim sistemi kurmak, tamamen kullanıcıya bırakılmış bir karardır.

Lütfen biraz özen gösterelim.

Alıntıları Göster
    Slim her zaman bana daha çekici gelmiştir. Ve PS3 Slim'in gelişinin yaklaşması beni daha da heyecanlandırıyor. Eli kulağında bugün yarın çıkacak. Fİyatı 800 ile 900 arasında olacağı söyleniyordu ki bu doğruymuş.. Artık alet çalışırken daha fazla ses yapmayacak. Daha az enerji tüketecek ve daha hızlı. Ve sık sık güncellenecekmiş.. Olumlu bir gelişme bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: hırkız

Slim her zaman bana daha çekici gelmiştir. Ve PS3 Slim'in gelişinin yaklaşması beni daha da heyecanlandırıyor. Eli kulağında bugün yarın çıkacak. Fİyatı 800 ile 900 arasında olacağı söyleniyordu ki bu doğruymuş.. Artık alet çalışırken daha fazla ses yapmayacak. Daha az enerji tüketecek ve daha hızlı. Ve sık sık güncellenecekmiş.. Olumlu bir gelişme bence.

Alıntıları Göster
    ps3 slim bugün görücüye çıkıyor. bağdat caddesin de eğlenceli bir yarışma olacakmış. kazanana türkiyenin ilk ps3 slim'ini verceklermiş. gelecek var mı benimle?

• quote:

Orijinalden alıntı: hırkız

ps3 slim bugün görücüye çıkıyor. bağdat caddesin de eğlenceli bir yarışma olacakmış. kazanana türkiyenin ilk ps3 slim'ini verceklermiş. gelecek var mı benimle?

Alıntıları Göster
    ustam biz ne kadar tipini beğenmesek de dünya slim ps3' e geçecek kalınların oranı azalırken incelerin oranı artacak...eğer imkanın varsa slim almanda fayda var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.