Şimdi Ara

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
11
Favori
51.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper silim süper olmuş hasta oldum. üstelik çok az ısınıyormuş. sari ışık tamamen tarih oldu demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

süper silim süper olmuş hasta oldum. üstelik çok az ısınıyormuş. sari ışık tamamen tarih oldu demek.

normal slimlerde zaten kalkmıstı sarı ışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankaldırım -- 2 Ocak 2013; 13:08:00 >
  • hepsi iyi güzelde değmez almaya zaten 2014 nün başında ps 4 çıkacak
    yazık yani ps3 ün 3 ncü nesil ürünü
  • Merhaba; bende yeni aldim daha 1 hafta olmuyor, daha once slim kullaniyordum o alet Turkiye de kaldi simdi ulke degistirince yeni alirken bu modelden aldim. Sunu sormak istiyorum. Benim alet yaklasik 5 gundur araliksiz calisiyo. Malum download ediyorum oyunlari ayni anda aksamlari oynuyorum felan derken sessizlik oldugunda ozellikle oyunlari install ederken hard-disk`in sesini duyabiliyorum. Yani ekstrem bir ses degil,klasik bildigimiz harddisk`in calisma sesi. Onceki modelde bu sekilde bir ses duymadim. Ayni sekilde sessiz kaldiginizda bu sesi duyan varmi? Bir sorun olmayacagini biliyorum ama ayni sesi duyan varmi merak ettim. Bununla beraber Biraz model bana ucuz bilesenlerden yapilmis hissi verdi acikcasi. Isinma sorunu daha olmadi hic ( 5 gundur acik olmasina ragmen )

• o harddisk sesi hepsinde var
    ucuz bileşenler derken sanki fatda kullanılan malzemenin yanında biraz plastik oyuncak malzemesi gibi kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

hepsi iyi güzelde değmez almaya zaten 2014 nün başında ps 4 çıkacak
    yazık yani ps3 ün 3 ncü nesil ürünü

yanlış düşünüyorsun şuan elinde ps3 olan herkes makınasının değiştirip super slim almak lster ama ikiside aynı neden alıyım kı diyorlardır haklılar da ....
    bu makınanın 1 artısı olucak bana gore yenı yazılım cıkıcak ve sadece bu serıler kırılacak diyecekler .benim gibi dusunen herkes ultra slim alıcak .....
    yani anlıyacagın sony yaş iş yapmaz .ultra slimden de ekmek yıyecek
    dusunsene ps4 cıkmasına az kaldı neden boyle yapsın kı ....!!!! slimden devam eder ama kurnazlık yapıp bundanda göturecekler parayı.

ileride duyarsınız yenı yazılım cıktı . hemen ardından yenı cfw cıktı dıye ... asıl satışlar o zaman baslıyacak (ultra slim için )

• ultra slim aldın diye adamlar eski slimlerde kullanılmayacak yazıllımmı çıkaracaklarını söylüyorsun
    yada benmi böyle anladım arkadaşım mantıklımı sizce
    eğer böyle düşünüyorsan çok büyük yanılgı dasın maalesef
    adam nerdeyse ps4 ü çıkaracak
    elindeki müşteriyi kaybetmek istermi sony

ha sen yazılım kırılma falan korsan işleri diyorsan biz oralarda zaten yokuz
    kim korsanla uğraşıyorsa alsın o zaman
  • Iyi hos da arkadas neyi incelemis ben anlamadim, daha ince demis kalin olmasini beklemiyoduk zaten :) koy performans verilerini, ne bilyim ac icini devre devre goreli meredi.

Kendi gorusumu belirtmem gerekirse:

Slim kesinlikle cok daha şık duruyor yanyana iken, Slim in Bluray haznesi daha kullanisli ve pratik zira Sixaxis ile bile diski cikartabiliyorsunuz bunda ise mumkun degil.

Sony birim basina uretim maliyetini dusurerek tamamen kar odakli hareket ederek cikarmis, gerek varmiydi bence hic yoktu.

Slim forever

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Iyi hos da arkadas neyi incelemis ben anlamadim, daha ince demis kalin olmasini beklemiyoduk zaten :) koy performans verilerini, ne bilyim ac icini devre devre goreli meredi.

Slim kesinlikle cok daha şık duruyor yanyana iken, Slim in Bluray haznesi daha kullanisli ve pratik zira Sixaxis ile bile diski cikartabiliyorsunuz bunda ise mumkun degil.

Sony birim basina uretim maliyetini dusurerek tamamen kar odakli hareket ederek cikarmis, gerek varmiydi bence hic yoktu.

