Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
334
Cevap
1
Favori
36.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım Bende senin durumundayım ama aşşadaki resmi görünce psp3000 almaya karar verdim.Resimde görüldüğü gibi arasında dağlar kadar fark var.Eski fatpsp kullanıcısı olarak bu renk konusunda çok şikayetçiydim. (slimin ekranı fata göre daha parlak ) Tabi Psp3000 ne zaman kırarlar orası şüpheli ama ben Psp3000 almaya karar verdim.

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>>

• ama sonuçta ben bu makinayı elde etmek istiyorum o makineyide kırılamaz diyorlar.eğer öyle çok uzun sürerse alrım slimi bakarım keyfimeçünkü ben şubata kadar halletmek istiyorum.
  • yalan dostum kırılır tabiki

ben 200 ytlye aldım

• quote:

Orjinalden alıntı: !nF3Rno

Arkadaşım Bende senin durumundayım ama aşşadaki resmi görünce psp3000 almaya karar verdim.Resimde görüldüğü gibi arasında dağlar kadar fark var.Eski fatpsp kullanıcısı olarak bu renk konusunda çok şikayetçiydim. (slimin ekranı fata göre daha parlak ) Tabi Psp3000 ne zaman kırarlar orası şüpheli ama ben Psp3000 almaya karar verdim.

Şöyle söyliyim bu resimler tamamen fake ötesi... PSP-2000'e ait olduğu idda edilen resimlerin PSP-2000 ile alaksı yok...

Bu resmi ben direk kendi psp'mden aldım. Yani sağ alttaki home control panel yazılarındanda anlaşılacağı gibi internetten bulduğum resmi pspye atıp screenshot aldım..

Yukarıdaki PSP-2000'e ait olduğu idda edilen resimler ile alaksı yok yani. onları photoshopda brihgtness'ı basmışlar anlayacağınız

• @.:BBR:.

Arkadaşım eğer ekran kartı iyileştirmesi olacak denseydi tamam senin psp de çektiğin sslere bakarak iyi mi kötü mü diye yorum yapılabilirdi. Ama iyileştirme lcd ekranda olacakmış. Bi düşün 80lerden kalma bi monitör mü daha iyi gösterir yoksa son model bi monitör mü? Peki hangisinde iyi gösterdiğini makineden ss alarak anlayabilir misin? Ekranın görüntü kalitesini anlayabilmek için iki aleti de yanyana koyup fotoğrafını çekmek gerekir. Ki zaten resimlerde olması böyle bi foto.

Edit: Şu resme bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsgroup -- 25 Eylül 2008; 4:17:28 >

• evet doru sölüyorsun ama bence o psplerde kullanılan resimlerdede hata var.

bence gösterdiğin 2 psp deki resimler aynı değil. bence tabi çünki bunca zamandır psp kullanıyorum bu kadar cansız resimlerle hiç karşılaşmadım.

yada göz alışkanlığı bana canlı geliyor.
  • o psp 2000-3000 karşılaştırmalarında yanlışlık veya hile var sanki slimin üstüne ışık tutuyolar gibi yön tuşlarına dikatinizi çekerim ayrıca slimin ekran renkleri o kadar da cansız değil bunların üzerinde bariz oynama var
  • Zaten burda kaç kişi çıktığı gün satın alacakki?

Yapılacak en doğru şey bir psp satıcısına gidip karşılaştırma yapmak veya alan kişilerin yorumlarını okumak.
  • PSP 3000'in geleceği yok zaten en iyisi 2000 almak bu saatten sonra yanlış mı bilmiyorum ama sanırım en mantıklısı bu.
  • valla onu bunu anlamam 2 ay bekledim o kadar da fark yok dayanamıyorum slim alıcam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 26 Eylül 2008; 19:30:12 >
  • Düşündümde bu PSP işi yalan görünüyor.

Sony çok kurnaz bir firma; PSP 1000, 2000, 3000 diye gidiyor, 1 sene sonra 4000 ve arkasından 5000 gelecek gibi görünüyor.
    Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor.

Anlayacağınız devamlı yeni model çıkıyor. Çıkıyor tamam güzelde çıkan yeni modelde elle tutulacak yeni bir özellik yok.
    Mesela PS2 den sonra PS3 çıktı aralarında dağlar kadar fark var bildiğiniz gibi.
    Ama PSP 2000 ile 3000 aynı cihaz. PSP3000 i bize, yeni PSP çıktı ekranı güzel mikrofonu güzel diye sunuyorlar.

PSP lerin hepsi aynı cihaz; işlemci ram,ekran kartı aynı, yazılımda aynı.
    Şu anda piyasada bulunan ve bundan sonra çıkacak oyunlar psp1000 dede çalışacak psp3000 dede çalışacak. Yani OYunlardaki grafik kalitesi artmayacak.
    Mesela psp de film izleyin diye reklam var; sen dvd yi divx i bulacaksın fakat psp de izlemek için filmi mp4 e convert etmeye çalışacaksın.
    Divx izlemeye çalışsan altyazı koyamayacaksın.

PSP de oynanan oyunlardan bahsediym birazda; Mesele Street fighter 4, GRAN TURISMO, tekken 6, Super Street Fighter 2 Turbo HD gibi bir sürü oyun PSP de çıkmayacak.

Bir eksi durum daha var; psp nin hafıza olayı, 4 gb hafıza kartına hangi filmi hangi oyunu koyacaksın?

Yukarıda yazdığım özellikler psp de olmadıkça PSP almayacağım.

PSP almayı düşünenlere tavsiyem, elinizde psp alacak paranız varsa üzerine biraz daha ekleyip PS3 alın veya Laptop alın.
    Ben düşündüm PS3 alacağım.

Herkeze İyi günler, iyi bayramlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Makinanın özellikleri aynı kaldıktan sonra, fat olması, slim olması yada PSP3000 olması neyi değiştirirki

Slim daha hızlı. İşlemcisi daha hızlı ve ram'i daha yüksek.

ram i deil dostum ram i aynı flash ı daha yuksek oda makinenin kendi hafızası slimle fat arasında pek fark yok aslında görsel ve kzıl otesinin eksikliği dışında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Satışa başlanmış sanırım.

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw_1_3?url=search-alias%3Daps&field-keywords=psp+3000&sprefix=psp&sprefix=psp

ewt hakkaten başlamış hdi hayırlısı beklediğimizden erken geldi.

• şöyle ayrıntılı bi review gelse süper olur
  • daha başlamamış
    This item will be released on October 14, 2008.

diğeri de
    This item will be released on November 30, 2008.

çıkış tarihi aynı
  • Türkiyeye uygun fiyatla gelirse kaçırmam heralde
  • sanırım bende bekleyeceğim psp 3000 arkadaşım var amerikada gelirken isticem aralık ayına kadar beklemeye devam
  • evet aslında bende ablama getittireyim nasıl olsa orda fiyatı uygun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.