Şimdi Ara

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
11
Favori
51.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar amozon.de tarafından yapılan alışverişler nasıl geliyor öğrenebilir miyim acaba?
  • standart kargo seçeneği varsa dhl paket international ile geliyor, ülkemize giriş yaptıktan sonra ptt devralıyor. express kargo seçerseniz dhl express ile gelir. varsa standart kargo seçmeniz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

standart kargo seçeneği varsa dhl paket international ile geliyor, ülkemize giriş yaptıktan sonra ptt devralıyor. express kargo seçerseniz dhl express ile gelir. varsa standart kargo seçmeniz daha iyi.

gümrükte kalma durumu veya her hangi bir sıkıntı çıkma söz konusu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klacidx23

quote:

standart kargo seçeneği varsa dhl paket international ile geliyor, ülkemize giriş yaptıktan sonra ptt devralıyor. express kargo seçerseniz dhl express ile gelir. varsa standart kargo seçmeniz daha iyi.

160 dolarlık ufacık kutu bile rakamdan dolayı takılıyorken PS3 hayli hayli takılır. Hem fiyat hem kutu sakat direk gümrük için. Ona göre kararını ver. Gümrük vergisini öderim dersen o başka bir durum.
  • quote:

quote:

gümrüğe takılacaktır o kesin, ancak ürün fiyatının %18'i kadar vergi ödeyip alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

%18 gümrük vergisi var bildiğim kadarıyla 75 euro üstü ürünlerde PTT ile almak daha mantıklı olur DHL konşimento bedeli,ordino,antrepo derken faturayı sokar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 5 Nisan 2013; 20:34:37 >
  • çok güzel hayırlı olsun
  • quote:

hayırlı olsun güzel fiyat. hdd'yi takmak için aparat aldınız mı?

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem

birşey soracağım. bu resimdeki hddyi mi almak zorundayız yoksa şundan alsak olur mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st500lt012-25-500gb-sata-20-16mb-cache-5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=65056

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

quote:

birşey soracağım. bu resimdeki hddyi mi almak zorundayız yoksa şundan alsak olur mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st500lt012-25-500gb-sata-20-16mb-cache-5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=65056

resimdeki harddisk değil zaten, onu takmak için içine yerleştirilen bir aparat. 2.5" sata 5400 rpm hd uygundur. fakat ps3'e takabilmek için bu aparatı almak gerek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

quote:

resimdeki harddisk değil zaten, onu takmak için içine yerleştirilen bir aparat. 2.5" sata 5400 rpm hd uygundur. fakat ps3'e takabilmek için bu aparatı almak gerek.

Hmm tşkler vardır buda bi 40 lira.

bu aparat nerde satılır vatanda göremedim ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre1645 -- 10 Nisan 2013; 1:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardıma ihtiyacım var

• Oyunda geçilen bölümleri tekrar oynama imkanı var mı. Bulamadım bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

bende bugün arabulvar.com'da 500gb'lık model 559tl'ya aldım.bakalım xbox'dan sonra nasıl olacak.

Bende aynı yerden aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Tasarım fakiri,iğrenç olmuş.

haters gonna hate,potatoes gonna potate.avi

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Teşekkürler. Tasarımı gerçekten berbat.

bence yanılıyorsunuz beyler bence muazzam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupnwo -- 10 Nisan 2013; 18:25:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

Slim vs Super Slim

Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem  Yeni PS3 Super Slim 500 GB İncelemem

Resimlerde sanki super slim diğerinden daha uzun gibi duruyor, fakat birebir aynı uzunlukta. Almadan önce daha uzun sanıyordum değilmiş:)

Son 3 Kare Cinsel İçerik içeriyo

• Isınma sorunu var mı ? Yani bir sorunu var mı en kısa zamanda bende alacağım o yüzden
  • Arkadaslar bende super slim model aldim yaklasik 4-5 ay once.
    Daha onceden herhangi bir playstation sahibi degildim fakat arkadaslarimda ps2 ve ps3in diger modellerini + xbox kullanma sansim olmustu.
    Acikcasi ben super slim modeli dizayn/az isinma ve sessizlik yonunden daha cok begendim

Black friday kampanyasindan almistim cok uygun fiyata. PlayStation 3 250GB Little Big Planet Karting Move Exclusive Bundle
    Move seti (kamerasi+isikli oyun cubugu) + move racing wheel (direksiyon) + 1 orjinal controlleri ve orjinal big planet oyun diskiyle beraber 350$ a kampanya yapmislardi.
    Ben uzerine 60$ daha harcayip nfs hot pursuit + ps3 sports champion 2 oyunlari ve amazon gold uclu hdmi kablo aldim. yani toplamda 410$ a maloldu bana.

