Şimdi Ara

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
11
Favori
51.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın iyi cesaret edip sipariş etmişsiniz ben bi oyun alayım diye 10 kere düşünüyorum alamadım gitti oda !!

fazla düşünmemek gerek:) yakında 4 adet jant getirmeyi düşünüyorum

Saygılar abi
  • uluslararası garantisi geçmez hocam..... Türkiye'de mırın kırın ederler....
  • Hayırlı olsun dostum ama eski slim'e tamamen mat demişsin yanları ve önü parlak
  • İsterse altın kaplama olsun içindeki donanım aynı donanım. Sizi bilmiyorum ama ben ps3 den gerçekten sıkılmaya başladım artık.
  • Sony'nin uluslararası garantisi Türkiye'de geçmiyor, evet. Ben de PS3 alıp getirmiştim Türkiye'ye ve garantim yanmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

İsterse altın kaplama olsun içindeki donanım aynı donanım. Sizi bilmiyorum ama ben ps3 den gerçekten sıkılmaya başladım artık.

+999

Yeni nesil konsollar gelse de ciğerlerimiz bayram etse.

Ciğer ne alaka demeyin, aklıma gelen ilk organ oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

İsterse altın kaplama olsun içindeki donanım aynı donanım. Sizi bilmiyorum ama ben ps3 den gerçekten sıkılmaya başladım artık.

+999

Yeni nesil konsollar gelse de ciğerlerimiz bayram etse.

Ciğer ne alaka demeyin, aklıma gelen ilk organ oldu.

Geç bile kaldılar bana göre. ps3 çıktığında toy delikanlıydım ölecem gidecem hala aynı makina.
  • Hocam nereden aldınız kaça mal oldu (kutuda Amazon yazıyorda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Hocam nereden aldınız kaça mal oldu (kutuda Amazon yazıyorda)

Konuyu açan arkadaş ilk sayfada açıklamış.

quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

Gelen sorular genelde nasıl aldığım ve gümrükle ilgili olmuş, açıklık getirelim buna.

Cihazı Amazon.it'den aldım yani İtalyan Amazon'dan. Oradan almamın sebebi en ucuza orası satıyordu ve de en önemlisi Türkiye'ye devlet postası ile gönderiyorlar.
    Gümrüğe takılmadan nasıl geçti demişsiniz, ürün gümrüğe takıldı. Bunun gümrüğe takılmama ihtimali yok.
    Standart kargo ile aldığım için PTT vasıtasıyla geldi. İtalya'dan Deutsche Post DHL ile geldi (önce almanya'ya sonra türkiye'ye geldi).
    Topkapıdaki gümrüğe gidip %18 vergisini verip aldım.
    Bana kargo+gümrük dahil toplam 610 TL'ye maloldu.
    Ancak şu an sitede fiyatlar artmış durumda en az 700'ü bulur.
    Ayrıca Amazon.de'den de alabilirsiniz o da aynı yolla gönderiyor.

http://www.amazon.it/gp/product/B0098Z636I/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A11IL2PNWYJU7H

Bu arada gümrük masraflarını amazon karşılayabiliyor ama her üründe değil.
    Ayrıca Avrupa Birliği üyesi amazon'lardan satın alırsanız fiyat üzerinden %17 civarı vergi indirimi uyguluyor.

• Tasarım pek iyi değil hem fan ı daha küçük olmaz mı?

• Cd yeriyle beraber ps2 den ne farkı kalmıs
  • Bence gayet iyi tasarımı, hayırlı olsun bu arada
  • Öncelikle hayırlı olsun.İnceleme ve resimler gayet güzel.Benimde cihazda tek beğenmediğim yer çoğu kişininde belirttiği gibi cd yeri oldu.
  • quote:

aynen öle donanım sıktı artık eskidi bence ps3 kasa değiştirip aynı seyleri kullanmanın anlamı yok
  • Şurada inceleme yapan IGN elemanı konuşurken kapak kendi kendine açılıyor. Sanıyorum cihazda problem olduğu için değil yanlışlıkla açma tuşuna bastığı için açılıyor çünkü bu konu üzerine yorum yapmayıp gülüp geçiyorlar ama enteresan bir görüntü.

http://www.youtube.com/watch?v=nwOsZbZYZTE&feature=youtu.be&t=3m06s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 21 Ekim 2012; 13:02:57 >
  • Slim vs Super Slim

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem  Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem

Resimlerde sanki super slim diğerinden daha uzun gibi duruyor, fakat birebir aynı uzunlukta. Almadan önce daha uzun sanıyordum değilmiş:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 21 Ekim 2012; 14:59:21 >

• süpermiş harbiden :D
  • güle güle kullan arkadaşım
  • hayırlı olsun dostum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.