Şimdi Ara

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
11
Favori
51.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN ALDIM gayet de iyi bir cihaz tavsiye ederim
  • arkadaşlar hepsiburada.com da satılan cihazlar SONY EURASIA garantili mi?
    eğer öyle ise 320Gb SLİM sipariş edeceğim.
  • Slim i tek geçerim tasarım gerçekten iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

Slim vs Super Slim

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem  Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem

Resimlerde sanki super slim diğerinden daha uzun gibi duruyor, fakat birebir aynı uzunlukta. Almadan önce daha uzun sanıyordum değilmiş:)

Son 3 Kare Cinsel İçerik içeriyo

• Aldım bugun hatta verileri aktarıyorum, gece sessizliğinde uykumu böldü, 8 saattir bitmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 saattir veri aktarımı sürüyor,son 8 dAKİKa kaldı diyor,işe gideceğim bunu bekliyorum :)
  • Bugün veya yarın Kadıköy'e geçip bende bir tane Super Slim PS3 alıcam hayırlısıyla.

1TB HDD'yide taktım mı tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bugün veya yarın Kadıköy'e geçip bende bir tane Super Slim PS3 alıcam hayırlısıyla.

12 lik al o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Bugün veya yarın Kadıköy'e geçip bende bir tane Super Slim PS3 alıcam hayırlısıyla.

12 lik al o zaman.

Öyle yapıcam zaten. ^_^
  • Haftaya kısmetse alıyorum Super Slim PS3'ü. Bu hafta sonu dolu geçti ve geçecek.

Super Slim modelinin küçülmüş olması güzelde merak ettiğim; bu model dik duruyor mu ?

Yatay kullanmak pek istemiyorum. Bilgisi olan varmı acaba ?
  • quote:

Haftaya kısmetse alıyorum Super Slim PS3'ü. Bu hafta sonu dolu geçti ve geçecek.

Super Slim modelinin küçülmüş olması güzelde merak ettiğim; bu model dik duruyor mu ?

standını alırsan kullanabilirsin.

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem

ebay'de satılıyor (orijinal değil)

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Fashion-Vertical-Round-Stand-Sony-PS3-PlayStation-3-Console-/360567984383?_trksid=p2047675.m1982&_trkparms=aid%3D333005%26algo%3DRIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D120%26meid%3D5153723278543407328%26pid%3D100009%26prg%3D1070%26rk%3D3%26sd%3D121056392394%26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 26 Ocak 2013; 21:40:06 >

• Site hakkinda biraz bilgi verir misin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

Haftaya kısmetse alıyorum Super Slim PS3'ü. Bu hafta sonu dolu geçti ve geçecek.

standını alırsan kullanabilirsin.

ebay'de satılıyor (orijinal değil)

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Fashion-Vertical-Round-Stand-Sony-PS3-PlayStation-3-Console-/360567984383?_trksid=p2047675.m1982&_trkparms=aid%3D333005%26algo%3DRIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D120%26meid%3D5153723278543407328%26pid%3D100009%26prg%3D1070%26rk%3D3%26sd%3D121056392394%26

Orjinal olmasına gerek yok ama direk dik durması için tasarlanmaması benim açımdan kötü oldu super slim ps3'ün.

Yatay kullanıcam gibi şuanlık durum bunu gösteriyor. İlgin için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Kanat

Site hakkinda biraz bilgi verir misin lutfen

ebay'i mi kastediyorsunuz yoksa cihazı aldığım yer amazonu mu?
  • quote:

Orjinal olmasına gerek yok ama direk dik durması için tasarlanmaması benim açımdan kötü oldu super slim ps3'ün.

Yatay kullanıcam gibi şuanlık durum bunu gösteriyor. İlgin için teşekkürler.

rica ederim.

aslında standsız kullanılabilir gibi ama çok ince olduğu için düşme ihtimali var. bir de dik kullanılırsa diski takmak için mecburen 2 eli de kullanmanız gerekecek, çok pratik olmuyor.
  • Bugün 500 TL'ye 12GB'lık modeli aldım. Şimdi 1TB HDD'yi takıp güncelleyeceğim sistemi.

İyice ufalmış PS3'ün kasası. LCD'nin altında çok hoş duruyor. Çok sevimli ve tatlı. ^_^
  • hayırlı olsun güzel fiyat. hdd'yi takmak için aparat aldınız mı?

• Almadım haberimde olmadı bu aparattan. Arasına kolonyalı mendil kağıtlarından sıkıştırdım mendilleri alıp.
  • 1TB HDD'de hata verdi sistem. PS3'den 2 defa format attım ama yine 1TB HDD'de hata aldım. Elimde hazır PS3'den çıkma 160GB'lık HDD'yi taktım şimdilik. 149GB'lık alanın 130GB'ını kullanabiliyorum.

Bir ara 1TB uyumlu bir HDD alıcam ama bu olmayan HDD'nin aynısından 2 tane Slim PS3'e takmıştım sorun olmamıştı. Super Slim PS3'de neden bu tarz bir hata verdi şansıma tüküreyim. :)

ekleme:

Son update yapılı değil diye kesin 1TB HDD olmadı diyeceğim ama denemek lazım. 4.22 ile geldi alet. 160GB'lık HDD'de şuan install ediyor 4.31'i.

4.31'den sonra tekrar 1TB HDD'yi deneyeceğim. Çünkü HDD değişimlerinde PS3 her zaman son güncel fw'yi istiyordu. Bu taktığım 160GB'lık direk PS3'den çıkma olduğu için sorun olmadı bence. 1TB direk alındığı gün ne ise o şekilde duruyordu. PC'ye bile takmadım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 28 Ocak 2013; 17:44:21 >
  • Evet tam tahmin ettiğim gibi oldu.

Son FW'li (4.31) Super Slim PS3'e 1TB HDD'yi taktıktan sonra sistem direk açıldı. Oh be. (:

Bilginiz olsun diye yazıyorum arkadaşlar. Super Slim PS3 alırsanız önce son güncel fw'ye güncelleyip daha sonra HDD değişimi yapın. Biraz flood oldu ama özür dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.