Şimdi Ara

YENİ PS3 KULLANICISIYIM OYUN YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar playstation 3 de pes harici ailemle ve arkadaşlarımla counter tarzı oyun oynamak istiyorum. daha önce pc üzerinden oyun oynadığım için ps3 de oynanacak oyunlar konusunda bilgisizim.başlangıç seviyesinde ingilizce bildiğim göz alınarak sizlerden savaş strateji veya macera oyunları önermenizi istiyorum. ayrıca evde eşimle birlikte oynayabileceğim bir oyun öneriniz varsada sevinirim şimdiden teşekkürler...

• oyun tavsiye konusu var oraya gözatın
  • killzone 2-uncharted2-eşinizle oynamak için little big planet yeterli olur
  • unc1 unc2 bunlar allahın emri bir kere.
    Eşinizle lbp oynayabilirsiniz.
    Counter tarzı olarak bfbc2 yi öneririrm.
    Birde kz3 çıkmadan kz2 yi oynayabilirsin.
  • Ailenle ve arkadaşlarınla derken Local veya İnternet oyunu olarak ayırmak gerek. Mesela ben arkadaşlarımı evde ağırlar oynarım diyorsan Little Big Planet işini görür. Counter tarzı bi oyunu aynı televizyonda ekranı dörde bölüp oynamak bi yerden sonra sıkar. Ama dersenki ben arkadaşlarımla online olarak savaş yapacağım o zaman Modern Warfare 2® öneririm. Gelecek ayda Black Ops çıkacak.
  • mortal kombat ı şiddetle tavsiye ederim..
  • killzone 2-uc2-cod mw2-bfbc2-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 23 Ekim 2010; 22:32:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eşinle birlikte kesinlikle Little Big Planet. Psn oyunlarına da bir göz atabilirsin.
  • gow 3 , heavy rain, uncharted 2 . ps3 ü olan ölmeden oynasın bunları :D. lbp yide ekleyebiliriz
  • Öncelikle ''Counter tarzı oyun demek yerine '' ''First Person Shooter ( FPS ) tarzı oyun '' demek ile büyük bir yanlışı ortadan kaldırmalıyız ..

Oyun tavsiyesi olarak Sports Championsu öneririm,eşinizle de çok eğlenceli bir şekilde oynayabilirsiniz..
    bu oyunu oynayabilmek için de ayrıca Playstation Move Setine ihtiyacınız olucak ..

Saygılar. .

• Arkadaslarin dedikleri oyunlar
    modnation ve littlebigplanet guzel olur
  • Bende Ps3 dünyasında yeniyim ama forumdan sürekli takip ediyorum oyunları.

tek başına ilerlemeli oyunlar god of war 1-2-3 , uncharted 1-2 , metal gear solid 4 ve red dead redemption
    evde eşinle oynayabileceğin : Little Big Planet , Lara Croft
    evden eve arkadaşınla senin deyiminle counter tarzı : Modern Warfare 2 , killzone 2
    eve gelen arkadaşlarınla futbol(fifa11 olabilir) basketbol(nba 2k11 olabilir) ve araba yarışı(gran turismo 5 olabilir)

Bu oyunlardan gördüğüm kadarıyla ;god of war 1-2,red dead redemption,gran turismo 5 hariç hepsinin demosu var psn de.İndirip oynayabilirsin.
  • macera oyunu icin uncharted 1 ve 2 kesinlikle olmali.aile ile oynayipta en cok zevk alinacak oyunlar bnce move uyumlu oyunlardir.bunlar icin move seti lazim.
    FPS oyun icin medal of honor,bad company 2,modern warfare 2 yada kasim 9 da cikicak olan call of duty black ops olablr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.