Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
36.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony anca 2-3 sene sonra yeni bir psp modeli çıkarır.ama psp2 de olabilir psp-4000de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Disturbing Reality

Arkadaşlar, PSP olayında yeniyim. Şu an psp sahibi değilim. Ama enine boyuna araştırdım ve insanüstü bir alet olduğuna karar verdim Ama araştırdıkça kafam da karışmaya başladı. Kafamda slimler, fat'ler, Ekranlar, Yükleme süreleri amuda kalkarken bir de bu 3000 mevzuunu duyunca olaya iyice fransız kaldım.Nedir ne değildir deyu danışayım dedim.

Sanırım aletlerin önce çıkanı da, sonra çıkanı da ufak tefek üstünlükler dışında aynı işlevlere sahipler. Ama şu an elimde eski bir psp olmadığından, değer mi değmez mi diye düşünmeksizin en son versiyonu satın almayı düşünüyorum. Oyunları orjinal alıp, aleti de orjinalinde sunulan özellikleri dışında kullanmayacağım için versiyon olayı veya yazılımının kırılıp kırılamamayacağı da seçimim için önemli bir faktör değil. Ama slim versiyonunun daha 2007 de piyasaya sürülmüş olması ve ortada bir psp 2 muhabbeti dönmesi kafamı feci halde karıştırıyor.

Şu durumda bekleyip PSP 3000 almak istiyorum. Ama ben aleti satın aldıktan aylar sonra PSP2 adı altında yeni ve daha gelişmiş bir ürün piyasaya çıkarsa kendimi daha önce duyulmamış küfürler ederken bulabilirim.O sebeple PSP 2 olayı nedir, efsane midir, PSP2 = PSP 3000 midir, PSP 3000'e rağmen ardından PSP2'nin çıkma ihtimali nedir, bu PSP2 muhabbetinin kaynağı nedir, bu konularda beni aydınlatabilirseniz o kadar sevinirim ki, o kadar olur yani.

ilk olara psp ler arasında işlemci gücü daha kaliteli oyun gösterme gibi hiç bir farklılık yoktur. üç psp modeli arasında ekran parlaklığı, daha ince olma gibi şeyler dışında hiç bir farklılık yoktur , psp2 için bence en azından 2 yıl beklemek lazım ama bu tamamen benim fikrim sony ne yapar bilemem , eğer yeni psp alıcaksan psp slim al derim eğer biraz daha beklersen psp3000 al bence çünkü daha psp3000 versiyonla kırılıcak falan biraz beklemek gerekiyo hem ekran parlaklığı son derece güzel çünkü psp slim ile gündüz dışardayken hiç bir şey gözükmüyo benden söylemesi, ama şuda var psp3000 in pili 20-30 dk daha az gidicek bunu resmi olarak açıkladılar ekran parlaklığından dolayı bu eksiyi telafi etmek içinde bikaç ay sonra yeni daha yüksek kapasiteli bir pil piyasaya sürecekler ama neyse onuç olarak hemen psp sahibi olmak istiyosan psp slim almanı kesinlikle tavsiye ederim

neyse eğer kafan karıştıysa daha çok yine sorabilirsin

• psp 4000 i bilmem ama psp2 ye daha 2 yıl var çıkacak türkiyeye gelecek kırılacak çeşitli oyunlar çıkacak ozaman yani ömür törpüsü.
    ben şahsen 3000 alacam slim var bende ama eskiyo nede olsa sürekli elde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vittoria

psp 4000 i bilmem ama psp2 ye daha 2 yıl var çıkacak türkiyeye gelecek kırılacak çeşitli oyunlar çıkacak ozaman yani ömür törpüsü.

Ben de 3000'i düşünmeye başladım şimdi. Eskiler daha bir eskiyor her yeni versiyonda. Yenisi çıktıkça sistem daha çok geliştiriliyor, geliştikçe eski ile yeni arasındaki fark büyüyor.Ekran parlaması, kalınlık, ağırlık, mikrofon derken standartlar durmadan yükseliyor. En doğrusu PSP 3000'i beklemek gibi görünüyor. Sony bir üst versiyonu duyurduğunda da 3000'i satarız herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: Vittoria

psp 4000 i bilmem ama psp2 ye daha 2 yıl var çıkacak türkiyeye gelecek kırılacak çeşitli oyunlar çıkacak ozaman yani ömür törpüsü.