Slim forever

Sende slim var diye süper slimi ezmeye çalışmışsin. slim nasil fattan iyiyse bu da slimden iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Iyi hos da arkadas neyi incelemis ben anlamadim, daha ince demis kalin olmasini beklemiyoduk zaten :) koy performans verilerini, ne bilyim ac icini devre devre goreli meredi.

Slim forever

Sende slim var diye süper slimi ezmeye çalışmışsin. slim nasil fattan iyiyse bu da slimden iyidir.

bence hiçbiri fat makineden daha iyi değildir

en iyi makine fat 80 gb lık olanlardır ne sarı ışık ne şu ne bu
    ben 5 sene kullanıp sattım hala eşşek gibi çalışıyordu makine dükkan sahibi arkadaşım sattı
    2 nci elden içindede 500 gb hard disk koymuştum kutusuyla beraber
    alan adam demiş abi bu ne sıfır gibi kullanılmış makine bende slim 320 almıştım

ne slim ne ultra slim

hep ilk çıkan modellerin son versiyonları sağlamdır

• Amazondan alsam garanti ödüyormu gümrüğü?
  • ne gerek var ülkemizdeki elektronik marketlerde dolu hemde taksit seçenekleriyle
    ne uğraşıcan amazonla hem garantiside var taksit seçenekleride var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Amazondan alsam garanti ödüyormu gümrüğü?

avrupa'daki amazon bu üründe ödemiyor kendin ödemelisin, fakat fiyatlar epey yükselmiş şu an hiçbir avantajı yok, Türkiye'den almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

avrupa'daki amazon bu üründe ödemiyor kendin ödemelisin, fakat fiyatlar epey yükselmiş şu an hiçbir avantajı yok, Türkiye'den almak daha mantıklı.

Ödeyip ödemediğini nerden anlıyoruz?
  • quote:

quote:

quote:

son ödeme ekranında belli oluyor o. aslında şöyle eğer standart postayı seçerseniz devlet postası ile geliyor ve %18 gümrük vergisini kendiniz gidip ödeyip öyle alıyorsunuz.
    express postayı seçerseniz özel kargo ile geliyor ve amazon sizden ekstra bir ücret daha kesiyor, bu kestiği ücreti gümrük masrafı için kullanıyor ve siz ekstradan bir şey ödemiyorsunuz. ürün kapınıza kadar geliyor.

örneğin şu ürün:

http://www.amazon.de/gp/product/B009O6YWB4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

eğer standart posta seçerseniz %18 vergi dahil 326 euro; express seçerseniz de 361 euroya geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

son ödeme ekranında belli oluyor o. aslında şöyle eğer standart postayı seçerseniz devlet postası ile geliyor ve %18 gümrük vergisini kendiniz gidip ödeyip öyle alıyorsunuz.
    express postayı seçerseniz özel kargo ile geliyor ve amazon sizden ekstra bir ücret daha kesiyor, bu kestiği ücreti gümrük masrafı için kullanıyor ve siz ekstradan bir şey ödemiyorsunuz. ürün kapınıza kadar geliyor.

örneğin şu ürün:

http://www.amazon.de/gp/product/B009O6YWB4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

eğer standart posta seçerseniz %18 vergi dahil 326 euro; express seçerseniz de 361 euroya geliyor.

40 Euro nereye gidiyor peki?

• özel kargo olunca fiyat pahalı oluyor, tabii daha hızlı.
  • Arkadaşlar bizde geçen gün bu makineden aldık. Merak ettiğim bir kaç soru var. Orjinal oyunlar malum çok pahalı, bu cihazın çipin kırılma durumu var mı? Uzun bir süre gerekiyorsa orjinal oyunları ucuza alınabilcek siteler neler? Yine bilmediğimden soruyorum wireless klavye + mause bağlanıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaşlar bizde geçen gün bu makineden aldık. Merak ettiğim bir kaç soru var. Orjinal oyunlar malum çok pahalı, bu cihazın çipin kırılma durumu var mı? Uzun bir süre gerekiyorsa orjinal oyunları ucuza alınabilcek siteler neler? Yine bilmediğimden soruyorum wireless klavye + mause bağlanıyor değil mi?

Hocam forumda illegal şeyleri sorman yasak ama belki bazı arkadaşlar size PM den yardımcı olabilirler onun dışında orjinal PS 3 oyunlarını forumun ikinci el bölümünde kolayca bulabilirsin. Klavye ve mouse olayını bilmiyorum ama sanırım bağlanabilen modeller vardı araştırırsanız bulabilirsiniz.

Ayrıca korsana yönelmenizi önermiyorum çünkü multiplayer zevki ayrıdır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.