Fakat gel gelelim islerimin yogunlugundan sadece haftasonlari 1-2 saat oynama firsatim oldu. Toplasaniz en fazla 20 kere power tusuna basip acmisimdir aleti.
    O yuzden gecen ay Turkiyeye gelirken orjinal ambalaji ve kutusuyla beraber valize koyup getirdim satarim diye fakat aile es dost ziyaretlerinden vakit bulup bi turlu ilan koyamadim.

aklimdaki fiyat hepsi icin 400$. dedigim gibi tum parcalar halen orjinal kutulu ve faturali. direksiyon sadece 1 kez kullanildi ve uzerinde orjinal jelatini bile mevcut durumda.
    Sanirim gecen ay 19$ a 3 aylik playstation plus uyelikte satin almistim film indiririm diye, o yuzden icinde indirilmis 4-5 1080p film ve hdd den oynanan 10a yakin oyunda mevcut
    Ustunde en ufak bir cizik yok. Amazon.com dan girip kendiniz suanki fiyatlarina bakabilrsiniz. linkleri yolluyorum asagida.

http://www.amazon.com/Little-Planet-Karting-Bundle-PlayStation-3/dp/B00AGUZ2QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368649580&sr=8-1&keywords=PlayStation+3+250GB+Little+Big+Planet+Karting+Move+Wal-Mart+Exclusive+Bundle $352

http://www.amazon.com/Sports-Champions-2-Playstation-3/dp/B0050SX1JO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368649823&sr=8-1&keywords=ps3+move+games $30

http://www.amazon.com/Need-Speed-Hot-Pursuit-Playstation-3/dp/B003R7H5TC/ref=sr_1_1_title_0?s=videogames&ie=UTF8&qid=1368650240&sr=1-1&keywords=need+for+speed+hot+pursuit $19

almayi dusunen arkadaslar ozelden yazarsa emailime ulasir, foruma yogunluktan bakamayabilirim.

not: Tek probleminiz 220-110V adaptor almaniz gerekiyorek olarak. Turkiye voltajinda calistirmak icin. ben 90TL ye almistim surekli kullandigim aletler oldugu icin. Fakat daha ucuza adaptorlerde varmis piyasada.

Mersinde elden gorup alabilirsiniz, Istanbul ve diger illere kargoyla yollatabilirim.

• 1 hafta önce bende satın aldım ancak hiç memnun kalmadım.Sırf merak ettiğimden aldım , söylemiştim de buradan o kadar vazgeçtim diye.Öyle basmalı , takmalı Disk olayı benim hiç hoşuma gitmedi.
  • quote:

Resimde biraz çirkin gibi çıkmış ama gerçekte daha güzel duruyor.
    Slimle yanyana resimlerini de koyacam, ses ve ısınma hakkında da deneme yapacam.

Aldığından beri bu yana uzun zaman olmuş cihaz nasıl öyle herkesin dediği gibi uyduruk mu ? Isınma var mı ? ? Açıklarsan şuan bu cihazi almayı düşünen arkadaşlara bir yol olur.
  • Ben de nisan ayında almıştım. 2. ayına girdi. Şu an için sıkıntı yok ayrıca konsol çok şık duruyor onu belirtmekte fayda var. Emin olun sehpada harika duruyor. Keskin siyah rengi çok şık duruyor. 2-3 gün hiç durmadan oyun oynayıp download ettiğimi hatırlıyorum, ısınma yoktu.Aksine buz gibiydi. Kızağında da sıkıntı yok, normal kullanım şartlarında hiç sıkıntı çıkarmaz. Fan sesini de 1 metre dibine girmedikten sonra almazsın ayrıca rahatsız edici boyutta değil tabi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.