• ya 3000 çıkınca inşallah slim 200 ytl ye düşer
  • acaba psp3000 ilk geldiğinde ne kadar fiyatı olucak onu merak ediyorum 400den aşağı olmada ne kadar yukarısı olucak acaba
  • chip ' ten alıntı ;
    Playstation Portable 3000'de bir mikrofon ve daha çok renkli ve dış mekanlarda daha rahatça kullanılabilecek bir ekran bulunacak.

bu '' daha çok renk '' olayı nedir telefonlardaki gibi mi 65k renkten 262k renk gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel1989

acaba psp3000 ilk geldiğinde ne kadar fiyatı olucak onu merak ediyorum 400den aşağı olmada ne kadar yukarısı olucak acaba

PSP 3000'un satış fiyatı 199 Euro olacak. Şimdiki PSP versiyonu ise 169 Euro ile piyasada kalmaya devam edecek.tabi bu avrupa bunun Türkiye gelişi , kdv si derken fiyatı artar...

not = euro yu 1.7 den hesapladığımızda 1.7 x 199 = 338 YTL eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkz

quote:

acaba psp3000 ilk geldiğinde ne kadar fiyatı olucak onu merak ediyorum 400den aşağı olmada ne kadar yukarısı olucak acaba

PSP 3000'un satış fiyatı 199 Euro olacak. Şimdiki PSP versiyonu ise 169 Euro ile piyasada kalmaya devam edecek.tabi bu avrupa bunun Türkiye gelişi , kdv si derken fiyatı artar...

PSP Slim&Lite için de avrupada düşük euro fiyatlarından bahsediliyor, ama bu aletler Türkiye'ye asla kendi fiyatlarından gelemiyorlar PSP slim'in de çok ucuz olması gerekiyordu ama şu an 400 liradan satılıyor.Yenisi çıktığında Slim'in fiyatı da maksimum 80 lira düşeceğinden PSP 3000'in Türkiye'de 450'den aşağıya satılacağını zannetmiyorum. Belki zıbıtırlarsa 500 bile olabilir. Ama 350 - 400 arası bir fiyat olmayacağı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbing Reality -- 3 Eylül 2008; 10:00:17 >

• 1-2 yeni özellik için beklemeyin derim ben psp alacak kişilere. psp slim alın rahatınıza bakın.
  • quote:

quote:

gidip teknosadan alırsan öylede spot alırsan neredeyse yurt dışı fiyatı

• eğer psp-3000 çıktığında hemen kırılmazsa
    slim fiyat düşmez
  • slim alın yahu hiç bir farkı yok 3000den
  • quote:

Orjinalden alıntı: Disturbing Reality

quote:

quote:

PSP Slim&Lite için de avrupada düşük euro fiyatlarından bahsediliyor, ama bu aletler Türkiye'ye asla kendi fiyatlarından gelemiyorlar PSP slim'in de çok ucuz olması gerekiyordu ama şu an 400 liradan satılıyor.Yenisi çıktığında Slim'in fiyatı da maksimum 80 lira düşeceğinden PSP 3000'in Türkiye'de 450'den aşağıya satılacağını zannetmiyorum. Belki zıbıtırlarsa 500 bile olabilir. Ama 350 - 400 arası bir fiyat olmayacağı kesin.

elbet 350 - 400 arası olmayacağı kesin sadece avrupa fiyatını yazdım...en az 420 ytl yada üstü olur psp 3000 bu arada psp 2000 ile aynı diyorlar madem aynı bu psp 3000 - psp 2000 ile daha renkli lcd ekran ne demek bunu bi açıklarlarsa bizde fark olmadığını anlarız...

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 6 Eylül 2008; 23:41:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Benim psp de bundan eğer sorunuz varsa yardımcı olabilirim

psp 3000 ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_capkan

eğer psp-3000 çıktığında hemen kırılmazsa
    slim fiyat düşmez

Fiyatı piyasa değil, direkt üretici firma Sony düşürüyor. O yüzden Slim PSP'lerin fiyatının düşeceği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbing Reality -- 3 Eylül 2008; 17:24:28 >
  • evet arkadaşlar, sony'den böyle bir açıklama var.''slim 2000 için stok eritme indirimi''

Koller: PSP-3000 Batarya Ömrü Eskisiyle Aynı Olacak

Geçen haftanın başlarında, Sony PSP Amerika Satış Sorumlusu Koller, bir roportaj sırasında PSP-3000 batarya gücünün, PSP-2000′e göre 20-30 dk daha az olacağını söylemişti.

Buna rağmen bugün PlayStation resmi blogunda yaptığı yeni açıklamada, PSP-3000 modelinin batarya gücü şuanki modelin oyunlarda 4-6 saat, umd videolarda 4-5 saat kullanım süresine eşit olacak. Geliştirilmiş ekran çok fazla güç harcıyor ama Koller’e göre Sony’nin mühendisleri, diğer sistem parçalarındaki güç tüketimini azaltma başarmışlar.

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>>

• quote:

Orjinalden alıntı: e_capkan

eğer psp-3000 çıktığında hemen kırılmazsa
    slim fiyat düşmez

kırılma olayı olmicakki makina aynı sadece bazı özellikleri değişecek psp2 olsa neysede "psp 3000 series" fat pspler varken slim çıktığında kırılma olayı falan olmadı hatta aynı versionlarda bile çalışıyolar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.